Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель для інвалідів візочників

Сертифікат Jesolo4ALL який отримав наш готель гарантує комфортний відпочинок для інвалідів візочників та людей з обмеженими фізичними можливостями

Готель Vidi Miramare & Delfino на 100% підготовлений для комфортного відпочинку інвалідів візочників та людей, яким необхідні спеціальні умови для проживання в номері. Vidi Miramare & Delfino отримав спеціальний сертифікат «Готель для інвалідів, повністю адаптований для людей з обмеженими фізичними здібностями». Vidi Miramare & Delfino надає за потребою універсальну коляску і спеціальну коляску JOB для зручного виходу на пляж і купання в морі. Наш готель для інвалідів візочників обладнаний підйомниками, рампами, спеціальними ліфтами, і номерами, які повністю пристосовані для проживання людини з обмеженими можливостями пересування або іншими фізичними обмеженнями. Номери для інвалідів в готелі Vidi Miramare & Delfino обладнані пристроями для гігієни і сантехнікою адаптованими відповідно до спеціальних норм, включаючи душові без бар'єрів, додаткові поручні і спеціальні стульчаки.

Вихід на пляж не складе проблеми - до нього ведуть численні мощені доріжки, а сам пляж досить широкий для прогулянок уздовж морського берега, який ідеально підходить для купання - він досить пологий, а пісок не просідає під коляскою.

Сам курорт і місто Єзоло є ідеальним місцем для доступного туризму. Проект Jesolo4ALL розвиває культуру туризму для інвалідів, повністю адаптувавши курорт під потреби людей з обмеженими здібностями. Jesolo4ALL видає спеціальні сертифікати перетворюючи готелі для інвалідів в новий сегмент туристичного бізнесу.

Jesolo4ALL видає спеціальні сертифікати перетворюючи готелі для інвалідів в новий сегмент туристичного бізнесу

Новости