Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Джип-тури вихідного дня. Джипінг вихідного дня. Вихідні на позашляховиках від СВ-Астур

  1. Уазінг вихідного дня Тижневий джип-тур Школа 4х4, курс позашляхового водіння Опис проїзду з Москви...
  2. Похід по Криму - 22 маршрут
  3. Маршрути: гори - море

Уазінг вихідного дня

Тижневий джип-тур Школа 4х4, курс позашляхового водіння Опис проїзду з Москви
Пам'ятки району маршруту
Преса про Хаджох
Водіння автомобіля в гірській місцевості
Водіння автомобіля взимку
Водіння автомобіля по бездоріжжю
Часто задавані питання

Пропонуємо захоплюючу подорож на автомобілях підвищеної прохідності з подоланням природних перешкод, яке називається - джипінг. Ви зможете побачити красу гірського краю доступні тільки пішим туристам і подорожуючим на позашляховиках.

Форма одягу для джипінг, як і для будь-якого активного відпочинку, вибирається завжди з урахуванням пори року і погодних умов - спортивне взуття, вітрозахисна куртка, головний убір, сонцезахисні окуляри.

Ваша безпека під час подорожі наша перша задача. Стрімкі стіни гірських хребтів, таємничі печери, глибокі річкові каньйони і вдихнути свіже повітря гірських водоспадів - все це можна побачити під час турів вихідного дня.

3 дня / 2 ночі

1 день. П'ятниця. Заїзд на турбазу в перебігу дня, розміщення в 2-х, 3-х, 4-х місних номерах зі зручностями на території (можливе розміщення з усіма зручностями в номері). Обід на турбазі. Прогулянка до Наскрізний печері, екскурсія в каньйон річки Білій - "візитна картка" Хаджох. Каньйон відображає дивовижні, неповторні, талановито створені природою твори кам'яного мистецтва. Знайомство з районом. (Дивіться сторінки сайту - Каньйон , Хаджох , Легенди про Білу , Гірський курорт Хаджох ). Після вечері вечір знайомств, перегляду відеоматеріалів знятих в попередніх подорожах нашої фірми. І змагання у виконанні анекдотів і пісень під гітару.

2 день. Субота. Після сніданку і інструктажу на базі ми виїжджаємо на маршрут. Протягом одного дня ми побуваємо на хребті Унакоз, зробимо прогулянку до водоспадів У щелья мішок . Далі ми відправимося в верхів'я Аміновского ущелини до печери Духан де нас чекає обід, побачимо рідко відвідувані водоспади ущелини Руфабго , Ті про які знають тільки завзяті туристи пешеходнику. На випадок гарної погоди і пори року в програму може бути включена прогулянка до скелі Чортів палець і стоянці стародавньої людини в Даховських печері. Вечеря.

3 день. Неділю. Сніданок. У цей день нас чекає подорож на Пятигорские Поляни і селище Мезмай, печери Красива і Озерна, а також сама велика з доступних печер Велика Азишская . Після нас чекає захоплюючий спуск в селище Хамишкі по ділянці шляху екстремального марафону «Кільце Оштена». І не просте випробування для любителів позашляхових подорожей - проїзд по ділянці федеральної траси Майкоп - Гузеріпль в районі Гранітного каньйону.

У разі негоди і укороченого світлового дня програма туру може бути скорочена з метою безпеки.

Вартість туру: просимо уточнювати.

Доплата за проживання в номері з усіма зручностями становить 550 рублів на добу з людини при групі більше однієї людини.

4 дня / 3 ночі

1 день. Четвер. Заїзд на турбазу в перебігу дня, розміщення в 2-х, 3-х, 4-х місних номерах зі зручностями на території (можливе розміщення з усіма зручностями в номері). Обід на турбазі. Прогулянка до Наскрізний печері, екскурсія в каньйон річки Білій - "візитна картка" Хаджох. Каньйон відображає дивовижні, неповторні, талановито створені природою твори кам'яного мистецтва. Знайомство з районом. (Дивіться сторінки сайту - Каньйон , Хаджох , Легенди про Білу , Гірський курорт Хаджох ). Після вечері вечір знайомств, перегляду відеоматеріалів знятих в попередніх подорожах нашої фірми. І змагання у виконанні анекдотів і пісень під гітару.

