Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рейтинг авіакомпаній за рівнем економ-класу за версією Skytrax

Важлива, а для деяких і життєво необхідна частина подорожі це комфорт
Важлива, а для деяких і життєво необхідна частина подорожі це комфорт. Особливо він актуальний в довгих подорожах. І навіть при придбання квитка економ-клас, всі хочуть отримати максимально можливу зручність і мінімум дискомфорту. Але, як відомо, економ-клас економ-класу ворожнечу.

Які ж авіакомпанії готові запропонувати кращий сервіс в салоні цієї категорії? Один з варіантів відповіді на це питання можна отримати, поглянувши на рейтинг Skytrax. Рейтинг включає десять авіаперевізників світу і є основою для вручення нагород «Скатракс Ворлд Ейрлайн Авардс» (Sckytrax World Airline Awards). Складають його за підсумками опитування за участю більше 18-ти мільйонів чоловік.

При складанні рейтингу враховується чистота салону, дизайн, зручність крісел, їх ширина, місце для ніг і то, наскільки можна відкинути спинку крісла. Також увазі звертають на систему розваг, рівень обслуговування і харчування. У цьому році на підставі опитування, що враховує перелічені критерії, у експертів «Скайтракс» вийшов наступний рейтинг:

10. Малайські авіалінії
9. Тайські авіалінії
8. Олл Ніппон Ейрвейз (ANA)
7. Оман-Ейр 6. Японські авіалінії
5. Катар-Ейрвейз
4. Сінгапурські авіалінії
3. Кореан-Ейр
2. Азіа Ейрлайнз
1. Гаруда-Індонезія.

Що стосується лауреата, то варто відзначити, що для авіакомпанії «Гаруда» вихід в лідери в подібному рейтингу - свого роду відновлення репутації: раніше перевізник пережив не найпростіший період в історії. Причиною тому стало включення його поряд з трьома іншими індонезійськими авіакомпаніями в 2009-му році в чорний список ЄС після краху «Боїнга-737».

Серед гірськолижних курортів Болгарії, містечко Банско, відрізняється своїм цікавим не передається колоритом і своєрідним розподілом курорту на дві зони - старе місто і новий квартал. Якщо ви зацікавилися цим містечком, то на сайті "Тонкощі туризму" є докладна інформація по " готельна база Банско: думки і відгуки ", А також приблизні ціни з людини за номер.

Які ж авіакомпанії готові запропонувати кращий сервіс в салоні цієї категорії?

Новости