Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відкриваємо можливості: знайомство з планшетом Samsung GALAXY Note 10.1 (2014 edition)

  1. Орфографічна помилка в тексті:

9 грудня 2013, 12:30 Переглядів: 9 грудня 2013, 12:30 Переглядів:   Вперше показаний на відомій виставці IFA в Берліні, флагманський планшет Samsung GALAXY Note 10

Вперше показаний на відомій виставці IFA в Берліні, флагманський планшет Samsung GALAXY Note 10.1 (2014 edition) дістався до прилавків українських магазинів якраз до передноворічної порі. Тим цікавіше буде поглянути на новинку - виправдано чи її місце в мішку у Діда Мороза? Давайте подивимося…

Зовні планшет виглядає практично бездоганно. Тонкий корпус з окантовкою під метал надає зовнішності пристрою сучасний і стильний вигляд. Втім, з майстерними імітаціями тут пішли ще далі: задня панель покрита текстурою дуже нагадує натуральною шкіру. Цінителям вишуканих і стильних гаджетів має особливо сподобається. Плюс композитний матюкав, на відміну від шкіри, не зажадає занадто дбайливого догляду. Традиційно Samsung пропонує моделі "на смак і колір". Є біла версія планшета, яка повинна припасти до душі жінкам. Чоловіки напевно віддадуть перевагу чорну модель, з таким гаджетом не соромно з'явиться ні на діловій зустрічі, ні в університетській аудиторії.

Чоловіки напевно віддадуть перевагу чорну модель, з таким гаджетом не соромно з'явиться ні на діловій зустрічі, ні в університетській аудиторії

Планшет однаково гарний і в роботі, і в розвагах. 10.1-дюймовий екран з роздільною ультрависокою здатністю 2560x1600 і неймовірною деталізацією, 8-ядерний процесор найбільш потужні чотири ядра якого працюють на значній частоті 1,9 ГГц, 3 гігабайти оперативної пам'яті - навіть в багатозадачному режимі планшет абсолютно не «гальмує" і радує моментальною реакцією на дії користувача, навіть якщо у фоновому режимі демонструється HD відеоролик. Взагалі ця найлегша серед 10-дюймових Android-планшетів модель просто-таки здивувала продуктивністю, набравши в тесті AnTuTuBenchmarkаж 33324 бали. Плюс в 3DMark IceStormExtreme і IceStormUnlimited модель набрала 8735 і 13597 балів відповідно - це в чотири рази більше, ніж продемонстрував наявний у нас під рукою планшет іншого А-бренду, створений на недавно ще сучасній платформі NVIDIA Tegra 3. Якщо чесно, більш швидкого Android- пристрою ніж Samsung GALAXY Note 10.1 (2014 edition) ми ще просто не зустрічали.

Яскравість підсвічування екрану регулюється вручну або автоматично. Хоча остання не завжди ідеально справляється зі своїм завданням, це не псує приємного враження від екрану. При читанні текстових документів очам дуже комфортно через повну відсутність зернистого вигляду. Читання електронних книг і журналів взагалі перетворюється в задоволення: на екрані буквально бачиш зображення поліграфічної якості, що не уступає глянцевому журналу.

У двухоконной режимі легко запустити два сумісних з багатозадачністю додатки, розташувавши їх поряд на дисплеї. При цьому інформацію між програмами, наприклад текст або картинку, можна запросто перетягувати з одного вікна в інше використовуючи електронне перо S Pen.

При цьому інформацію між програмами, наприклад текст або картинку, можна запросто перетягувати з одного вікна в інше використовуючи електронне перо S Pen

Взагалі про S Pen розмова особлива. Його функції помітно розширилися з часів першого Note 10.1. Наприклад, тепер S Pen дозволяє намалювати на екрані віконце довільного розміру і розмістити в ньому потрібну програму, наприклад месенджер або браузер. Дивно зручна можливість, якщо хочеться оптимізувати робочий простір і не віддавати програмам багато "зайвого" місця на екрані. Взагалі перо SPen тепер забезпечує досить-таки широкі можливості завдяки швидкому виклику функцій "Активні замітки", контекстного пошуку "S Finder", зручному вибору зацікавили фрагментів, включаючи зображення, здатності робити моментальні рукописні коментарі та ін. І природно, перо незамінне для людей творчих , пов'язаних з художнім оформленням і графікою, допомагаючи розширити можливості для реалізації професійних і творчих ідей.

На наш погляд, коло зацікавлений в цьому планшеті користувачів дуже широкий. Це і керівник, ведучий інтенсивну ділову переписку, і менеджер, який часто буває у відрядженнях, і дизайнер, і студент, який бажає тримати під рукою всю необхідну електронну бібліотеку укупі з калькулятором і шпаргалками. І навіть безтурботному тінейджерові планшет дуже сподобається - адже крім іншого це ще й чудова розважальна та ігрова портативна платформа. Причому по частині зручності роботи в інтернет і якості 3D графіки в іграх планшет перевершує дуже багато комп'ютерів. Порадував планшет і тривалістю автономної роботи: близько 15 годин в режимі читання і близько 10 годин - в режимі перегляду відео.

Залишається додати, що в українських магазинах планшет Samsung GALAXY Note 10.1 (2014 edition) доступний в модифікаціях тільки з Wi-Fi і з Wi-Fi + 3G зв'язком. Але, як не крути, а будь-яка модель буде мати гарний вигляд під ялинкою! :)

www.samsung.com

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Відкриваємо можливості: знайомство з планшетом Samsung GALAXY Note 10.1 (2014 edition)". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Тим цікавіше буде поглянути на новинку - виправдано чи її місце в мішку у Діда Мороза?

Новости