Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Другий день весілля

Другий день весілля це можливість продовжити свято, провести час з коханою людиною. Якщо саме весілля часто проходить за стандартним сценарієм, і наповнена яскравими, гучними моментами, то на другий день можна розслабитися на лоні природи. Присвятіть цей день одне одному, улюблених розваг, спокійного спілкування з найближчими і рідними. А ми пропонуємо вашій увазі кілька ідей і поділимося секретами кращого відпочинку, продуманого до дрібниць. Другий день весілля це можливість продовжити свято, провести час з коханою людиною

Разом добре - девіз Лагуни південь! Для вас будуть доступні розваги на суші і воді. У літню пору: пляжний відпочинок, катання на катамаранах, човнах, велосипедах, роликах, футбол, пляжний волейбол, стрілецький тир, стрільба з великою рогатки.

Взимку на території нашого комплексу так само багато розваг на будь-який смак: лижі, ковзани, покатушки з гірки на ватрушках, творчі майстер-класи.

В Лагуні Південь 6-разове харчування «шведський стіл»! Вам не доведеться думати про те, чим нагодувати гостей після гучної ночі - свежеприготовленная їжа буде чекати вас в нашому ресторані. Тут великий вибір гарячих страв, напоїв, завжди свіжа випічка.

Якщо ви захочете зібратися компанією і приготувати ароматні барбекю - для вас шашличні альтанки на березі річки. Замовте заздалегідь нашим кухарям замариновані м'ясо / рибу / птицю і насолоджуйтеся тільки процесом приготування. Все необхідне для застілля, також, є в продажу.

Банні комплекси подарують вам справжню насолоду і відпочинок! Тут можна відновитися і розслабитися, посидіти з друзями в просторих кімнатах відпочинку, пограти в більярд, заспівати в караоке

Пропонуємо на вибір 2 банних комплексу: японський банний комплекс на 12 осіб з коробами для розслаблення і бочками на свіжому повітрі або російську баню на 15 осіб з купіллю і караоке. Можна замовити послуги професійного парильщика і масажиста.

Контактний зоопарк - гордість комплексу відпочинку та розваг «Лагуна Південь»! Він працює щодня, з 10.00 до 16.30, тут можна покататися на конях, замовити фотопрогулянку з собачками хаскі, погодувати домашніх тварин, зробити фото з диким звіриною. Всі тварини утримуються в чистоті та спілкування з ними принесе вам справжнє задоволення!

Увага! «Лагуна Південь» дарує кожній парі молодят ПОДАРУНКИ І ЗНИЖКИ:

  • Оренда банкетного залу в подарунок, при замовленні весільного банкету;
  • Номер для молодят (8500 руб. / 1 ​​добу) в подарунок при сумі загального кошторису від 250 000 рублів;
  • Знижка 5% при кошторисі від 300 000 руб. Знижка 7% при кошторисі від 500 000 рублів;
  • Знижки та подарунки не підсумовуються.
  • Менеджер по святкових заходів допоможе підготувати для Вас індивідуальну програму Вашого свята, команда аніматорів і провідних запропонує ексклюзивний сценарій весілля за містом.
    Консультації і броня: +7 (950) 354-23-36, (831) 4-221-121. У суботу та неділю +7 (953) 415-50-86, стійка розміщення КОіР «Лагуна Південь».

    Відео

Новости