Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

сценарій викупу нареченої в віршах


maha4ka Субота, 26 Июля 2014 р 14:45 ( посилання )





Цей сценарій я написала сама, тому в мережі ви такого не знайдете. Наречену нібито вкрали пірати. Вони сховали її у себе на кораблі і вимагають у жениха викуп за кохану. Щоб звільнити наречену, нареченого доведеться не тільки дати піратам грошей, але також поборотися з одним з них і пройти пару випробувань. Подивитися і скачати сценарій викупу нареченої можна тут .


maha4ka Четвер, 24 Июля 2014 р 17:36 ( посилання )


"Спляча красуня" - дуже красива і романтична історія кохання. Саме ця казка надихнула мене написати черговий сценарій викупу нареченої в віршах. Суть його в наступному: злий чарівник хотів одружитися на нареченій, але вона йому відмовила, за що він вирішив зачарувати її. Наречена занурилася в тривалий сон, розбудити її може тільки поцілунок люблячої людини, тобто жениха. Але дістатися до нареченої не так-то просто: чарівник створив на його шляху різні перешкоди. Лише пройшовши всі випробування і перемігши чаклуна, наречений може врятувати свою кохану. Сценарій оригінальний, написаний особисто мною, так що поспішайте завантажити його, поки цього не зробили інші. Подивитися сценарій викупу нареченої в віршах можна тут .

maha4ka Понеділок, 01 Июня 2014 р 1:45 ( посилання )


Викуп нареченої - одна з найкумедніших весільних традицій. Щоб дістатися до своєї коханої, нареченому доводиться виконувати різні завдання, які для нього придумують подружки нареченої. Нареченому не позаздриш: дівчата роблять все для того, щоб спустошити кишені молодої людини і вдосталь посміятися над ним. Пропоную вашій увазі сценарій викупу нареченої в віршах. Вірші, як то кажуть, з пилу, з жару, сама тільки що написала, так що поспішати скачати сценарій викупу нареченої , Поки він новенький і ніде не продубльований. Буде чим здивувати гостей!


Новости