Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращий активний відпочинок взимку - лижні тури в Австрію - Юкі тур

  1. Бад Гаштайн
  2. Галтюр

Австрія - дуже маленька, але багата і комфортна для життя і занять зимовими видами спорту країна. Все завдяки тому, що тут є ліс і гори. В українців лижні тури в Австрію користуються величезною популярністю. Якщо набридли Карпати хочеться в Європу, подумайте про те, щоб відвідати вже цієї зими Австрію. Паралельно можна відправитися на екскурсію, покуштувати страви місцевої кухні і ароматний зігріваючий глінтвейн, який підніме настрій.

Що стосується кращих місць для катання, то традиційно популярністю серед туристів користується Кітцбюель, Цель ам Зее, Бад Гаштайн. Тут і спорт, і лікування, і розваги для молоді. Є траси різного рівня складності. Показати Австрію варто і дітям, щоб привчити їх до спорту, активності, здорового способу життя. Кожен знайде тут заняття до душі. Кращий час, щоб приїхати - з грудня по березень. Можна навчитися в лижній школі. Вартість буде залежати від тривалості курсу.

Бад Гаштайн

Цей гірськолижний курорт являє собою 30 км прекрасно підготовлених трас. Тут безліч басейнів, в тому числі з мінеральною водою, стали звичними різдвяні ярмарки з солодощами, сувенірами, ароматними ковбасками і бургерами, іншими місцевими стравами. Європейське гостинність відразу кидається в очі. Зазвичай траси для катання розташовані близько до готелів. Є готелі 3 *, 4 *, 5 * і різні номери в них як з видом на гори, так і без. У всіх пунктах прокату майже нове, хорошого рівня обладнання. Червоні траси досить широкі, що не дуже круті. Найкраще Бад Гаштайн підходить тим, хто вже має невеликий досвід катання. Сподобаються вам і оглядові майданчики, звідки відкривається чудовий вид, точно в зимовій казці. Обов'язково поїдьте сюди з дітьми, якщо вони хоча б трохи вже вміють кататися. Близько 40 Євро вам обійдеться вечеря в ресторані на двох. Любителі фрірайду саме тут можуть перевірити свою майстерність. Хто хоче оздоровитися, відвідайте термальні джерела.

Галтюр

Вас зустріне тут мальовнича село, розташоване в екологічно чистому місці. Потрібен комфортний, цікавий сімейний відпочинок? Тоді ви оціните це місце, розташоване на висоті 1600 метрів. Тиша, спокій, природа, свіже лісове відпочинок. Сподобається тут любителям сноуборду. Для молоді є нічні клуби. Більше підійде курорт тим, хто вже вміє кататися, ніж початківцям. До ваших послуг затишні, домашні готелі. До туристів дуже добре ставляться тут. Є номери різних категорій. Майже в кожному готелі є сауна, скрізь є де зберігати лижі. Це місце ми рекомендуємо з багатьох причин, перш за все через дуже красивих пейзажів. Можна дістатися до Швейцарії і влаштувати собі там шопінг.

Активний відпочинок взимку - це чудові спогади і спосіб відновити здоров'я. Кожен може навчитися кататися на лижах. Австрія - відмінна країна для лижного туризму.

Потрібен комфортний, цікавий сімейний відпочинок?

Новости