Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бал-маскарад баронеси Беатріс пройде в Сен-Жан-Кап-Ферра

Бал-маскарад баронеси Беатріс відбудеться 19 серпня 2016 року в Сен-Жан-Кап-Ферра.

Монегасскіе культурна асоціація AIDA, Мерія Сен-Жан-Кап Ферра і Вілла Ефруссі-де-Ротшильд (вілла сімейства Ефруссі, побудована баронесою Беатрисой Ротшильд в 1905-1912 роках) об'єднали свої сили, щоб відродити Прекрасну епоху в серпні 2016 року у мисі Сен- Жан-Кап-Ферра Лазурного Берега - то прекрасний час, коли всі європейські короновані особи поспішали на Лазурне узбережжя, щоб зануритися в б'є ключем багату світське життя.

Завдяки виключно насиченій програмі і цього союзу організацій, що стоять на сторожі історії та культурних цінностей регіону, а також завдяки артистам і художникам, які взяли участь в розробці програми балу і його оздоблення, Бал баронеси Беатріс запропонує гостям «вчорашню мрію», яка сьогодні стала реальністю .

Вечір розпочнеться о 18.45 на Віллі Malou і продовжиться після 20.00 на Віллі Ефруссі-де-Ротшильд.

Вілла Ефруссі-де-Ротшильд.

Детальна програма балу:

18.45: Гості прибувають на Віллу Malou, яка розташована навпроти стадіону Сен-Жан-Кап-Ферра і зустріне відвідувачів, прикрашена самими мудрими квітами і цитрусовими в стилі 1900 року. Для гостей буде організовано ексклюзивне відвідування виставки костюмів «Зимові ластівки», яка представляє перших відомих відвідувачів Лазурного берега. Послуги камердинера будуть надані всім гостям балу.

19.30-20.30: трансфер гостей з Вілли Malou на Віллу Ефруссі-де-Ротшильд на невеликих прогулянкових поїздах і ретро-автомобілях, уздовж по алеях Сен-Жан-Кап-Ферра.

20.00: Художня виставка - картини, написані Елізабет Вессель, де вона зображала найвідоміших куртизанок Прекрасної Епохи, за коктейлем на французький манер, організованого в садах вілли в оточенні фонтанів.

00: Художня виставка - картини, написані Елізабет Вессель, де вона зображала найвідоміших куртизанок Прекрасної Епохи, за коктейлем на французький манер, організованого в садах вілли в оточенні фонтанів

21.45: Урочистий обід на терасі вілли, складений в стилі часів Прекрасної Епохи, приготований головним шеф-кухарем Fairmont Monte-Carlo Філіпом Жоаннесом.

23.00: Концерт: «Струнний квартет №2 в ре-мажор», написаний Олександром Бородіним, у виконанні Prometheus Quartet під керівництвом Олександра Баженова.

00.00 - 3.00: Великий Бал в Патіо вілли, де знаменитий ді-джей Жан де Франвіль запропонує сучасне музичне бачення атмосфери Прекрасної Епохи.

Шаттл для гостей буде доступний між 00.00 і 3.00, щоб доставити гостей з Вілли до їх транспортним засобам.

Бронювання можливе через асоціацію AIDA:
Контактна особа: Каліпсо Сігальді ([email protected]).
Ціна квитка: 650 € на людину (необхідно бронювання і обов'язкова попередня оплата).
Щоб орендувати маскарадні костюми, контактна особа: Енді Андреу з Angels ([email protected]).
Більше інформації на: www.aidamonaco.com

com

Новости