Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Секрети здоров'я від Валентини Геронимус: Як зустрічати новий 2013 рік змії

Змія не любить багато галасу і зайвих рухів. Тому зустрічати рік водяній Змії слід в невеликій компанії - це може бути тісне коло сім'ї або невелика компанія друзів. В цей добрий і світлий свято (новий рік) слід викинути з голови все похмурі думки і турботи і повністю розслабитися.



В одязі повинні фігурувати чорні і темно-сині тони - адже 2013 рік - це рік Чорної Водяний Змії. Вважається актуальним і зелений колір. Жінки будуть прекрасні в обтягуючих, гладких нарядах, які нагадують мереживну, зміїну шкіру. Чоловіки можуть в свій костюм внести різноманітність за допомогою краваток, таких же візерункових, як зміїна шкіра.

В прикраси повинні входити дорогоцінні й напівкоштовні камені, а справжні діаманти стануть особливим «шиком».




Будинок слід прикрасити традиційним новорічним декором і обов'язково знайти місце для того, щоб розмістити зображення (картину) символу 2013 року або пару статуеток змії. Змія любить запахи, тому можна замовити ароматичні свічки з квітковими і деревними ароматами.

На середину новорічного столу потрібно обов'язково поставити гілочку сосни, яка на сході вважається символом довголіття. На ялинку слід не забути повісити талісман 2013 року - невелику Змію: їй обов'язково полестить така увага. На новорічному столі має бути все як завжди - багато закусок і багато вина. А на останніх хвилинах минає 2012 (року Чорного Водяного Дракона) слід згадати своє заповітне бажання.

Ч то повинно бути на новорічному столі при зустрічі року Змії?

Оскільки Змія вважається любителькою делікатесів та іншої розкоші, то зустрічати її слід чимось незвичайним. Можете оформити наступним чином: на срібній таці розташувати тарталетки-човники з ікрою і олією, що пливуть до гігантського копченому угрю (чимось вугор схожий на змію і вельми смачний). Вугор згорнути зміїними кільцями і надрізати на шматочки, щоб він нагадував Змія на Поклонній горі у виконанні Церетелі. Таке цікаве оформлення новорічного столу до зустрічі 2013 року був запропоновано на Першому всеросійському конкурсі кулінарів. Ви можете придумати щось своє і оригінальне - Змія обов'язково відзначить вас оригінальністю.

Традиційно вважається, що на новорічному столі має бути риба. Так повинно бути і при зустрічі 2013 року. З риб слід віддавати перевагу форелі або сьомги. Оскільки любить Змія кроликів і зайців, то обов'язково, щоб на столі був кролик. Приготуйте з нього якусь страву, наприклад, грецьке блюдо «стіфадо».

Обов'язково потрібно приготувати щось з м'яса, яєць, приготувати гарячі страви, оскільки вважається, що змія їх любить, і таким чином, ви на весь рік отримаєте від неї прихильність.

Змія любить натуральні продукти, тому на святковому столі має бути багато закусок з натуральних свіжих продуктів. Це можуть бути закуски зі свіжих овочів, з додаванням зелені, яку слід додавати не тільки в салати, але і в гарячі страви - тобто, додавати зелень всюди, де доречно.

Так як Змія воліє натуральні продукти, то слід відмовитися від усіх напівфабрикатів. Згідно зі східним повір'ям Змію можна задобрити гарбузом. Тому виберіть який-небудь рецепт з гарбуза і приготуйте з неї блюдо, яке всім буде до душі. Гарбуз можна запекти в духовці, приготувати в маринаді з овочами або горіхами, і приготувати інше самостійне блюдо з гарбуза.

Радісно зустрічайте Новий 2013 рік (рік Чорної Водяний Змії). Але пам'ятайте, що потрібно провести без метушні поспіху новорічну ніч, насолоджуючись сповна кожним чарівним миттю.

Новости