Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З шампанським під пальмами: де зустріти Новий рік 2018

  1. Шарм-ель-Шейх (Єгипет)
  2. Ейлат (Ізраїль)
  3. Палолем (Гоа, Індія)
  4. Острів Занзібар (Танзанія)
  5. Пхукет (Таїланд)

В очікуванні новорічних свят в повітрі витає суєта. Здається, що вона наповнює все: в магазинах черги біля прилавків з шампанським і мандаринами, на роботі все обговорюють меню і майбутній корпоратив, на пошту кожні 5 хвилин приходить розсилка з «супервигідною пропозицією». Якщо ви втомилися від цієї метушні і в цьому році холодець і олів'є не є для вас пріоритетом, чому б не змінити хвойний аромат на запах моря, а замість «Блакитного вогника» дивитися на гарний захід?

Для вас ми підготували добірку курортів, куди можна відправитися зустрічати Новий рік.

Шарм-ель-Шейх (Єгипет)

Найпростіший і дешевий варіант для відпочинку. Тут вам і Червоне море з коралами, і ласкаве сонечко, і температура моря не нижче + 20 ° C, і екскурсії, які нарешті можна відвідати не по жарі. Готелі в цей період прикрашають гірляндами, а в деяких готелях аніматори переодягаються Санта Клаусами.

Ціна за тиждень на двох в новорічний період - від $ 395 (з перельотом). В Єгипет краще летіти по готовому пакетного туру.

Ейлат (Ізраїль)

Поніжитися біля моря можна ще і на півдні Ізраїлю в красивому курортному місті Ейлат, який знаходиться на узбережжі Акабської затоки Червоного моря. Температура взимку тут становить + 18 ° C - + 26 ° C (вдень), а температура води завжди тримається на рівні + 22 ° C. Крім красивій набережній, в Ейлаті є багато пам'яток, які буде цікаво відвідати: дельфінячий риф, парк «Підводна обсерваторія», Національний біблійний заповідник Хай Бар, парк орхідей, Соломонові стовпи. Загалом, буде тепло і ненудно.

Загалом, буде тепло і ненудно

Фото: www.instagram.com/uurii_bjelovuk

Вартість тижневого проживання в готелях Ейлата починається від $ 455 на двох.

Палолем (Гоа, Індія)

Палолем, мабуть, один з найкрасивіших курортів Гоа, який омивається водами Аравійського моря. Ось вже де справжнє літо, так це тут - температура вдень сягає + 30 ° C, а температура води - + 28 ° C. Перебуваючи тут, обов'язково відвідайте водоспади Дудхсагар , Заповідник Котігао, а також займіться дайвінгом. І, звичайно, Гоа - це ще вечірки і багато смачних морепродуктів.

Вартість 7 ночей в готелях Палолема стартує від $ 336 (за двох). Саме витратне - це авіапереліт, тому на Гоа краще летіти тижня на дві.

Острів Занзібар (Танзанія)

Хочете усамітнитися на білих піщаних пляжах і плескатися у водах Індійського океану - поїдьте на Занзібар. Коли у нас зима, там - літо. Температура повітря + 35 ° C - + 38 ° C, температура води + 30 ° C. На Занзібарі є, що подивитися: наприклад, з'їздити в Стоун Таун, щоб побачити фортецю 16 століття, побудовану португальцями, а також англіканську церкву на місці работорговческого ринку; обов'язково відвідайте Prison Island - черепашачий острів, і національний парк Jozani Chwaka Bay. Опинившись на Занзібарі, ви не повірите, що все ще перебуваєте на планеті Земля.

Найскромніший двомісний номер в готелях Занзібару обійдеться від $ 185 за 7 ночей.

Пхукет (Таїланд)

Пхукет - одне з кращих місць для відпочинку в Таїланді взимку, так як в січні-лютому вологість повітря невисока і на морі повний штиль. Вдень температура повітря становить + 30 ° C, температура води в Андаманському морі (Індійський океан) + 27 ° C - + 29 ° C. Стабільно спекотна погода без опадів, відмінна інфраструктура, можливість поїздити по численних визначних пам'ятках - краще місця для святкування Нового року та зимівлі складно відшукати.

Тиждень проживання в цьому райському місці обійдеться від $ 86 за двох. Тому якщо ви зберетеся сюди, готелі в Пхукеті потрібно бронювати дуже заздалегідь, щоб урвати вигідну ціну.

Ми запропонували вам альтернативний варіант відзначити головне свято року. Сподіваємося, наші варіанти знадобляться, якщо не в цьому, то в наступному році!

Переглядів: 486 (сьогодні: 1)

Якщо ви втомилися від цієї метушні і в цьому році холодець і олів'є не є для вас пріоритетом, чому б не змінити хвойний аромат на запах моря, а замість «Блакитного вогника» дивитися на гарний захід?

Новости