Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розрахунок вартості і розмір ручної поклажі та предметів, що здаються в багаж Сибір Ессевен

  1. Розрахунок вартості перевезення багажу
  2. нестандартний багаж
  3. провезення тварин
  4. Послуга «Додаткова норма»
  5. Багаж в літаку S7: правила перевезення
  6. Основні опції тарифу «Економ Базовий» S7 Airlines

З 1 грудня 2015 року компанія S7 Airlines (Юридична назва компанії - авіакомпанія S7 «Сибір») запустила нову систему тарифів. З 1 грудня 2015 року компанія   S7 Airlines   (Юридична назва компанії - авіакомпанія S7 «Сибір») запустила нову систему тарифів

Літаки компанії S7

В результаті, пасажир може вибрати необхідний тариф, керуючись наявністю або відсутністю доступних (потрібних) опцій. Всього в дію введені такі тарифи, як:

  • ECONOMY BASIC;
  • ECONOMY FLEX;
  • BUSINESS BASIC;
  • BUSINESS FLEX.

Важливо! Відбулися не тільки тарифікаційні зміни. Тепер компанія надає можливість перевозити ручну поклажу розміром до 10 кг (вага ручної поклажі в літаку раніше становив 7 кг), отримати на 25% більше миль учасникам програми S7 Priority (кількість миль збільшено компанією S7 Airlines з 25% до 50% за мінімальним тарифом), до моменту повного завантаження рейсу.

Природно, що перед на літак S7 Airlines будь-який пасажир хоче точно знати, які опції йому доступні з того чи іншого тарифу.

Найбільша кількість запитів від потенційних пасажирів надходить по тарифу «Економ Базовий». Пасажирів цікавлять такі питання:

  • вартість перевезення багажу;
  • вимоги до упаковки багажу;
  • що можна перевезти в ручній поклажі, а що в багажі;
  • наявність інших додаткових опцій, передбачених при покупці квитка в економ клас (можливість забронювати місце, милі, варіанти повернення квитка).

Розрахунок вартості перевезення багажу

Правила розрахунку вартості багажу за тарифом «Базовий економ» в літаку компанії S7 Airlines розглянемо нижче.

Правила розрахунку вартості багажу за тарифом «Базовий економ» в літаку компанії S7 Airlines розглянемо нижче

Провезення багажу в літаках S7

Перш ніж висвітлити питання про те, скільки коштує провезення речей, багажу в літаку S7, необхідно уточнити, що не можна плутати поняття «ручна поклажа» і «багаж». Це речі різні. До ручної поклажі можуть ставитися невеликі сумки або коробки певної ваги з речами, які не рекомендується провозити в багажі. Габарити ручної поклажі і розмір ручної поклажі, як і габарити багажу, суворо обумовлені та представлені на сайті S7 .

У тарифний план «Економ Базовий» авіакомпанія S7 включила переліт (1 місце) + 1 місце для ручної поклажі, вага якої 10 кг, а розміри повинні відповідати параметрам 55-40-20 см.

У тарифний план «Економ Базовий» авіакомпанія   S7   включила переліт (1 місце) + 1 місце для ручної поклажі, вага якої 10 кг, а розміри повинні відповідати параметрам 55-40-20 см

Розмір ручної поклажі

Провезення багажу за цим тарифом платний і розраховується з вартості 2500 рублів за один сегмент: 1 багажне місце для 23 кг багажу (норма для багажного відділення - 203 см). Для міжнародних рейсів - розрахунок і оплата в євро, для рейсів з пересадками (внутрішній / міжнародний) - розрахунок також в євро. При купівлі авіаквитка і оплати багажу онлайн пасажир отримує знижку (за правилами оплати), і вартість 1 багажного місця буде дорівнює 1800 рублів. Варто звернути увагу на те, що за правилами компанії ціна перевезення багажу в разі пересадки (на внутрішніх рейсах компанії) збільшується в два рази.

При перевищенні норми розрахунок доплати на багаж ведеться виходячи з наступних параметрів.

Розрахунок доплати за багаж понад норму

Розміри, параметри (вимоги до параметрів у будь-який АК жорсткі) Прямий рейс Рейс з пересадкою від 23 кг до 32 кг багажу (при розмірах, рівних 203 см) +2500 рублів +5000 рублів від 32 кг до 50 кг (при розмірах, рівних 203 см); см. «Оплата трансферу« нестандартного »багажу» +5000 рублів +10000 рублів при перевищенні норми в 203 см +2500 рублів +5000 рублів 1 додаткове місце +2500 рублів +5000 рублів 2 додаткових місця +5000 +10000 рублів

Важливо! Якщо пасажиру доведеться очікування між стикувальними рейсами більше 24 годин, то умови транспортування такі: багаж оформляється до першого стикувального пункту.

Безкоштовно (тобто вже при наявності сплаченого місця, на додаток) можна провезти дитячі коляски, люльки, автокрісла для дітей (в якості ручної поклажі або багажу), але тільки в тому випадку, якщо на рейс зареєстрований і дитина. Якщо дитина не має, а коляска призначена, наприклад, в подарунок, то її оплачують як весь інший багаж. Авіакомпанія також дозволяє безкоштовно провозити один комплект лижного спорядження або спорядження для сноуборду, якщо вага багажу, що комплекту не перевищує 32 кг. Умови перевезення більш габаритного комплекту такі ж, як у випадку з «нестандартним» вантажем.

Важливо! Учасники програми S7 Priority зі статусом Ruby мають право на 1 безкоштовне місце багажу (до 23 кг) навіть за тарифом «Економ Базовий».

