Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

»Куди поїхати на Новий рік - 2018 на море? 7 теплих країн

  1. Мальдіви
  2. Таїланд
  3. Філіппіни
  4. В'єтнам
  5. Індонезія, Балі
  6. Домінікана
  7. Індія, Гоа

Хочете зустріти головне свято в році під пальмами? 7 екзотичних напрямків, куди можна поїхати відпочивати за кордон до теплого моря на Новий рік - 2018. Розповідаємо про погоду, розвагах, цінах на відпочинок в кожному місці.

Якщо звичні новорічні атрибути у вигляді мандаринів і олів'є злегка набридли, а думки про передсвяткових турботах навівають тугу, саме час злегка змінити традиції і спробувати зустріти Новий рік інакше. Хіба не чудово змінити морозний зимовий пейзаж на шелест хвиль і яскраве сонце?

Зелена пальма з гірляндами буде виглядати не гірше ялинки, зате маса нових вражень буде забезпечена. Нижче ми перерахуємо країни, куди можна полетіти на Новий рік на море і де в цей час тепло - 7 яскравих і екзотичних напрямків, які проженуть осінньо-зимову нудьгу.

Мальдіви

Мальдіви

Мрієте про тихих малолюдних пляжах з дрібним білим піском і прозорою блакитною водою? Ласкаво просимо на Мальдівські острови. Взимку погода відмінна (температура повітря + 27 ° С, води + 24 ° С), тому острови є ідеальним місцем, куди можна поїхати на Новий рік - 2018, особливо якщо хочеться саме пляжного відпочинку. Прочитайте нашу статтю про кращі курортах та островах і виберіть відповідний вам.

Радимо брати тур - так все передсвяткові клопоти відпадуть самі собою, адже готелі організовують банкет і розважальну програму.

Пам'ятайте, що на островах діє заборона на ввезення алкоголю, все придбання з дьюті-фрі вилучаються до від'їзду. У готелях алкоголь дорогою: пляшка вина близько 25-50 $, шампанського - 150 $. Екскурсії коштують від 100 $, тому економним мандрівникам радимо прочитати, як організувати бюджетний відпочинок на Мальдівах.

Готелі. Якщо самостійно забронювати готель заздалегідь, можна жити досить бюджетно: стандарт на двох з видом на море в недорогому готелі коштує від 55 $ в новорічну ніч.

Таїланд

Таїланд

Таїланд, мабуть, найпопулярніший напрям за кордоном, куди туристи їдуть відпочивати на Новий рік. Тайці люблять свята, тому свято зустрічають з розмахом. Курорти-фаворити - Паттайя і Пхукет. Починається високий сезон, жарко і сухо (+ 30 ° С, море + 28 ° С). Туристів дуже багато, тому радимо бронювати готель заздалегідь.

Готелі. У бюджетному готелі двомісний номер економ-класу коштує 10-15 $, 3 * - від 15 $, 4 * - від 30 $, 5 * - від 40 $. Кращі готелі Пхукета >>

Філіппіни

Філіппіни

Відмінний варіант, куди можна відправитися на Новий рік - 2018 за кордон до теплого моря - поїхати на Філіппіни. Погода приємна, близько + 29 ° С, море + 27 ... + 28 ° С, пляжі іскряться білим піском. Найбільшою популярністю користується острів Боракай. Якщо хочеться зустріти свято самотньо, радимо острів Бантаян - там туристів мало, тихо і спокійно.

Головний недолік відпочинку на островах - довго і часто дорого добиратися (прочитайте статтю про те, як потрапити на Філіппіни дешево). Ціни на Філіппінах цілком доступні, хоча на Боракае вони вище, ніж в інших місцях.

Готелі. Новорічна ніч в готелях 1 та 2 * обійдеться приблизно від 10 до 20 $ за ніч у двомісному номері, в готелі 3 * - від 20 $ і вище, 4 * - від 37 $, 5 зірок - від 123 $. Ціни можуть відрізнятися від регіону до регіону.

