Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аквапарки у Вроцлаві

  1. Аквапарк у Вроцлаві
  2. Водні розваги у Вроцлаві


аквапарк у Вроцлаві вважається одним з кращих в Польщі , Тому, збираючись провести час в цьому водному комплексі, ви напевно не розчаруєтеся і вирішите повернутися сюди знову!

Аквапарк у Вроцлаві

Вроцлавський "Wroclawski Wodny Park" має в своєму розпорядженні:

  • водними гірками ( "Турбо", "Трамплін");
  • рекреаційними, спортивним басейном з 8 доріжками (є окремою зоною, куди необхідно купувати окремий квиток: 1 година відвідування варто 13-16 польських злотих) і хвильовим басейном, температура в якому підтримується на рівні + 30˚ C, а хвиля може досягати 70 см в висоту;
  • "Ледачою річкою";
  • дитячою зоною, де є ігровий майданчик, басейн і гірки для малюків;
  • піратським кораблем з водометами;
  • spa-центром (відвідувачів чекають масажі та оздоровчі процедури у вигляді соляних ванн і арабського хамама);
  • зоною саун з джакузі, фінською та біосауна, римською парною, басейном Таласо, "крижаним" фонтаном, залом з холодною водою (хороша новина для представниць прекрасної статі - в певний день тижня зона саун відкрита тільки для них, щоб вони змогли відпочити і насолодитися спокоєм );
  • фуд-кортом, барами і кафе.

Квиток на весь день обійдеться в 60 польських злотих, а сімейний квиток (2 + 3) - в 120 польських злотих.

Водні розваги у Вроцлаві

Перед поїздкою до Вроцлава, мандрівники можуть забронювати номер в готелі з басейном, наприклад, в "Hotel Monopol Wroclaw", "Grape Hotel", "Qubus Hotel Wroclaw" або іншому.

Туристам рекомендується включити в програму відпочинку відвідування Афрікаріума-Океанаріума (дорослий квиток коштує 30, а дитячий - 20 польських злотих) - тут на них чекає зустріч приблизно з 100 видами океанічних риб і тварин (для спостереження за життям тварин передбачені спеціальні тераси і підводні тунелі). Спочатку їх проведуть в зону Червоного моря з його кораловими рифами і строкатими рибками, потім в зону Східної Африки (Ви зможете побачити трубкозубов і бегемотів, а також підводних мешканців у вигляді рибок з озер Танганьїка і Малаві) і джунглі Конго (Тут можна зустрітися з ламантинами і крокодилами). Крім того, океанаріум порадує їх наявністю водоспадів (їх висота майже 2 м).

Цікавитесь відпочинком у води? Прямуйте на річку Одра - тут можна ловити рибу, кататися на човні, розміститися на пікнік (для цього заняття підходить вся зона вздовж берега).

Що стосується любителів річкових прогулянок, то їм запропонують покататися з водних маршрутах Вроцлава, піднявшись на борт пароплава Wiktoria або Nereida (кожен з них перевозить до 100 пасажирів). Варто відзначити, що в святкові дні, а також з п'ятниці по неділю туристам пропонують вирушити на нічну водну прогулянку (бажаючі можуть орендувати судно в індивідуальному порядку).


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 14.09.2015


фотографії

Популярні статті



Цікавитесь відпочинком у води?

Новости