Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічні традиції в містах Іспанії

  1. Мадрид
  2. Малага
  3. Аліканте

Новорічну ніч в Іспанії зустрічають у всіх її регіонах дуже весело і з розмахом. Але в кожному з них організація свята проходить по-своєму. Хотіли б ви дізнатися деякі цікаві факти про те, як зустрічають Новий Рік в іспанських містах ? Ми із задоволенням поділимося ними з вами в цій замітці. Новорічну ніч в Іспанії зустрічають у всіх її регіонах дуже весело і з розмахом

Новий рік, фото Gonzalo Merat

Іспанія - одна з найпопулярніших туристичних країн протягом всього року і незалежно від сезону. А коли все міста і села одягаються в різдвяні і новорічні наряди, країна світитися і сяє гірляндами, ліхтариками та святковими вогниками.

Деякі з особливостей зустрічі Нового Року в Іспанії ви, напевно, вважаєте дуже цікавими. Бути може, ви вже чули про найпопулярнішою іспанської традиції святкування головного зимового свята, яка полягає в з'їданні 12 виноградин - по одній на кожен бій курант - на головній площі іспанської столиці Пуерта де Соль. Ця традиція щороку об'єднує тисячі людей в самому серці країни. Вважається, що якщо не встигнеш з'їсти всі 12 виноградин до останньої секунди року, що минає, рік прийдешній не буде для тебе настільки успішним.

Вважається, що якщо не встигнеш з'їсти всі 12 виноградин до останньої секунди року, що минає, рік прийдешній не буде для тебе настільки успішним

Різдво в Малазі

Мадрид

Мадрид - це не найпопулярніший туристичний місто в новорічний час. Проте, варто звернути на нього увагу при плануванні свого зимової відпустки, так як знайти апартаменти в Мадриді в цей період легко і просто. Це велике місто з багатою святковою атмосферою, а ціни на оренду житла в ці дати - невисокі.

Малага

Такі міста, як Малага, Памплона і Ріоха, вважають за краще святкувати Новий Рік в традиційної іспанської манері - карнавальної. Після все тих же 12 виноградинок все виходять на вулицю в костюмах самих різних персонажів і гуляють до ранку.
Підібрати для себе апартаменти в Малазі - ще один варіант для веселого святкування Нового Року. У Памплоні і Ріосі вас також чекатимуть карнавальні пригоди і море емоцій.

Аліканте

Аліканте - місто, в якому жителі святкують Новий Рік підпалюючи багаття на пляжі. Для тих, кому хочеться провести цю ніч на березі Середземного моря, варто підшукати собі апартаменти в Аліканте поряд з пляжем. Новорічна ніч під зірками і на морському березі ... Що може бути романтичніше?

Вибирати завжди вам. Але не варто з цим затягувати, адже Новий Рік вже зовсім скоро!

Що може бути романтичніше?

Новости