Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Air France (Ер Франс Росія)

  1. Авіакомпанія Air France - справжній лідер
  2. Популярні напрямки
  3. Безпечний і комфортний політ навіть в економ класі!
  4. Основні дані авіакомпанії Air France

Авіакомпанія Air France займає лідируючі позиції серед всіх організацій такого роду, які на сьогоднішній день існують у Франції

Авіакомпанія Air France займає лідируючі позиції серед всіх організацій такого роду, які на сьогоднішній день існують у Франції. Поряд з іншими великими організаціями вона входить в групу під назвою «SkyTeam». Компанія Air France утворилася в 1933 році шляхом злиття 4-х авіаційних перевізників. З перших днів створення вона мала налагоджені маршрути і досить численний флот. Саме Air France в 1945 році визнали національною компанією Франції, що дало можливість управляти маршрутною мережею всієї країни. В результаті злиття KLM і Air France в 2004 році ця організація стала найбільш прибутковою в світовому масштабі.

Авіакомпанія Air France - справжній лідер

Саме цією компанією для цивільних авіаперевезень вперше був використаний реактивний літак, а дещо пізніше - перший надзвуковий авіалайнер. У нинішній час сьогоднішній флот Ер Франс є одним з найбільш численних. Парк повітряних суден цієї компанії складають найсучасніші авіалайнери. До ще більшого зростання флоту цієї авіакомпанії призведе укладення довгострокового контракту, що стосується поставок літаків Boeing і Airbu.

На сучасному етапі географія польотів авіаційної компанії Ейр Франс включає в себе близько 80 країн, які знаходяться на 6 континентах. Ця авіакомпанія в 1996 році стала учасником дійсно унікальною програми, яка була спрямована на створення найбільшого пасажирського авіалайнера, в зв'язку з чим в 2009 році її флот поповнився одним з подібних літаків.

Популярні напрямки

Ейр Франс своїм пасажирам пропонує три існуючих класу обслуговування. Пасажири, які вирішили летіти першим класом і придбали відповідний квиток, відчують щиру турботу і увагу персоналу авіаційної компанії буквально відразу по прибуттю в аеропорт. З цього моменту для них починає діяти відповідна програма індивідуального обслуговування, яка була розроблена спеціально. Пасажирам з квитками першого класу обов'язково надається носій багажу, їх реєстрація проходить в окремому залі, а доставка до літака здійснюється на окремому автомобілі. При цьому, ексклюзивний зал реєстрації обладнаний спеціально для того, щоб очікування пройшло в максимально сприятливих умовах. Тут пасажири можуть перекусити, попрацювати або просто почитати.

Власники авіаквитків «бізнес-класу» час перельоту проведуть в дійсно комфортною і дуже зручній обстановці. Гарантується це тим, що весь обслуговуючий персонал літака стовідсотково буде намагатися задовольнити практично будь-яке їхнє побажання.

Безпечний і комфортний політ навіть в економ класі!

Пасажирів «економ-класу» співробітники авіаційної компанії під час перельоту оточують анітрохи не меншою турботою, ніж власників квитків першого класу або ж «бізнес-класу». На вибір пасажирам, які вирішили летіти «економ-класом» надається можливість подивитися під час перельоту захоплюючий художній фільм, послухати приємну музику, почитати той чи інший сподобався журнал або ж ознайомитися зі свіжою пресою.

До теперішнього часу організація Ер Франс, завдяки наполегливій праці всіх своїх співробітників заслужено заробила статус дуже відповідальною, завжди пунктуально і найнадійнішою авіаційної компанії, головна турбота якої - максимальну зручність, комфорт під час перельоту і абсолютна безпека для кожного її пасажира.

Основні дані авіакомпанії Air France

  • Країна компанії: Франція.
  • Є Національної авіаційною компанією Франції.
  • Рік створення авіакомпанії Ер Франс: один тисяча дев'ятсот тридцять три.
  • ІАТА код компанії: AF.
  • ІКАО код компанії: AFR.
  • Airfrance є одним з членів альянсу під назвою «SkyTeam».

Контактна інформація

  • Офіційний сайт авіакомпанії Air France:
  • телефони:
    - у Франції +33 1 41 56 7800;
    - в Москві: +7 495 937 38 39, +7 (495) 578-31-56;
    - в Санкт-Петербурзі: +7 (812) 336 29 00.
  • Факс:
    - у Франції +33 1 41 56 8419;
    - в Росії +7 495 937 3832
  • Email: [email protected] (Росія)
  • адреси:
    - у Франції 45 Rue de Paris, 95747 Roissy CDG Cedex, France;
    - в Росії 119049, г. Москва, ул. Митна, буд.1.

Читайте також: авіакомпанія Alitalia .

Новости