Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Українські літаки стали літати по-літньому (Розклад)

  1. Орфографічна помилка в тексті:

4 квітня 2012, 10:13 Переглядів: 4 квітня 2012, 10:13 Переглядів:   Аівакомпаніі змінили розклад

Аівакомпаніі змінили розклад. Фото: poletim.net.

В кінці весни світові авіакомпанії переходять на літню навігацію. В Україні літній розклад стартувало 25 березня, нові частоти і рейси будуть запроваджуватися поетапно - протягом усього періоду до 27 жовтня. У цей період вітчизняні авіаперевізники розширюють географію польотів: відкривають нові рейси, збільшують число польотів на курорти і відмовляються від "зимових" напрямків. Нагадаємо, що кожна компанія коригує річну програму в процесі навігаційного періоду відповідно до попиту і можливостями. Про це пише "Дело" .

На всі чотири сторони

Так, "АероСвіт" в квітні-червні відкриває чотири нові маршрути з Києва в Ростов-на-Дону, Єкатеринбург, Караганду і Сочі. Крім цього, в літній період навігації буде відновлено експлуатація ряду сезонних маршрутів з Києва, зокрема, в Салоніки, Штутгарт, Дюссельдорф, Бішкек, Новосибірськ, Нижньовартовськ, Краснодар і інші пункти маршрутної мережі "АероСвіту".

Авіакомпанія також відновить власні польоти на лініях Київ-Копенгаген, Київ-Лондон і на маршрутах в межах України, які раніше "АероСвіт" обслуговував як маркетинговий перевізник в рамках код-шерінгових угод з компаніями-партнерами.

У період літнього курортного сезону "АероСвіт" розширить географію доставки пасажирів до Криму. На додаток до своїх традиційних маршрутах (Сімферополь-Тель-Авів, Сімферополь- Москва , Сімферополь-Стамбул і Сімферополь-Калінінград) український перевізник в початку червня 2012 року року зв'яже адміністративний центр Криму з Єреваном, Санкт-Петербургом і Єкатеринбургом.

Так, з огляду на сезонні коливання попиту на ряді маршрутів, "АероСвіт" припинить в літній період експлуатацію ліній Київ-Коломбо і Київ-Хошимін, а також скоротить кількість рейсів до Бангкока і на деяких середньомагістральних напрямках. Разом з тим, компанія підвищить частотність польотів зі столиці України в Нью-Йорк, Варшаву, Вільнюс, Ларнаки, Санкт-Петербург, Тбілісі та інші міста.

МАУ і KLM зробили крок в Євро-2012

"МАУ" напередодні літнього розкладу, оголосила про вступ в силу код-шерінгової угоди з нідерландським перевізником KLM. Як стало відомо, в період Євро-2012 МАУ і KLM вводять новий розклад рейсів за маршрутом Київ - Амстердам - ​​Київ, згідно з яким з 25 березня 2012 року загальна кількість рейсів двох перевізників між цими містами зросте до 21 рейси на тиждень. З червня 2012 року четвертий рейс буде додано до розкладу по даному маршруту і загальна кількість складе 26 рейсів на тиждень.

од-шерингові угоди МАУ і KLM також будуть розширені і включать в себе як внутрішні рейси МАУ в Донецьк, Дніпропетровськ , Львів, Одесу і Сімферополь, так і рейси KLM, що вилітають з Амстердама в Бірмінгем, Едінбург, Манчестер і Лондон (Хітроу).

Також стало відомо, що авіакомпанія МАУ з 5 травня вводять прямі рейси за маршрутом Сімферополь - Франкфурт. Рейси здійснюватимуться на літаках BOEING 737-400. А ось маршрут Київ - Абу-Дабі з травня буде закритий. Відповідно до системи бронювання, останній рейс до столиці Об'єднаних Арабських Еміратів авіаперевізник виконає 12 травня.

"Бюджетне" небо

З початком літнього розкладу лоукост - перевізник "Візз Ейр Україна "Відновлює польоти з Києва до Анталії (2 рази на тиждень) і Сімферополь (до 7 разів на тиждень). Крім цього, з 30 березня буде відновлено виконання рейсів зі Львова в Дортмунд (Німеччина) і Тревізо / Венеція (Італія): 2 рази і 3 рази в тиждень по кожному із зазначених напрямків відповідно.

А для любителів Середземного моря і паельї авіакомпанія збільшила кількість рейсів з Києва до Іспанії: в Жірону (до 3-х разів на тиждень) і Валенсію (до 2-х разів на тиждень).

Хто ще літає в Україну

З переходом на літній режим будуть частіше літати до Києва і пілоти авіакомпанії British Airways. На період дії літнього розкладу авіакомпанія збільшила кількість рейсів між Києвом і Лондоном з 7-ми до 12-ти.

Латвійська національна авіакомпанія airBaltic з 25 березня 2012 приступила до виконання щоденних рейсів Київ-Рига-Київ.

У період літньої навігації Австрійські Авіалінії з метою оптимізації маршрутної мережі всередині компанії припиняють виконання рейсів до Донецька з 1 липня 2012 року, а також в Гетеборг з 16 червня і в Сочі з 2 квітня.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Українські літаки стали літати по-літньому (Розклад)". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости