Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прикмети в новорічну ніч 2018 року - що не можна робити напередодні року Жовтої собаки

Прикмети в новорічну ніч 2018 року - що не можна робити напередодні року Жовтої собаки. Всім відома приказка «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш!», Але не кожен знає, що саме не можна робити в останній день року, що минає. Адже часто, помилки, що здійснюються в цей день, негативно відбиваються на нашому житті протягом усього настав Нового року.
Очікуваний, 2018 рік, за східним календарем, буде роком Жовтої Земляний Собаки . Ця тварина, яке відрізняється своєю сталістю, відданістю і веселою вдачею. Воно не женеться за грошима, але хоче, щоб світ став ще добрішим і позитивніше. Тому слід грунтовно підготуватися до зустрічі доброзичливою покровительки 2018 року, і заздалегідь дізнатися про те, що категорично заборонено робити напередодні Нового року, щоб не накликати на себе біду.

Що не можна робити в новорічну ніч 2018 року
Що не можна робити в новорічну ніч 2018 року. Зустрічати Новий рік в піжамі на дивані, звичайно, зручно, але не варто забувати про святковому вбранні. Він повинен бути чистим, випрасуваних і відповідним майбутнього торжества. В іншому випадку є ризик зіткнутися з бідністю.
З цієї ж причини, не варто ставити на святковий стіл посуд зі відколами і тріщинами, а ще краще зовсім позбутися її, та скоріше.
Фінансові труднощі не змусять себе довго чекати в 2018 році, якщо частування на новорічному столі будуть мізерними. Не варто готувати величезні страви. Нехай вони будуть невеликими, але їх повинно бути багато.

Не можна залишати зіпсовані речі в своєму будинку. Якщо ви випадково розіб'єте посуд або ялинкову іграшку, до свята або в самий його розпал, то як можна швидше викиньте оскільки зі свого помешкання. Це вбереже вас від серйозних неприємностей в наступному році.
Не варто перемивати накопичилася в раковині посуд, напередодні Нового року. Цим ви займетеся на наступний день, якщо хочете, щоб в наступному році у вашому житті радісних і яскравих моментів було більше, ніж рутини.
У новорічну ніч, ні в якому разі не можна сваритися, брехати і ганити (лаяти) інших людей. Інакше ці скандали будуть супроводжувати вас весь наступний рік, і з'являться нові вороги.
Якщо раптом нагрянули неждані гості, ні в якому разі не відмовляйте їм в гостинності. Відмовою можна розлютити «собаку», і тоді 2018 рік пройде в конфліктах і сварках.

А ось займати, під час свята, гроші в борг друзям (знайомим), категорично не можна
А ось займати, під час свята, гроші в борг друзям (знайомим), категорично не можна. Тим самим ви залишите свою удачу при собі, і не віддасте її разом з грошима.
У Новий рік заздалегідь продумайте своє заповітне бажання. Правильна його формулювання стане запорукою того, що воно збудеться. Згадайте бажання так, щоб в ньому не було частки «не».
Всім тим, хто «за службовим обов'язком», в новорічну ніч, змушений перебувати на роботі, є окремий рада - навіть в цьому випадку не варто ігнорувати настання Нового року. Зустріньте свято з усіма почестями, щоб в 2018 році вам супроводжувала удача.
І звичайно ж, якщо вдома є собака, порадуйте її святковим ласощами. Подаруєте її теплом і ласкою.

Подаруєте її теплом і ласкою

І навіть якщо вона завинила, не бийте і не сваріть її. Інакше вона затаїть на вас злість, і рік, що наступив Жовтої собаки для вашої родини буде неспокійним і принесе багато неприємностей.
З наступаючим Новим 2018 роком, друзі!

З наступаючим Новим 2018 роком, друзі

Читайте також: Новий 2018 рік Собаки - високосний чи ні, прикмети і забобони на високосний рік

Новости