Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Італії сім'я з дитиною загинула в кратері вулкана під час екскурсії

3:31 13 вересня 2017 світ

23

23

Інцидент стався на вулкані сольфатаров поблизу Неаполя / фото Metro.co.ru

Сім'я туристів з Турина загинула після падіння в кратер вулкана сольфатаров недалеко від італійського Неаполя. Про це повідомляє " Metro ".

11-річний син зайшов на заборонену для прогулянок зону, а коли батьки намагалися витягти його, грунт провалився, і всі троє впали в кратер.

Фахівці ще не знають точну причину смерті, але припускають, що це могла бути екстремально висока температура в кратері або ж газові викиди.

Читайте також У Франції на вокзалі сталася стрілянина: загинули жінка з маленькими дітьми

Трагедія сталася на очах у другого, 7-річного, дитини. Працівники надзвичайної служби, які прибули на місце інциденту, повідомили, що загиблі перетнули захисний рубіж, який повинен перешкоджати відвідувачам підходити ближче до кратера.

"Я бачив, як біг заплаканий дитина, і навіть не міг припустити, що зіткнувся з найгіршою трагедією у своєму житті, тому що я теж батько. Я знаходився поблизу сольфатаров по роботі, разом з іншими відвідувачами ми зрозуміли, що щось трапилося і підійшли ближче до кратера. Я навіть не уявляв, що побачу там. Витягли два тіла, а нас усіх відтягли подалі. Я все ще думаю про цю сім'ю і про те, як плаче і просить про допомогу бідний хлопчик ", - розповів очевидець Дієго Вітальяно .

Мер міста Виченцо Фільйоліа вже висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости