Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що робити, якщо ви виграли грін карту

У попередній статті « Як брати участь в лотереї green card на 2016 рік (the DV 2016 Program) »Я розповідав про заповнення заявки на участь в лотереї green card.

Тепер, давайте поговоримо про те, які дії треба зробити учасникам лотереї, щоб стати володарем грін карти (green card), тобто  отримати статус резидента США Тепер, давайте поговоримо про те, які дії треба зробити учасникам лотереї, щоб стати володарем грін карти (green card), тобто отримати статус резидента США.

Починаючи з 5 травня, ви можете перевірити статус вашої заявки на офіційному сайті програми https://www.dvlottery.state.gov/ Для цього вам треба ввести свій номер (confirmation number), ім'я та дату народження.

Якщо ви виграли грін карту (а точніше, збільшили свої шанси на її виграш), то ви побачите наступний текст:

Dear (name),
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2016 (October 1, 2015 to September 30, 2016). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview.

Approximately 84,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov . All DV 2016 applicants must use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application. Paper forms will not be accepted.

Your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. If you are scheduled for an interview, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application.

If you need to contact the Kentucky Consular Center (KCC) about your case, you may write to [email protected]. When writing to KCC, you must always include your name and case number as they appear below. You must also include your complete date of birth as stated on your original entry. You may call the Kentucky Consular Center at (+1) 606-526-7500 between 7:30 am and 4:00 pm EST.

Case Number:
Principal Applicant Name:
Preference Category:
Foreign State Chargeability:

Я, на всякий випадок, перевів на російську мову:

Шановний (ім'я та прізвище),
Ви були випадковим чином обрані для участі в подальшому процесі імміграційної візової програми диверсифікації в 2016 фіскальному році (з 1 жовтня 2015 до 30 вересня 2016). Вибір не гарантує, що ви отримаєте візу, оскільки кількість обраних претендентів більше, ніж кількість виділених віз. Будь ласка, роздрукуйте цей лист і візьміть його з собою на інтерв'ю.

Приблизно 84 тис. Чоловік було зареєстровано для участі в подальшому процесі. Тому дуже важливо, щоб ви уважно виконали всі необхідні кроки - це збільшить ваші шанси на можливе отримання віз. Інструкції знаходяться на сайті Державного департаменту http://www.dvselectee.state.gov. Всі заявники на програму DV 2016 повинні заповнити онлайн заяву DS-260 "Імміграційна віза і реєстрація іноземця". Заяви на папері не будуть прийматися.

Співбесіда з розгляду вашого діла не буде призначено до тих пір, поки номер візи не буде доступний. Якщо вам буде призначено інтерв'ю, то ви отримаєте уведомляющее повідомлення на електронну адресу, яку ви вказали в вашій реєстраційній заявці.

Якщо у вас виникне необхідність звернутися до Консульського центр в Кентуккі (КСС) з приводу вашої справи, ви можете написати [email protected]. Коли ви пишете в КСС, ви завжди повинні вказувати своє ім'я і номер справи точно так, як вони представлені нижче. Ви також повинні включати свою повну дату народження, тому що вона була вказана у вашій заявці. Ви можете дзвонити в Консульський центр в Кентуккі по телефону (+1) 606-526-7500 з 7:30 ранку до 4:00 дня за східним часом в США.

Номер справи:
Ім'я заявника:
Назва програми:
Країна:

Дуже важливий момент, який треба розуміти: ви виграли перший етап в лотереї грін карт, але це не гарантує вам отримання імміграційної візи та статусу резидента США. Попереду у вас ще кілька етапів, в разі успішного проходження яких, ви зможете стати володарів грін карти. Намагайтеся строго слідувати інструкціям організаторів програми. Вся необхідна інформація для учасників the DV 2016 Program представлена ​​на офіційному сайті Державного департаменту США http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/diversity-visa/if-you-are-selected.html

Перш за все, вам треба ще раз переконатися, що переможець лотереї задовольняє мінімальним вимогам до учасників програм грін карт, тобто має повну загальну середню освіту, або стаж роботи не менше двох років за останні п'ять років за фахом, на яку треба вчитися від двох років і більше.

Давайте тепер більш докладно зупинимося на наступному кроці - заповнення в Інтернеті спеціальної форми DS-260 на всіх членів сім'ї, які збираються іммігрувати в США разом з переможцем лотереї.

Якщо ваші сімейні обставини змінилися після того як подали заявку, наприклад, ви одружилися / вийшли заміж або у вас народилася дитина, вам треба додати ваших нових членів сім'ї. Членом родини вважається чоловік (а) або неодружений дитина, яка не досягла 21 року на момент подачі заявки.

Важливо пам'ятати, що якщо ви мали чоловіка або дітей до моменту подачі вашої заявки, але не включили їх в попередній заяві, то ви будете дискваліфіковані на інтерв'ю. В цьому випадку, ні ви, ні члени вашої родини не отримають візи.

Після того як ви заповнили форму DS-260 онлайн, роздрукуйте підтвердження її подачі. Ви повинні будете принести це підтвердження з собою на інтерв'ю по візі.
Консульський центр в Кентуккі (KCC) розгляне вашу інформацію і дасть вам знати, якщо є будь-які проблеми з наданою вами інформацією. KCC може попросити вас оновити або доповнити вашу інформацію в формі DS-260.

Вам треба розуміти, що KCC може вам сказати тільки, що ви надали всю необхідну інформацію. Консульський центр в Кентуккі не може вам сказати, чи відповідаєте ви і члени вашої родини вимогам на отримання віз по лотереї green card. Тільки консульський працівник, який буде вас брати інтерв'ю, прийме таке рішення.

Тепер коротко про те, що вам треба буде зробити після заповнення форми DS-260.

Вам треба буде підготувати пакет документів і зробити їх переклад на англійську мову. Це може зайняти певний час, так що плануйте, щоб все це ви могли зробити без поспіху.

Далі, вам треба буде пройти медичний огляд в центрі або клініці, які вам порекомендує посольство. В обов'язковому порядку треба буде зробити рентгенограму грудної клітки і відсутні щеплення.

І нарешті, останній етап, це підготовка до інтерв'ю і його проходження.

У разі успішної реалізації всіх цих етапів, ви отримаєте імміграційні візи, які дадуть вам можливість в'їхати в США і стати постійним резидентом цієї країни.

У наступних статтях ми поговоримо про те, як переможцям лотереї green card підготувати пакет документів, пройти медкомісію, підготуватися до інтерв'ю і що робити, тим хто отримає імміграційну візу.

Якщо вам сподобалася стаття, порекомендуйте її вашим друзям і колегам і приєднуйтесь до нас на Facebook , YouTube і Twitter . Дякуємо.

Новости