Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

MacBook Pro в корпусі з мармуру оцінили в $ 7500.

Ательє ColorWare, що займається Модинг популярних пристроїв і випустило недавно iPhone 6s в стилі Macintosh, взялася і за MacBook Pro . Фахівці компанії, як зараз модно говорити, переосмислили ноутбук від Apple, повністю замінивши його алюмінієвий unibody-корпус на більш преміальний аналог з мармуру.

Робота майстрів виглядає настільки реалістичною, що сумнівів в тому, що конструкція виточена з цілісного шматка мармуру, не залишається. Однак на ділі все виявилося трохи менше примітно. Насправді ж використовується спеціальне покриття, розроблене фахівцями ColorWare, що імітує дорогий природний матеріал.

Але, до честі творців, варто відзначити, що мармуровий корпус виглядає і відчувається абсолютно як справжній. А ось золоте яблуко на задній кришці - цілком реально і виконано із золота рідкісної проби. За словами генерального директора ательє, дизайнерам вдалося розробити справді унікальну за зовнішнім виглядом і якостям конструкцію, що нагадує «про висічених з мармуру римських статуях».

Всього було випущено 10 екземплярів MacBook, забезпечених порядковим номером, що в ще більшому ступені буде нагадувати щасливому володареві про гранично унікальною шанувальникам. Придбати ноутбук може будь-хто за ціною в $ 7500.. Дорогувато? Мабуть, але ж і покупка далеко не для кожного.

Інші корисні статті:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті MacBook Pro в корпусі з мармуру оцінили в $ 7500.

Дорогувато?

Новости