Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як зустрічати новий 2013 рік змії: що надіти, як прикрасити будинок

  1. Як астрологи радять зустрічати рік змії
  2. Як зустрічати 2013 рік
  3. У чому зустрічати 2013 рік
  4. Як прикрасити будинок на новий рік

Незважаючи на те що 2012 рік, будучи високосним, налічує на один день більше, ніж зазвичай, він поступово добігає кінця і на зміну Дракону приходить (точніше, приповзає!) Його луската наступниця - чорна водяна Змія. Саме ця тварина, згідно зі східним календарем, стане покровителем майбутнього року. Так що прийшла пора підбивати перші підсумки минулого року і, звичайно, з'ясувати, як зустрічати 2013 рік за всіма правилами. Як створити святковий настрій , як привести себе в порядок , як не залишитися на самоті на новий рік? Питань багато і відповіді на них ми вже давали. Сьогодні поговоримо про конкретні радах на 2013 рік.

як не залишитися на самоті на новий рік

Як астрологи радять зустрічати рік змії

Згідно зі Східним календарем, наступний рік має свою покровительку - Водяну Змію, стихія якої символізує нестабільність. Тому першою рекомендацією щодо стратегії поведінки в наступаючому році буде продуманість і послідовність будь-яких дій, оскільки Змія не терпить навіжених рішень і спонтанних вчинків.

Змія аж ніяк не марнотратна і не стане наділяти фінансової удачею тих, хто не вміє вести рахунок грошей, тому в 2013 рік відмінно підходить для накопичення матеріальних засобів, а не їх порожній розтрати.

Новий 2013 обіцяє бути вдалим для науковців, а також медиків та митців, особливо в тому випадку, якщо вони вирішать втілити в життя будь-які свіжі ідеї. Крім того, мудра Змія любить філософів, а також благоволить політикам і бізнесменам, але за однієї умови - їх угоди або кар'єрне зростання повинні базуватися виключно на чесних засадах.

Як зустрічати 2013 рік

Дух Змії не любить непідготовленості, метушні, зайвого шуму і метушні. Тому астрологи рекомендують підготуватися до свята заздалегідь, щоб виключити будь-які прикрі нестиковки і випадковості. Крім того, лускатий символ 2013 року найбільше цінує вузьке коло вірних друзів і сім'ю, ніж багатолюдні різношерсті компанії. Тому постарайтеся зустріти цей новий рік тільки з тими людьми, які дійсно вам дороги і яких ви завжди хочете бачити. Тоді питання про те, як зустрічати 2013 рік вирішиться набагато легше.

Як зустрічати 2013 рік закоханим парам? Зрозуміло, тільки разом - удвох, або у вузькому колі друзів або родичів. Взагалі наступаючий рік обіцяє бути сприятливим для флірту і любовних пригод, але не варто забувати про те, що Змія - однолюб, тому удача на любовному фронті посміхнеться в першу чергу тим, хто шукає стабільних відносин. Не забудьте купити підходящі подарунки, а упаковку для новорічних подарунків зробити своїми руками .

Не забудьте купити підходящі подарунки, а   упаковку для новорічних подарунків зробити своїми руками

У чому зустрічати 2013 рік

Святкове вбрання в новорічну ніч бажано підібрати відповідно до своїх уподобань Змії, яка, до речі, не чужа модним віянням в одязі. В цьому випадку ви зможете заручитися «зміїної» підтримкою на цілий рік вперед. Можна, можливо зшити костюм своїми руками .

Отже, перш ніж остаточно вирішити, в чому зустрічати 2013 рік, зверніть увагу на те, що улюблені кольори Змії - чорний, зелений, синій, блакитний. Так, струнка жінка буде чарівна в звуженому довгій сукні без рукавів, зробленому з блискучої тканини, малюнок якої буде імітувати хитромудрий узор зміїної шкіри. Гладка зачіска з діадемою і виразний вечірній макіяж, що доповнює ваш образ, справлять незабутнє враження не тільки на представників сильної половини людства, а й на дух Змії, що спускається вслід Дракону.

Чоловікам не обов'язково вбиратися яскраво (краще діяти за велінням душі), але блискучий галстук з «зміїним» орнаментом прекрасно освіжить навіть строгий темний костюм.

З усіх прикрас, Змії найбільше подобаються дорогоцінні і (трохи менше) напівкоштовні камені, тому в новорічну ніч можна сміливо носити намиста, кільця, браслети, діадеми, кулони з цих матеріалів (головне, щоб камені були справжні, а не скло!).

)

Як прикрасити будинок на новий рік

Що стосується традиційних новорічних прикрас, не забудьте повісити на ялинку або поставити на полицю невеличку фігурку, яка зображує змію, бажано виконану з натуральних матеріалів (наприклад, дерев'яні нецке). Святкової стіл астрологи радять додатково прикрасити гілочкою сосни, яка здавна на Сході є символом благополуччя і довгих років життя. Дух Змії обов'язково відзначить своєю увагою господарів будинку, які знають, як зустрічати 2013 рік так, щоб догодити мовчазною покровительці наступаючого року. Також можна поставити на стіл ароматичні свічки у формі змійки.

Як зустрічати 2013 рік закоханим парам?

Новости