Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ізраїль восени: куди відправитися і що подивитися

Є місця, де для відпочинку не обов'язково вибирати літо. Якщо у вас виходить відпочити тільки восени - це привід радіти! Ви легко можете відвідати Ізраїль. Ця країна хороша багатьом: по-перше, для поїздки українському туристу не потрібна віза. По-друге, Ізраїль - це тепле море, стародавня історія та гостинні люди. По-третє, багато місцевих говорять по-російськи, а по-четверте ... Але про все по порядку.

Чому їхати восени?

Осінь - найкраща пора для відвідування Ізраїлю. З середини вересня до середини листопада тут тримається дуже тепла погода (у вересні температура не піднімається вище 34 ° C в Ейлаті і Тверії, 28 ° C - в Єрусалимі, Хайфі і Тель-Авіві), що дозволить вам комфортно знайомитися з країною і отримувати максимум задоволення від поїздки. До того ж все ще триває туристичний сезон, тому всі визначні пам'ятки, культурні об'єкти і розважальні заходи доступні в звичайному режимі.

До того ж все ще триває туристичний сезон, тому всі визначні пам'ятки, культурні об'єкти і розважальні заходи доступні в звичайному режимі

Dedi Levy

Осінь також найкращий час для пляжного відпочинку: підвищена вологість, характерна для червня-серпня, вже спадає, і перебувати на повітрі стає цілком прийнятно. Море дуже тепле, і ризик заробити солнечнийудар замість гарної засмаги зменшується в рази.

Якщо хочете поєднати пляжний відпочинок з оздоровленням, варто відправитися, наприклад, на озеро Кінерет. Прісноводне, з відмінними піщаними пляжами і термальними джерелами, воно стане відмінним вибором для тих, хто хоче не тільки відпочити, а й подбати про своє здоров'я. З тутешніх пляжів варто виділити упорядкований Ein Gev Resort VillageBeach, а також пляжі "Льованон", "гафре", "Сіраніт" і "Арбель".

З тутешніх пляжів варто виділити упорядкований Ein Gev Resort VillageBeach, а також пляжі Льованон, гафре, Сіраніт і Арбель

Jacqueline Illoz

Відпочинок на Мертве море не можна назвати пляжним, але пару днів можна сміливо виділити того, щоб відпочити на його узбережжі, розслабитися і оздоровитися.

А ось якщо ваша мета - повалятися на пісочку і поплескатьсяв теплому морі, то вибір тут досить широкий. У Тель-Авіві, наприклад, кращими пляжами для відпочинку вважаються "Тель-Барух" (найчистіший пісок, правда, бувають високі хвилі), "Цук Цафон" і Hof Hatzuk - все з платою за вхід. Серед інших популярних і високо оцінених туристами пляжів - "Даліла" (Ашкелон), "Герцель" (Нетанія) і "Галею Гіль" (Нагарія).

Серед інших популярних і високо оцінених туристами пляжів - Даліла (Ашкелон), Герцель (Нетанія) і Галею Гіль (Нагарія)

romanatoroberto

Якщо мета вашої подорожі - Ейлат, то неодмінно відвідайте пляж Herods при однойменному отеле.Вход сюди безкоштовний, а вода і пісок - найчистіші. Ще один плюс - пологий, невеликий вхід в воду, що робить його ідеальним для сімей з маленькими дітьми. Варті уваги і North Beach і Coral Beach - обидва з білосніжним кораловим піском.

Правда, збираючись до Ізраїлю восени, варто мати на увазі, що в цей час євреї відзначають одні з головних свят - Новий Рік (Рош ха-Шана), Судний День (Йом Кіпур) та Свято Кучок (Суккот). Тому ціни на житло в цей період можуть істотно вирости. З іншого боку, потрапити в Ізраїль під час одного з національних урочистостей - велика удача, так як це не тільки додасть колориту вашому відпочинку, а й дозволить глибше познайомитися з єврейською культурою. Один нюанс - "плаваючі" дати цих свят, так що, якщо хочете приурочити свій приїзд до одного зних, уточнювати доведеться заздалегідь.

Вперше в Ізраїлі. Куди краще відправитися?

Якщо ви ніколи раніше не бували в Ізраїлі, то не дивно розгубитися від великої кількості цікавих місць, які хотілося б побачити на цій древній землі. Краще і зручніше за все в такому випадку відправлятися в центральну частину, щоб вже звідти мати можливість відправитися в будь-який регіон.

Краще і зручніше за все в такому випадку відправлятися в центральну частину, щоб вже звідти мати можливість відправитися в будь-який регіон

nudelsteeve

Обов'язково варто побувати в Тель-Авіві. Якщо вірити легенді, це місто існує на тому самому місці, де і зараз, ще з часів Потопу (правда, тоді він називався Яффа). Сьогодні Тель-Авів - справжня знахідка для любителів поніжитися на сонечку і весело провести час. Узбережжя Середземного моря, найчистіші пляжі і блакитна вода разом з кафе, барами, клубами та ресторанами на будь-який смак і гаманець не дадуть занудьгувати ні на хвилину.

Після вирушайте в Єрусалим - перлину Святої Землі. Бувалі мандрівники радять осісти тут хоча б на кілька днів, щоб відчути неповторну атмосферу міста, благо готелів тут предостатньо. А єрусалимські парки, музеї і знаменитий базар Шук тільки додадуть фарб в ваше враження про місто.

