Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аквапарк в Тель-Авіві на порталі Паблік Тревел Барнаул

Аквапарк в Тель-Авіві

На сьогоднішній день, одним з найкращим аквапарком в Ізраїлі вважається «Меймадіон».

Аквапарк в Тель-Авіві

Він знаходиться в Тель-Авіві, і є найбільшим в країні. В аквапарку безліч атракціонів, як для тих хто віддає перевагу екстремальним видам спусків, так і для любителів неспішного відпочинку.

Аквапарк в Тель-Авіві

Є спеціальний басейн зі штучною хвилею, а також неглибокий басейн, спеціально для дітей.

Аквапарк в Тель-Авіві

Тут є так само кілька майданчиків для гри в футбол, волейбол і баскетбол.

«Меймадіон» - найбільший аквапарк в країні, розташований в серці Тель-Авіва в зеленому і квітучому районі, на території «Ганею-Ісус». «Меймадіон» розкинувся на 100 дунамів з зеленими галявинами, тінистими майданчиками і доглянутими куточками відпочинку, з 5000 різнокольорових шезлонгів, розставлених по всьому парку.
У парку є водні гірки і плавальні басейни різної форми, які підходять для різних вікових груп. Кожна гірка і кожен басейн є незвичайний і захоплюючий атракціон: швидкісні гірки, гірки з перешкодами, швидка доріжка для кіл, повільна доріжка для кіл, гірка-гармата, басейн з хвилями, плавальний басейн, басейн для дітей і немовлят, басейн з пригодами і багато іншого.
Щоб урізноманітнити перебування, можна відвідати: баскетбольний майданчик, футбольні ворота, майданчик для пляжного волейболу та інші. Можна «спалити» калорії і після цього пірнути в воду, або зануритися в басейн і потім продовжити піднімати адреналін на спортмайданчику.

Для зручності в районі роздягалень встановлені закриваються ящики для зберігання речей (за додаткову символічну плату).
На території парку розпалювати вогонь заборонено, але можна організувати пікнік на території парку і насолодитися різноманітністю їжі і снеків в буфеті. Крім того, заборонено вносити скляні пляшки на територію парку.

Дні та години роботи «Меймадіона»:
«Меймадіон» відкритий тільки під час літнього сезону.

Крім того в «Меймадіоне» є місяць - парк, і «Суперленд» з водними і наземними атракціонами, де проводяться різні заходи, вистави, і шоу для дітей.

Аквапарк в Тель-Авіві

В аквапарку, крім звичних водних розваг, є «Цафарі» - найбільший на Близькому Сході пташиний парк, а також льодовий каток.

Аквапарк в Тель-Авіві

Вхідний квиток коштує 25 доларів на одного дорослого (для дітей старше 2 років знижок не передбачено), якщо прийти до першої години дня, то квиток буде коштувати трохи дешевше.

Аквапарк в Ізраїлі - це розвага для дітей і дорослих. Відвідавши аквапарк ви знайдете там безліч атракціонів для дорослих і дітей. В Ізраїлі ви також знайдете кілька аквапарків з цілющими джерелами, де ви не тільки відпочинете всією сім'єю, але і поправити своє здоров'я. Крім різних водних атракціонів і всіляких гірок в аквапарку є басейни для дорослих і дітей, а також ви зможете просто розслабитися сидячи в кафетерії розташованому в аквапарк поки ваші діти бісяться на всіляких атракціонах. У деяких парках для дорослих є спеціальні спа і масажні кімнати, де за додаткову плату вам зроблять масаж, також майже всі аквапарки обладнані сухий сауною.

Ще один чудовий аквапарк «Яміт 2000», знаходиться в місті Холон в центральному Ізраїлі.

Аквапарк в Тель-Авіві

Він займає площу в 60 тис.кв.м, тут також є всілякі атракціони, басейни і водні гірки. На території аквапарку є великий SPA - центр.

Новости