нестандартний багаж

У літаках можна провозити і нестандартні вантажі, тобто багаж, який не відповідає нормі (більше 203 см і важче 32 кг). Перед польотом необхідно звернутися в компанію, для того щоб уточнити, чи є можливість перевести такий вантаж за потрібне рейсом. Якщо можливість є, то, швидше за все, в компанії запропонують викупити 3 стандартних багажних місця, причому тарифний план в даному випадку враховуватися не буде. Максимально допустима вага для перевезення - 50 кг. Але на питання, скільки коштує багаж в літаку для інвалідів, природно перевищує вагу 50 кг, можна відповісти однозначно - інвалідні крісла та інші великогабаритні допоміжні засоби перевозити можна і за стандартним тарифом або безкоштовно, в тому випадку, якщо їх можна розмістити в салоні.

провезення тварин

Контейнер з твариною вважається наднормативних вантажем і в обов'язковому порядку сплачується. Найчастіше контейнер поміщають в багажне відділення, з огляду на його параметри (загальна вага стоїть контейнера повинен бути більше 8 кг, розмір - більше 115 см). Якщо розміри контейнера менше, можливий провезення в салоні літака.

Важливо! Зареєструвати перевезення тварини онлайн неможливо.

Послуга «Додаткова норма»

У компанії діє послуга «Додаткова норма провозу багажу». Відповідно до неї в літаку можна провести вантаж, що перевищує стандартну норму на 5-15 кг. Скористатися цією послугою можна тільки один раз, і на деяких напрямках вона не діє. При виборі літака і рейсу враховуйте цей момент.

Нормативи і стандарти, зазначені вище, є внутрішніми і діють тільки на рейсах, які здійснює компанія. Якщо мова йде про код-Шері або трансфер за участю компанії-партнера, то розрахунок вартості багажу буде проходити відповідно до норм ІАТА з урахуванням «домінантного» перевізника. Більш детальну інформацію з розрахунку вартості багажу на таких маршрутах можуть надати в контактному центрі S7 Airlines за номерами телефонів: 8 800 700-0707.

Багаж в літаку S7: правила перевезення

У компанії діють певні правила перевезення багажу, які слід враховувати при плануванні подорожі:

  1. Існує цілий список предметів, заборонених до транспортування (дізнатися, що заборонено ще перевозити можна на інформаційних стендах компанії в аеропорту і на офіційному сайті);

Що заборонено до провезення в літаку компанії S7

  1. Існує перелік предметів, перевозити які можна в обмеженій кількості: алкоголь, ножиці, аерозолі та спреї;
  2. Не рекомендується провозити в багажі продукти харчування. Дитяче харчування провозиться в ручній поклажі (якщо воно призначене до вживання під час польоту);
  3. Не рекомендується провозити в багажі (краще в ручній поклажі) такі предмети, як гроші, коштовності, електроніку (ноутбуки, смартфони, планшети), документи, ключі;

Важливо! Багаж в літаку S7 знаходиться в спеціальній багажної зоні (відділенні). Доступ до нього під час польоту заборонено.

Згідно з правилами АК, зважування не підлягають такі предмети, якщо вони не запаковані:

  • сумки (жіночі) та портфелі;
  • папки з діловими паперами;
  • верхній одяг;
  • книги та журнали, призначені для читання в літаку;
  • дитяче харчування;
  • цифрова техніка (стільниковий телефон, смартфон, планшет, ноутбук, відеокамера, фотоапарат).

Дозволені до провезення в літаках компанії S7 в якості ручної поклажі

  1. При перельотах в межах Митного союзу при наявності підлягає декларуванню вантажу, краще мати на руках митну декларацію (офіційний сайт Домодєдовському митниці - http://domodedovo.customs.ru ; на цьому ж сайті можна дізнатися, що заборонено провозити в різні країни МС);
  2. Вимоги до упаковки: цілісність упаковки не повинна порушуватися, також не повинні стирчати гострі предмети;
  3. Правила провезення ручної поклажі аналогічні правилам провезення багажу в усьому, крім упаковки.

Більш докладно правила провезення багажу представлені на сайті компанії, в розділі «Інформація. Правила перевезень ».

Необхідно мати на увазі, що одна сумка (валіза) - це одне багажне місце. Оплата буде здійснена за тарифом навіть в тому випадку, якщо сумка буде важити менше 23 кг. Одночасна упаковка двох сумок або двох валіз неприпустима.

Основні опції тарифу «Економ Базовий» S7 Airlines

Пасажири також мають право на:

  • 50% миль (за програмою S7 Priority для економ класу S7);
  • вибір місця при реєстрації на сайті (сайт компанії - s7.ru ) І при покупці квитка в аеропорту; послуга платна: при онлайн реєстрації вибір місця - від 300 рублів (залежить від напрямку), при покупці квитка в аеропорту - від 500 рублів;
  • зміна умов тарифу на внутрішні і міжнародні рейси (з «Економ Базовий» можливий обмін на «Бізнес Базовий» клас S7): до закінчення реєстрації - 3000 рублів (60 євро), в разі неявки на рейс - 5000 рублів (80 євро);
  • закуску (гаряче харчування) під час перельоту.

Важливо! Повернення квитка за тарифним планом «Базовий Економ» не доступний. Опції «Відкрита дата» і «Стоповер» в рамках цього опціонного пакета не доступні.

Авіакомпанія S7 чітко регламентувала правила провезення ручної поклажі і багажу та вартість провезення. Переліт в економ-клас S7 - реальна можливість заощадити тим, хто любить подорожувати без нічого, не обтяжуючи себе зайвим вантажем.

Відео

Новости