А єрусалимські парки, музеї і знаменитий базар Шук тільки додадуть фарб в ваше враження про місто

Sebastian Geisel

Хайфа і Яффа - ще пара місць з розряду must-see в Ізраїлі. У першій варто оцінити пляжі і місцеві визначні пам'ятки: Бахайские сади і печеру пророка Іллі на вершині гори Кармель, а ще - французький католицький монастир кармелітів. Цікаві будуть і музеї: Японії, музики і Міський музейс багатою колекцією предметів мистецтва єврейської і арабської культур.

Rob Lee

А ось в Яффі, яка фактично є передмістям Тель-Авіва, потрібно насолоджуватися чудовими морськими пейзажами, неспішно гуляти по узкімулочкам і вивчати пам'ятники стародавньої архітектури. Обов'язково знайдіть Міст бажань, а на ньому - свій знак зодіаку: за легендою, якщо доторкнутися до нього ізагадать бажання, то воно обов'язково здійсниться.

Що подивитися?

Ізраїль - країна з найдавнішою і дуже багатою історією, атому використовувати вашу поїздку сюди потрібно по повній. Музеї, виставки, історіческіеместа - не варто залишати поза увагою жодного! Що подивитися в першу чергу?

Що подивитися в першу чергу

Daniela A Nievergelt

  • Мертве море. Це, напевно, такий же символ країни, як і мечеть Купол Скелі або Стіна Плачу. Навіть якщо ви не вмієте плавати - не біда. Концентрація солі у воді така висока, що у вас просто не вийде зануритися в неї, як не старайтеся. Зате буде забавно відчути себе в невагомості, лежачи на воді і читаючи газету. А заодно і оздоровитися, адже вода Мертвого моря багата лікувальними мінералами, а його знамениті бруду мають цілющі властивості.

  • Бахайскіесади Хайфи. Це справжнісінькі сади Семіраміди сучасності! Чудовий зразок садового мистецтва, ці сади розбиті в вигляді ступеневої каскаду, терасами спускається з гори Кармель. Відмінне місце для прогулянок, полноезелені і пахощів. Вхід в сади безкоштовний.

  • Фортеця Масада. Неприступна фортеця, яка вінчає прямовисну скелю в Іудейській пустелі, була побудована Іродом Першим як оборонна споруда. Останні 2000 років фортеці не торкалася рука людини, що дозволило зберегти і відновити її самобутній образ. Тут ви можете піднятися по вузькій стежці навершіну, щоб своїми очима побачити палац Ірода і побродити по його давнім покоїв, а заодно захопитися вражаючим видом на пустелю.

  • Підводна обсерваторія (Ейлат). Завжди хотіли побувати на дні морському, але не випала нагода? В Ейлаті він у вас з'явиться! У місцевій обсерваторії ви не тільки зможете побачити, як живуть морські мешканці в їхньому природному середовищі, а й поспостерігати за їх годуванням і навіть зробити занурення в цьому батискафі. А на пам'ять відвезете з собою сувенір або прикрасу з цього перлів.

  • Кратер Рамон. Не полінуйтеся і обов'язково побувайте в цьому неземному місці. 40-кілометровий кратер (найбільший на землі!) Знаходиться в годині їзди на південь від Беер-Шеви (південь Ізраїлю). У центрі цього марсіанського пейзажу височіє гора Ардон, з якої відкривається захоплююча дух панорама на пустелю.

  • Акко - скарбниця історії. На власні очі побачити, як в одному місті з'єднуються грецька, римська, арабська і турецька історія можна саме тут. Місто, якому ужеболее 4000 років, довгий час був важливим портом, а тому за кількістю пам'яток історії та архітектури не поступиться навіть Єрусалиму!

  • Гетсиманський сад. Це місце напоєне дивовижною, дуже потужною енергетикою, яку ви відчуєте, ледь ступивши під покров тутешніх олив, яким більше 2000 років. Тут збереглося дуже багато пам'ятників, присвячених євангельським подіям (Церква Всіх Націй, Гробниця Богородиці, Гетсиманський грот), але відомий сад в першу чергу тим, що тут схопили Ісуса Христа перед стратою.

Осінь 2016 Ізраїлі. Що цікавого?

Якщо ви вже запланували свою подорож на осінь етогогода, вам напевно стане в нагоді маленька шпаргалка з найцікавішими подіями, які пройдуть в країні в 2016 році. Ось тільки деякі з них:

Де: аеропорт Бен-Гуріон, Тель-Авів, термінал №3 (відразу запунктом паспортного контролю)

Коли: серпень-грудень 2016

Фотовиставка, презентує найвидатніші відкриття і досягнення єврейських вчених, а також портрети їх авторів.

Де: Мертве Море

Коли: під час свята Суккот

Концерти під відкритим небом пройдуть поблизу фортеці Моссад, в кибуцах (сільськогосподарських комунах) Еіне Геді і Кикар Сдом.

Де: Єрусалим

Коли: 1-10 вересня 2016

Де: Єрусалим

Коли: 4-23 вересня 2016

Ніч безперервно в виставковому просторі Музею Ізраїлю відвідувачі зможуть насолоджуватись виступами танцюристів, музикантів, діджеїв та акторів.

Де: Гільбоа і регіон Хабсор

Коли: жовтень

Повітряні і вогняні шоу, виступи команд авіаторів зовсім світу, майстер-класи та, звичайно, польоти на повітряній кулі!

Як живеться Лободі і Лорак в Росії - читай у нас в Instagram !

Чому їхати восени?
Куди краще відправитися?
Що подивитися?
Що подивитися в першу чергу?
Завжди хотіли побувати на дні морському, але не випала нагода?
Що цікавого?

Новости