Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсійні автобусні тури по Німеччині, Австрії і Швейцарії.

  1. Програма туру "Секрети смаку"

(Німеччина - Швейцарія - Австрія - Польща - Франція)

На цей раз нас чекають неповторне тріо: Німеччина, Швейцарія та Австрія! Вам належить знайомство з чарівним Цюріхом і старовинним Мюнхеном, а також мелодійним Зальцбургом, де повітря просочене мелодіями Моцарта. Вперед, на зустріч з пригодами!

Програма туру "Секрети смаку"

День 1. Львів - Вроцлав
Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд по території Польщі. Переїзд до Кракова.

  • Екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди ... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один з найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми Ви можете придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини ...
  • Запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею «Ласощі польських королів» (26 € / 21 €).

Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 2. Зальцбург - Зальцкаммергут
Сніданок. Невеликий переїзд до Відня одну з найчарівніших і найпривабливіших столиць Європи ...

  • Пішохідна екскурсія «Відень - столиця Габсбургів» (входить у вартість туру), місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У вільний час рекомендуємо на вибір:
  • «Блиск і занепад Великої Імперії» (18 € + вх. Квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників ... Священна Чаша Грааля, Спис Долі ... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
  • Автобусна екскурсія «Велична Вена» (26 € / 21 €). Таємниче середньовіччя, блискучий 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
  • «Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (23 € + вх. Квиток). Вже більше 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах.

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.


День 3. Люцерн - Цюріх - Рейнський водоспад
Сніданок. Невеликий переїзд в чудову країну Швейцарію

  • При наявності часу, по дорозі рекомендуємо відвідати «Князівство Ліхтенштейн» (21 €). Ліхтенштейн: цілковитий спокій, пасторальні пейзажі, розмірене життя, мало людей і багато корів, гори і поштові марки ... Карликове, іграшкове, мініатюрне - це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Здавалося б, небагато. Але на цій території прекрасно розміщуються: 33000 жителів, великий гірськолижний курорт, виноградники, численні фінансові установи, урядові будівлі і взагалі все, що потрібно будь-якій державі. Столиця - Вадуц - і більшість міст розташовані в долині Рейну біля самої Швейцарії, Австрія ж відділена горами.

Запрошуємо Вас на коротку прогулянку:

  • «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в цю дивовижну країну. Знайомство з країною почнемо з одного з найбагатших міст Швейцарії - неповторного Цюріха. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм.
  • Екскурсія «Пишність Швейцарії - Цюріх». Нас чекає чарівний старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!

Рекомендуємо відвідати на вибір:

  • Чудо природи - «Рейнський водоспад» (38 € / 30 €). Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Нам відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ... Про це місто можна розповісти - його потрібно побачити і неодмінно полюбити!
  • Екскурсії «Люцерн - серце Швейцарії» (38 € / 30 €). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Місто Люцерн має ідеальне розташування саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 4. Веве - Женева - Лозанна - Монтре - Івуар - Шильонский замок
Сніданок. Для всіх бажаючих рекомендуємо на вибір:

  • Екскурсія «Женева - вишукана дама». Розташувалась на березі чарівного озера Женева, розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб-квартира ООН, Товариство Червоного Хреста. Женева постане перед нами в образі чарівної казки: надзвичайно вузькі вулички, крихітні площі з фонтанами, елегантні парки, унікальний квітковий годинник, найбільший в Європі фонтан.
  • Запрошуємо отримати насолоду від «Швейцарської Рів'єрою» (48 € / 38 €). Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа .... Перлина Швейцарської Рів'єри місто Лозанна. Чарівна набережна Вуха Лозанни, де розкинувся олімпійський парк. Тут все дозволяє доторкнутися до історії сучасного олімпійського руху! Веве - чарівний в своїй традиційності, улюблений аристократією і творчої богемою маленьке містечко на березі Женевського озера. У Веве розташована штаб-квартира одного зі світових лідерів в області виробництва шоколаду компанії «Нестле». Місто багато в чому знаменитий завдяки великому акторові німого кіно Чарлі Чапліну. Потім ми побачимо один з найвідоміших замків Європи - Шильонський замок (зовнішній огляд). Зростаючі навколо пальми, магнолії, прекрасні нарциси стараються згладити суворий вигляд замку, який немов магніт притягує багатьох любителів пригод. На завершення ми відвідаємо перлину Рівери місто Монтре - місце джазового фестивалю, року та сміху, Стравінського і Фреді Меркурі, Набокова і Хемінгуея. Бути в Швейцарії і не побувати в цих місцях даний злочин ...
  • У другій половині дня варто відвідати «Краса Франції - Івуар» (23 € / 18 €). Івуар - маленький (в ньому живуть близько 900 осіб) середньовічне місто-фортеця, якому понад 700 років, понад двадцять років входить в Асоціацію найкрасивіших міст Франції! А також носить титул квіткового міста, оскільки з травня по жовтень воно буквально потопає в квітах. Місто повністю зберіг свій середньовічний шарм, яким ми пропонуємо насолодитися!

