Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як виграти мільйон у лотерею. розкрито секрет

Одна з найпопулярніших в Україні лотерей відсвяткувала своє 10-річчя. З цього приводу компанія запросила своїх шанувальників-гравців на вечірку. Побувала на ній і « сьогодні », Щоб дізнатися секрети щасливчиків, яким вдалося стати мільйонерами, купивши правильний квиток, а також зрозуміти, що змушує людей навіть під час кризи витрачати свої кревні на таке ненадійне підприємство, як лотерея.

«За 10 років мільйонерами стали 61 осіб. Граючи, люди задовольняють свою потребу в адреналіні, - пояснює «Сегодня» гендиректор компанії Олег Якимець. - Лотерея - це не гральний бізнес. Після скасування казино різкого збільшення продажів квитків у нас не відбулося, тому що це різні індустрії ».

Ми поспілкувалися з Олександрою Дмитрівною з Харківщини, яка днями виграла 1 550 000 грн. «Розіграш відбувався, коли я була в церкві, - згадувала батька, так співпало, що якраз виповнилося рівно 30 років з дня його смерті. Я була дуже пригнічена і просила Бога, хоча цього робити не можна, щоб він дав мені грошей і здоров'я. І Бог мене почув ». Їй пощастило купити щасливий квиток - в цій лотереї цифри не потрібно заповнювати, а треба викреслювати лінійки цифр при розіграші. Свої півтора мільйона Олександра збирається витратити в основному на благі справи - пожертвувати на будівництво церкви в рідному селі в Росії, допомогти дитбудинку в рідному місті на Харківщині, частина суми віддасть друзям і рідним. «А собі зроблю операцію на очах», - каже Олександра Дмитрівна.

«Я не пропускаю жодного тиражу, - пишається директор школи в селі Орепи на Житомирщині Микола Петрук. - Зазвичай купую по 5-10 квитків на розіграш, це близько 100 гривень. Ніколи не беру квитки в одному і тому ж місці і все відразу. Так більше шансів виграти. Граємо всією сім'єю. За 5 років я програв 2500 гривень, а виграв близько 1000. Поки я в мінусі, але сподіваюся на плюс, який все перекриє ». «Граємо з чоловіком, він щотижня стежить, щоб я купила квитки, - каже одеситка Зінаїда Попа (наголос просить робити на другому складі. - Авт.). - Але поки максимум, який вдалося виграти - 2,5 тисячі гривень ». «Я з дитинства захоплююся лотереями. Навіть цифри вчив по кулькам з «Спортлото», - згадує 30-річний Юрій Орел з Харкова. - Граю майже в усі лотереї, які є в Україні. Виграв вже 25 тисяч гривень! »

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Новости