Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Українські міста почали святкувати Новий 2018 рік (відео)

В Україні почали святкувати Новий рік / фото УНІАН

В регіонах України почалися масові заходи з нагоди зустрічі Нового року. Найбільш багатолюдно в великих містах, йдеться в сюжеті ТСН .

Читайте також Китай зустрів Новий рік - в Гонконзі запустили святкові салюти (фото)

У Харкові гуляння проходять на центральній площі, де встановлена ​​найвища ялинка України, а також в парку Горького, який має славу найкращого в країні "діснейленду". Жителі міста проводжають рік весело, ласують смакотою, розважаються і чекають концерту, який повинен початися о 23:00 години.

На Приморському бульварі в Одесі не менше людно, адже там працює ярмарок, люди купують смачні страви і розважаються. Одеса увійшла в трійку міст, де українці найбільше хочуть зустрічати Новий рік, тому майже всі готелі і знімні квартири заброньовані - на свята Одеса чекає 30 тисяч гостей. Погода зробила всім подарунок, тому що вдень була просто рекордна спека як для кінця грудня - майже 10 градусів тепла.

Ще більше туристів очікує Львів - там планують прийняти на свята не менше 50 тисяч гостей. Основним місцем святкування буде площа перед Оперним театром, де опівночі почнеться масштабне 3D-мапінг-шоу в супроводі етно і фолк груп. Вже зараз на повну киплять святкові емоції - різдвяним ярмарком гуляє безліч людей. Місто просто сяє вогнями, біля ратуші вже стоїть різдвяний вертеп.

Як повідомляв УНІАН, публічну безпеку і порядок у новорічну ніч забезпечуватимуть більше 8 тисяч поліцейських і 2 тисяч військовослужбовців Національної гвардії України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости