Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Литовська авіакомпанія Air Lituanica припинила польоти

Авіакомпанія Air Lituanica, створена два роки тому муніципалітетом Вільнюса, оголосила про припинення польотів з 22 травня, повідомляє   avianews

Авіакомпанія Air Lituanica, створена два роки тому муніципалітетом Вільнюса, оголосила про припинення польотів з 22 травня, повідомляє avianews.com .

Пасажири, які мають діючі квитки авіаперевізника з вильотами в період з 22 по 29 травня, можуть переоформити перевезення на рейси латвійської airBaltic, з якої Air Lituanica уклала спеціальну угоду.

Про перевезення пасажирів після 29 травня компанії в даний час ведуть переговори. Авіамандрівники, чиї рейси були скасовані, можуть отримати відшкодування грошей за місцем придбання авіаквитків.

Відразу ж після повідомлення Air Lituanica про припинення польотів, airBaltic оголосила про введення спецтарифів в розмірі 59-89 євро за переліт в одну сторону для пасажирів литовського авіаперевізника, що мають діючі квитки з вильотами після 6 червня.

Крім того, латвійська авіакомпанія має намір з 3 вересня відкрити рейси з Вільнюса в Брюссель, Берлін, Париж, Стокгольм, Варшаву і Гельсінкі на додаток до вже виконуваних рейсів в Амстердам і Ригу.

У планах Air Lituanica в 2013 році значилося збільшення флоту до 4-5 літаків і мережі маршрутів - до 13-16 пунктів до 2015 року.

У січні 2009 року Литва позбулася національного авіаперевізника, коли FlyLAL (Lithuanian Airlines) оголосила про банкрутство і припинила польоти, зіткнувшись із значною конкуренцією з боку airBaltic і лоу-костів.

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com



Новости