Повернення в готель. Ночівля.
Повернення в готель

День 5. Берн - Інтерлакен - Базель
Сніданок. Переїзд до столиці Швейцарії.

  • Екскурсія «Берн - місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!». Саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Берн має титул «квіткового міста». Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню!

Рекомендуємо відвідати на вибір:

  • «Інтерлакен і Долінe Лаутербруннен - світ краси і розкоші!» (48 € / 38 €). Спочатку ми відвідаємо курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп - Інтерлакен. Хто знає, можливо, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакен, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі ..." Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен - чарівне міжозер'я! Далі нас чекає Лаутербруннен одна з найкрасивіших долин в Європі, і в перекладі означає «безліч джерел». Уздовж долини налічується 72 водоспаду, висота деяких з них досягає декількох сотень метрів.

А у вільний час рекомендуємо на вибір:

  • Піднятися по канатній дорозі (оплачується додатково.) До мальовничого села - курорту Мюррен, розташований 1650 м над рівнем моря !!! Чудовий вид на гори і долину Лаутербруннен не залишать байдужими нікого !!!
  • Відвідати водоспад Трюммельбах (вх. Кв. Опл. Доп.) - єдиний в світі льодовиковий водоспад, на який можна подивитися зсередини, піднявшись на ліфті, пройшовши по підземних галереях, тунелми, стежками і платформами. Він гарчить і гуркоче всередині скелі, він вирує, піниться і б'ється об каміння - це найбільший в Європі підземний водоспад розташований в долині Лаутербрюннен, яку часто називають долиною 72-х водоспадів
  • «Базель - місто на кордоні трьох держав» (38 € / 30 €). Базель - третє за величиною місто Швейцарії. Ви полюбуютесь прекрасною набережною Рейну, побуваєте в міській Ратуші, в розпису якої брав участь сам Гольбейн-молодший, насолодіться чудовими фонтанами і пройдете по Старому місту. Базель - Мекка для любителів музеїв! Від Історичного і Музей Мистецтва до Музею Іграшок, Музею Гумору і мультиплікації!

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 6. Мюнхен - Замок Нойшванштайн
Сніданок. Невеликий переїзд в Зальцбург.

  • Екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів». Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі».
  • Запрошуємо відвідати «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (68 € / 48 €) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин і австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...
  • Провести час в Августинській пивоварні (30 € / 23 €) - найбільшій пивній Австрії! Окрім турботи про спасіння душ віруючих, монахи займались продукти харчування. Вважалося, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до сих пір, ось вже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою.

Переїзд в Угорщину. Поселення і ночівля в готелі.
Переїзд в Угорщину

День 7. Будапешт - Егер - Львів

Сніданок. Коротка зупинка в Будапешті. Рекомендуємо на вибір:

  • екскурсія по Будапешту (18Є) - місту витонченої культури, яка спокушає і зачаровує. "Король Дунаю" - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями ...
  • Ранкову прогулянку на кораблику по Дунаю (26 € / 18 €). Під час, якої ми з чашкою кави / шампанського познайомимося з містом витонченої культури, яка спокушає і зачаровує ... Нас чекає Будапешт - єдине місто розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями.
  • По дорозі при наявності часу запрошуємо відвідати винний регіон Угорщини - Егер (18Є), де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вина ... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину красунь!

Переїзд в сторону кордону (Чоп). Повернення на Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 00:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».
Трансфер на залізниці вокзал. До нової зустрічі!

Новости