Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про нас

  1. Наші вакансії:
  2. Наші документи:
  3. Дивишся в перспективний ринок?
  4. Що потрібно для того, щоб працювати від нашого імені?
  5. У наш пакет входить:
  6. Відгук франчайзі:


Раді вітати вас!
«У двох словах про компанію: ми представляємо свої послуги на ринку працевлаштування за кордоном з 2010 року. Щороку ми розширювали перелік доступних вакансій нашого агентства, знаходили нових партнерів за кордоном, тепер ми співпрацюємо з роботодавцями з багатьох країн Євразії та Північної Америки. З нашою допомогою більше 6000 чоловік змогли знайти гідну роботу за кордоном, нами було відкрито понад 4000 Шенгенських віз, ми розширили свої представництва і тепер у нас є більше 26 офісів в Україні і один в Литві »Беленець Віталій
Діяльність компанія "БВС" повністю узгоджена з трудовим законодавством України, легальність підтверджена ліцензією Міністерства праці та соціальної політики АВ № 585203. На нашому сайті ви зможете дізнатися необхідну інформацію щодо нашої роботи, ми дуже сподіваємося, що вона буде корисна вам і наша праця буде оцінений вами по достоїнству. Після того, як ми почали надавати послуги франчайзингу, у нас відкрилися представництва в Європі і Америці, і, внаслідок цього, з'явилося ще більше вакансій і цікавих програм. Фінляндія, Польща, США, Канада, Німеччина, Австрія, Чехія - це далеко не повний список тих країн, які дають нам заявки на персонал. У всі країни, з якими ми співпрацюємо, ми допомагаємо відкривати необхідні візи, дозволу, поліси і страховки. У нас більш ніж 7 років досвіду роботи

Візові послуги агентства:

  • Робочі візи в Польщу;
  • Робочі візи (Чехія, Литва);
  • Допомога в бронюванні квитків і готелів;
  • Допомога при оформленні віз до Великої Британії;
  • Оформлення гостьових віз в США;
  • Консультування та супровід при створенні юридичних фірм в Литві і Польщі.

Наші вакансії:


  • Польща: робота на виробництві меблів, на будівельних об'єктах, на складах, фабриках і теплицях для різноробочих; робота токарів, інженерів, зварників, сантехніків для робітників з кваліфікаційним рівнем.
  • Чехія: вакансії для непрофільних робочих по всій країні; робота на будівництві в Празі і Брно, персонал по обслуговуванню в готельному і ресторанному бізнесі в Карлових Варах.
  • Країни Європи і США: вакансії для фахівців і різноробочих майже у всіх країнах ЄС, сезонні роботи зі збору ягід в Фінляндії.

Наші документи:

Наша команда:

Франшиза від BVS


Стаття про послугу нашого франчайзингу на - BVS

Дивишся в перспективний ринок?

Залишилося 2 франшизи від BVS за акційною ціною - тисячі чотиреста дев'яносто дев'ять eur.!

Якщо у вас з'явилося бажання заробляти на міжнародному рекрутингу та на візової підтримки, ми можемо вам запропонувати відкрити свій бізнес. Компанія BVS молода і перспективна організація яка вже не перший рік дивує своїх конкурентів. Ми заслужили хороші відгуки від клієнтів і працюємо з багатьма країнами (ЄС, СНД, Америка).

Що потрібно для того, щоб працювати від нашого імені?

Для початку ми даємо вам загальні інструкції, підтримку і базу клієнтів. Від вас не потрібні якісь захмарні здатності бізнесмена, вам необхідно буде тільки якісно обслуговувати клієнтські заявки, бути правдивим, толерантним і уважним.

У наш пакет входить:

  • договір франшизи
  • копія ліцензії
  • Копія статутних документів фірми
  • Доручення
  • Реклама на нашому сайті
  • Навчання для залучення більшого числа клієнтів і грамотна обробка бази
  • Свій cайт (приклад se.bvs-rabota.net)
Ваш дохід від діяльності по нашій франшизі буде стабільним і буде мати тенденцію до зростання, так як ринок праці і кількість людей, бажаючих ухати на роботу за кордон, неухильно зростає. Величезний плюс так само дає те, що наша компанія має представництво в Литві. Читати про це - BVS

Відгук франчайзі:

Якщо говорити про франшизу в двох словах, то завдяки їй мій дохід виріс досить відчутно. Це відбувалося не відразу, а поступово, але я впевнений, що дивлячись на динаміку ринку праці в Україні, ця сфера буде приносити все більше і більше доходу.

Дзвінки від претендентів надходять щодня. Дзвонять як і різноробочі без освіти, так і фахівці в різних областях. Ми всіх попереджаємо і пояснюємо, які вигоди люди отримають від співпраці з нами, які ризики є в такій справі, з якими непередбаченими обставинами вони можуть зіткнутися. Так що проблеми виникають рідко.

Так само, маючи франшизу від BVS-Робота, я зміг відкрити собі за пільгою візу до Польщі, по ній побував на відпочинку в Німеччині і планую з'їздити в Італію. Я думаю, ризикувати завжди варто, інакше ніколи не дізнаєшся смаку.

Басюк Юрій


Що потрібно для того, щоб працювати від нашого імені?
Що потрібно для того, щоб працювати від нашого імені?

Новости