Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

КРАЩА АКЦІЯ РОКУ: 9000 бонусних авіосов Iberia Plus за будь-квиток - Cariverga

Одне з найпрозоріших та щедрих пропозицій останнього часу. Іспанська Iberia не просто пропонує безкоштовні польоти, а навіть доплатити нам за те, що ми літаємо її рейсами!

Акція може бути застосована для перельотів економ-і бізнес-класом, що робить її універсальною.

За кожен квиток, куплений з 21 по 24 червня на офіційному сайті Iberia, ви отримаєте по 9000 бонусних авіосов Iberia Plus !

За кожен квиток, куплений з 21 по 24 червня на офіційному сайті Iberia, ви отримаєте по   9000 бонусних авіосов Iberia Plus

Ось основні умови акції:

  • перельоти повинні бути на рейсах Iberia, Iberia Express і Air Nostrum. Незрозуміло, чи будуть нараховані бонусні авіоси, якщо в маршруті присутні рейси інших авіакомпаній; щоб не зганьбитися, я б обережно вважав, що відповідь на це питання - «ні».
  • кожен учасник Iberia Plus може скористатися пропозицією 10 раз, тобто отримати максимально 90 000 авіосов.
  • бронювання необхідно здійснювати тільки на офіційному сайті Iberia, вказавши свій номер Iberia Plus під час покупки. У разі рейсів Iberia Express їх зазвичай буває вигідніше купити на сайті самої Iberia Express; ні в якому разі не робіть цього! Бонусні авіоси будуть нараховані тільки за покупку на сайті «великий» Iberia.
  • авіоси буду зараховані на рахунок через 10 днів після здійснення покупки.
  • бонусні авіоси потрібно буде витратити до 1 грудня, в іншому випадку вони будуть списані з аккаунта.

Останній пункт викликає невелике здивування. Що станеться з авіосамі, якщо перевести їх на рахунок British Airways або Vueling?

Період подорожей не обмежений в умовах акції, але за логікою можна припустити, що крайній термін польотів - 20 листопада (за 10 днів до 1 грудня).

Що ж, вже не в перший раз ми бачимо, як авіакомпанії заохочують бронювання квитків на офіційному сайті (наслідуючи приклад мережевих готелів). Бонуси пропонує і Lufthansa , Але пропозиція Iberia - незрівнянно більш щедру. Більш того, воно здається занадто гарним, щоб бути правдою.

Давайте подивимося на приклад максимізації даної акції.

Iberia пропонує польоти по Іспанії вже від 30 €. За таку ціну можна злітати в один кінець, наприклад, між Мадридом і Майорка або Ов'єдо.

За 30 € ви отримаєте 9 000 бонусних авіосов (на додаток до стандартних нарахуваннях). Фактично, один авіос можна купити за 0,0033 €. Це майже в три рази нижче вартості покупки авіосов в рамках розпродажів на іспанському Groupon ... вже не кажучи про те, що на додачу ви отримуєте подорож по Іспанії.

UPDATE: Є навіть нижча ціна: 17,6 € за переліт з Майорки в Мадрид.

Десять дешевих перельотів по Іспанії обійдуться в 300 € і принесуть 90 000 бонусних авіосов. Цього достатньо для перельоту туди-назад в бізнес-класі в багато міст Південної Америки! Iberia Plus частенько влаштовує розпродажі преміальних квитків, в рамках яких можна злітати на східне узбережжя США в бізнес-класі за 25 000 авіосов. Якщо такий розпродаж настигне до грудня, то ви отримаєте майже два перельоту туди-назад в бізнес-класі !!! І все це за 300 €! Божевілля.

Божевілля

Ось ще більш наочний приклад. Перевівши авіоси в програму British Airways Executive Club , Ви можете забронювати перельоти в один кінець рейсами партнерів по oneworld (Iberia Plus, на жаль, дозволяє виписувати преміальні квитки на партнерів тільки туди-назад). феноменальний перший клас JAL з Токіо в Лос-Анджелес стоїть 100 000 авіосов, а перший клас Cathay Pacific з Парижа в Гонконг - 120 000 авіосов. Отримавши бонусні 90 000 авіосов за описаною вище акції, вам залишиться набрати зовсім небагато, щоб спробувати в справі ці розкішні преміум-продукти. А якщо ви готові літати першим класом British Airways, то набраних авіосов вам з запасом вистачить на переліт в США (треба враховувати високі паливні збори, але все одно йдеться про дуже низькою ціною).

Ох. Давайте говорити про цю пропозицію пошепки. Сайт Iberia вже «висить». Попит на акцію буде гігантським ... це змушує мене навіть побоюватися, що в найближчі години Iberia додасть в умови акції якусь додаткове обмеження.

Що станеться з авіосамі, якщо перевести їх на рахунок British Airways або Vueling?

Новости