2 день. П'ятниця. Після сніданку і інструктажу на базі ми виїжджаємо на маршрут. Протягом одного дня ми побуваємо на хребті Унакоз, зробимо прогулянку до водоспадів У щелья мішок . Далі ми відправимося в верхів'я Аміновского ущелини до печери Духан де нас чекає обід, побачимо рідко відвідувані водоспади ущелини Руфабго , Ті про які знають тільки завзяті туристи пешеходнику. На випадок гарної погоди і пори року в програму може бути включена прогулянка до скелі Чортів палець і стоянці стародавньої людини в Даховських печері. Увечері вечеря, пісні під гітару.

3 день. Субота. Сніданок. У цей день нас чекає подорож на Пятигорские Поляни і селище Мезмай, печери Красива і Озерна, а також сама велика з доступних печер Велика Азишская . Після нас чекає захоплюючий спуск в селище Хамишкі по ділянці шляху екстремального марафону «Кільце Оштена». І не просте випробування для любителів позашляхових подорожей - проїзд по ділянці федеральної траси Майкоп - Гузеріпль в районі Гранітного каньйону.

4 день. Неділю. Сніданок. Наш шлях лежить в віддалені і важкодоступні куточки межгорной Даховських улоговини - це один з найдавніших осередків людської цивілізації. Тут збереглися печерні стоянки первісної людини і кам'яні мегалітичні споруди бронзового століття - Дольмени. Наша мета мальовничі Сахрайскіе водоспади. Обід у водоспадів. Повернення на турбазу. Від'їзд.

У разі негоди і укороченого світлового дня програма туру може бути скорочена з метою безпеки.

Вартість туру: просимо уточнювати

Доплата за проживання в номері з усіма зручностями становить 550 рублів на добу з людини при групі більше однієї людини.

У вартість програми включено:
проживання на турбазі в 2-х, 3-х, 4-х місних номерах зі зручностями на території (можливе розміщення в номерах зі всіма зручностями), 3-х разове харчування, послуги водія-екскурсовода, оренда автомобіля, пішохідні екскурсії, екскурсія в каньйон, прокат групового спорядження, вхідні плати, групова аптечка, страховка.

У вартість програми не включено: проїзд, трансфер від ст. Білоріченська і міста Краснодар.
Водіння в турі по бездоріжжю (з урахуванням наявності водійського посвідчення та тверезого стану, на строго певних ділянках маршруту, слідуючи вказівкам водія-інструктора) 1000 рублів за кілометр.

Для іногородніх та іноземних туристів оплата путівки можлива в представництві фірми в Хаджох, бронювання путівки в Москві по телефону, факсом, електронною поштою: [email protected] Для оформлення страховки в московський офіс необхідно повідомити наступні дані: П.І.Б., дата народження з числом і місяцем, країна проживання. Після придбання квитка на поїзд або літак вислати копію по електронній пошті або на факс (499) 975-19-49.

пам'ятки:
в околицях турбази 40 мальовничих водоспадів, 10 унікальних печер, 2 грандіозних каньйону, 5 скельних ущелин, пам'ятники бронзового століття-дольмени, стародавні фортеці і скіфські кургани, мінеральні джерела і лісові озера, печерні стоянки первісної людини, альпіністські скаладроми, гірська річка для сплаву

Під запит можливі заїзди в будь-який час на будь-яку кількість днів

Опис проїзду на турбазу з Москви

Ліс: 200 - 1000 іонів / куб.см.
Море 2000 іонів / куб.см.
Гори: 10 000 іонів / куб.см.
Водоспади: 18 000 іонів / куб.см.

Фотографії з маршруту

Знаменита "Тридцятка" - гори + Сочі

Верхом в край гір і водоспадів

Легендарна Тридцятка, маршрут

Через гори до моря з легким рюкзаком. Маршрут 30 проходить через знаменитий Фішт - це один з найграндіозніших і значущих пам'яток природи Росії, найближчі до Москви високі гори. Туристи нічого проходять всі ландшафтні та кліматичні зони країни від передгір'їв до субтропіків, ночівлі в притулках.

Похід по Криму - 22 маршрут

З Бахчисарая в Ялту - такої щільності туристичних об'єктів, як в Бахчисарайському районі, немає ніде в світі! Вас чекають гори і море, рідкісні ландшафти і печерні міста, озера і водоспади, таємниці природи і загадки історії, відкриття і дух пригод ... Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує.

Гірський туризм тут зовсім не складний, але будь-яка стежка дивує

Маршрути: гори - море

Адигеї, Крим. Вас чекають гори, водоспади, різнотрав'я альпійських лугів, цілюще гірське повітря, абсолютна тиша, снежники в середині літа, дзюрчання гірських струмків і річок, приголомшливі ландшафти, пісні біля вогнищ, дух романтики і пригод, вітер свободи! А в кінці маршруту ласкаві хвилі Чорного моря.

Новости