В'єтнам

В'єтнам

Хочете тепла на Новий рік і недорогого відпочинку, але не знаєте, куди поїхати за кордон у 2018 році? Південь В'єтнаму відмінно підійде для зустрічі свята. Туристи вибирають Муйне, Вунгтау і Фантхьет, острова Кондао і Фукуока. Найтепліше у Фантхьет (+ 33 ° С вдень, море + 25 ° С) і на Фукуоці (+ 30 ° С, вода + 27 ° С, спокійне море).

Європейський Новий рік у В'єтнамі не зустрічається, але на курортах готелі готують банкети і розважальну програму. Багато кафе, ресторани і клуби теж підхопили тенденцію.

Недоліком відпочинку у В'єтнамі можна назвати довгий переліт і трансфер, а також велика кількість співвітчизників, серед яких часто трапляються екземпляри «тагил». Плюсами канікул в країні є відмінний клімат, дешевизна, безліч екзотичних фруктів і можливість відвідати В'єтнам без візи.

Готелі. Ніч в двомісному номері в бюджетному готелі коштує від 10 $, в 3 * - від 20 $, в 4 * - від 50 $, в 5 * - від 119 $. Ціни можуть відрізнятися від курорту до курорту, наприклад, на Фукуоці готелі коштують трохи дорожче.

Індонезія, Балі

Індонезія, Балі

Найбільшою популярністю користується Балі - саме туди багато хто вирішує поїхати на Новий рік, щоб відпочити біля теплого моря за кордоном. В цей час тут близько + 30 ° С, іноді йдуть дощі, але вода дуже тепла (+ 28 ° С). Кращі курорти для пляжного відпочинку - Нуса-Дуа, Санур і острова Гілі. Виберіть відповідний вам курорт на Балі >>

Новий рік мандрівники зазвичай відзначають на пляжі, в готелі або клубі. Відмінно відсвяткувати можна в клубах Ku De Ta або Potato Head в Семіньяк, Sundara в Джімбаране, SkyGarden Bar N Lounge в Куті.

У відпочинку на Балі є свої мінуси: тривалий переліт, а також відсутність розвиненої транспортної мережі. Радимо орендувати байк, тому що пляж в одному місці, а пам'ятки - в іншому (їздити по острову на таксі накладно).

Готелі. Двомісний номер в недорогому готелі можна знайти приблизно від 7 $, 2 і 3 * - від 10 $, 4 * - від 18 $, 5 * - від 33 $. Ціни можуть відрізнятися на різних курортах, вартість готелів на узбережжі, як правило, дорожче.

Домінікана

Домінікана

Це кращий варіант, куди можна полетіти відпочивати на Новий рік 2018 у теплого моря, особливо для тих, хто любить запальні латиноамериканські танці до ранку під звуки прибою і спалахи феєрверків. 31 грудня в опівночі починаються грандіозні фаєр-шоу, а 1 січня в Санто-Домінго проходять новорічні ходи з танцями меренге. Новорічна вечеря на двох в ресторані готелю обійдеться в 100-200 доларів.

Взимку найбільш популярні курорти Пунта-Кана і Пуерто-Плата: тут жарко і сухо (+ 30 ° С), море теж дуже тепле, близько + 28 ° С. У цей час можна спостерігати за китами в затоці Самана.

Готелі. Новорічна ніч в двомісному номері бюджетного готелю коштує 20-25 $, 3 * - від 25 $, 4 * - від 40 $, 5 * - від 100 $.

Індія, Гоа

Індія, Гоа

Хочете зустріти свято, де тепло? Гоа - ось куди варто поїхати за кордон на Новий рік - 2018! Взимку тут + 30 ° С вдень, вода + 28 ° С. У Південному Гоа тихо і спокійно, молодь вибирає північну частину штату - там насичене нічне життя. Новий рік туристи зазвичай зустрічають в готелях або кафе на пляжі.

Готелі. Ціни відрізняються на різних курортах. Так, святкова ніч в недорогому готелі в Кандоліме коштує від 40 $ на двох, 3 і 4 * - від 65 $, в 5 * - від 260 $.

https://make-trip.ru/

схоже

Хіба не чудово змінити морозний зимовий пейзаж на шелест хвиль і яскраве сонце?

Новости