Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путівку в дитячий табір можна оформити на порталі держпослуг до 18 травня

Фото: ІТАР-ТАСС

Путівку в дитячий табір можна оформити до 18 травня на московському порталі держпослуг . В даний час доступні путівки в сім центрів з різними тематичними змінами.

У дитячому оздоровчому таборі "Зоря" в Пензенській області дітей чекає тематична зміна "Лінгвотур", в кінці якої кожному учаснику буде вручено сертифікат, що підтверджує проходження курсу англійської мови. У ДСОЛ "Морська хвиля" в Краснодарському краї пройде зміна "ТалантиСтоліци", спрямована на розкриття творчого потенціалу учасників.

У таборах "Радуга" та "Юність", які знаходяться в Краснодарському краї, відбудеться зміна "ЯЛюблюМоскву", під час якої юні патріоти здійснять подорож в історичне минуле Москви і Росії, стануть свідками процесу становлення Російської держави.

Посилання по темі

На території центру "Зміна" в Краснодарському краї доступні відразу чотири табори: "Блакитна долина", "Олімп", "Тенистий" і "Морський" також з різними тематичними змінами. У дитячому таборі "Лагідне море" буде передбачена програма зміни "ФормулаДобра", спрямована на формування у дітей і підлітків активної життєвої позиції.

Крім того, в пансіонаті "Полярні зорі" пройде зміна "МоскваРУ", присвячена сучасним мас-медіа, телебаченню, Інтернету, фотографії та журналістиці.

Основними умовами для отримання путівки, повністю оплаченої за рахунок столичного бюджету, є:

- якщо дитина у віці від 7 до 15 років (включно) відноситься до пільгової категорії, то можна претендувати на путівку в заміський дитячий оздоровчий табір;

- якщо сім'я є малозабезпеченої, а дитині від 3 до 7 років (включно), то можна претендувати один раз на рік на путівку сімейного типу для дитини в супроводі одного законного представника або обох законних представників, в разі супроводу на відпочинок чотирьох і більше дітей;

- якщо сім'я відноситься до категорії "прийомна сім'я" або в сім'ю переданий дитина на патронатного виховання, то дитина у віці від 3 до 17 років (включно) може претендувати один раз в два роки на путівку сімейного типу в супроводі прийомних батьків або патронатного вихователя.

Вивчити список пільгових категорій дітей та схему отримання путівки можна на сайті департаменту культури в розділі "Дитячий і сімейний відпочинок" . Питання по темі можна поставити за телефоном гарячої лінії: 8 (800) 333-17-70.

Новости