Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Цікаві послуги в Дніпрі: привезуть шкарпетки в офіс і приготують улюблене блюдо

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

1 червня 2017, 6:13 Переглядів: 1 червня 2017, 6:13 Переглядів:   Нянька для одного

Нянька для одного. За вигул чотирилапого товариша дніпряни платять від 100 грн. Фото з архіву «Сегодня».

Часом нам важко справлятися з усіма побутовими справами і завданнями одночасно. Тому для зайнятих людей останнім часом з'явилося безліч сервісів, які допомагають полегшити повсякденне життя. "Сегодня" дізнавалася, якими послугами можна скористатися в Дніпрі і в яку суму вони обійдуться.

Однією з найбільш затребуваних послуг даного профілю в місті є сервіс, за допомогою якого можна разово замовити няню, яка наглядатиме за дитиною в разі, якщо батькам треба терміново відлучитися у справах.

"Наш сервіс призначений в першу чергу для тих мам, яким потрібно раптово відлучитися з дому, - розповідає менеджер по роботі з клієнтами даного сервісу Вікторія Авдєєнко. - Стоять послуги 70 грн в година , Якщо привезти дитину до нас в центр, і 90 грн за годину, якщо няня виїжджає додому. Мінімально послуги можна замовити на дві години, максимально - на п'ять годин. Батьки обов'язково підписують договір, в якому зобов'язуються не переманювати нашу няню на постійну основу ".

Втім, в Дніпрі чимало побутових сервісів, призначених не тільки для сімей з маленькими дітьми. Так, якщо ви зібралися у відпустку, то в місті знайдуться ті, хто зможе полити квіти у вашому будинку, погуляти з домашніми улюбленцями і навіть погодувати їх. Коштувати це буде від 100 грн за візит в залежності від району.

За 10% від вартості чека за вас можуть зробити покупки в супермаркеті

"Ця послуга працює всього кілька місяців, але попит вже великий. Адже люди часто їдуть, іноді їм нема кого попросити подбати про чотириногого друга або про улюблену рослину, - розповідає засновник сервісу Артем Гойдак. - Весь персонал у нас перевірений, клієнтам надаємо копії документів тих, хто буде їм допомагати, довідки про несудимість, а також підписуємо договір. Якщо людина все одно хвилюється, ми навіть можемо взяти квіти до себе на час відпустки, а не приїжджати до нього додому ".

Крім послуг з догляду за домашніми рослинами і тваринами, є в мегаполісі і інші цікаві сервіси. Так, за 100 грн на годину дніпряни можуть замовити послуги кухаря, який приїде і приготує бажане блюдо з ваших продуктів. Мінімум 200 грн візьмуть за те, що вдома перегладіть ваші речі, а за винагороду в 10% від чека за вас можуть сходити в супермаркет.

Існує в місті навіть сервіс, співробітники якого можуть прямо в офіс доставити вам ... нові шкарпетки, якщо виникла термінова необхідність в даному предметі білизни. Ціна такої незвичайної послуги залежить від вартості самих шкарпеток і розташування офісу, але мінімум - 100 грн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Цікаві послуги в Дніпрі: привезуть шкарпетки в офіс і приготують улюблене блюдо". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Анастасія Жукова

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення надіслано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости