Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В якій сукні зустрічати Новий рік 2016

Наступний, 2016 рік - рік Вогняної Мавпи. Його господиня - дама з дуже розвиненою і яскравою фантазією, любляча бути в центрі загальної уваги. Це означає, що і вибір майбутнього наряду для самого довгоочікуваного свята повинен бути подібним: яскравим, соковитим, вогненним, з родзинкою. Варто також визначитися, де саме ти будеш святкувати Новий рік. Якщо йдеш на вечірку або в гості, тоді віддавай перевагу вечірнього вбрання. А ось вдома ти можеш надіти все що завгодно, навіть незвичайний костюм. Наступний, 2016 рік - рік Вогняної Мавпи

shutr.bz

Отже, давай все-таки докладніше зупинимося на розкішному вбранні, яким варто віддавати перевагу. Безумовним лідером буде вишукане вечірнє плаття. Мавпочка дуже любить шик і багатство. Якщо ти любиш класику, тобі неймовірно пощастило, це саме те, що від тебе вимагає господиня наступаючого року.

asos.com

Відтінки майбутнього образу укладені в назві - Вогняна Мавпа. Значить, твоє плаття на Новий рік може бути червоного, оранжевого, жовтого, бордового, золотого або коричневого кольору, а також за інші схожі відтінків. Напевно ти пам'ятаєш, що хітом цього року є цікавий колір марсала , Так ось і плаття винного відтінку стане прикрасою вечора.

shop shop.mango.com riverisland.com newlook.com asos.com

Сьогодні ми показуємо тобі найцікавіші моделі довгих суконь, які попадуть Мавпу і розташують її до тебе. Якщо одягнеш одне з таких святкових суконь, царство в 2016 році тварина обдарує тебе своєю прихильністю і дружелюбністю, а значить, наступний рік буде щасливим і вдалим!

asos asos.com asos.com topshop.com asos.com

І пам'ятай, що найголовніше - входити в новий рік в хорошому настрої, забувши всі прикрощі та образи. Думай тільки про позитивні моменти життя, і твій рік стане кращим за попередній.

Новости