Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зустріти Новий рік - найкращі міста

Тут можна відсвяткувати Новий рік з особливим розмахом

Кращі міста для зустрічі Нового року

В Америці і Європі зимові свята завжди проходять весело і яскраво. Пропонуємо добірку міст, де місцеві жителі перетворюють зустріч Нового року в справжню казку.

Фото: Paris Convention and Visitors Bureau

На Новий рік в знаменитому кабаре Мулен Руж можна насолодитися не тільки приголомшливим шоу, але і ікрою, омарами і шампанським. Мішленовскіе Restaurant le Meurice Alain Ducasse пропонує спеціальне святкове меню, яке включає чорні трюфелі, устриці і лангустіни із золотою ікрою. А бар готелю Ritz-Carlton на Новий рік перетворюється в танцмайданчик з діджеєм і коктейлями з шампанського.

Фото: Vienna House Andel's Berlin

З ресторану Skykitchen and Skybar в Vienna House Andel's Berlin відкривається приголомшливий вид на місто. Олександр Коппе, один з наймолодших шеф-кухарів, коли-небудь отримували зірку Мішлен, пропонує гостям новий погляд на традиційну німецьку кухню.

Фото: Spain Tourism Board

У новорічну ніч на площі Пуерта-дель-Соль традиційно проходить грандіозна вечірка з конфетті, музикою і світловим шоу. Там збираються тисячі людей, одягнених в карнавальні костюми. Під бій курантів вони намагаються з'їсти 12 виноградин, щоб привернути щастя в наступаючому році.

Фото: Unsplash

Туристи приїжджають сюди, щоб побачити ялинку на площі Пьяцца дель Дуомо, яскраво прикрашені вітрини магазинів і святкові вогні в церкві Санта-Марія-делле-Граціє. Багаті мандрівники можуть насолодитися особливим вечерею в готелі Principe di Savoia. Меню, розроблене шеф-кухарем Алессандро Баффоліно, адаптують до побажань гостей напередодні Нового року.

Фото: Unsplash

Брітні Спірс, Бруно Марс, Келвін Харріс, French Montana і Maroon 5 - на Новий рік всі ці зірки зберуться в Лас-Вегасі. У готелі The Cosmopolitan of Las Vegas відкриється каток з видом на бульвар Стріп. Основна новорічна вечірка з коктейлями, сезонними частуваннями і діджеєм пройде на свіжому повітрі. Після неї гостям запропонують захоплюючі екскурсії по місту на вертольотах і лімузинах.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, що їдять на Різдво в різних країнах світу . Також ми склали рейтинг кращих місць для зустрічі Нового року в Україні .

Дивіться відео, як готуються до Різдва в Британії і США:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости