Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячий табір "Сонячний" »ПАТ Укртатнафта

Діти люблять літо. "А хто його не любить?" - скажете Ви. І Ви абсолютно праві, всі ми - і діти, і дорослі - чекаємо його з нетерпінням, але як швидко воно минає! Чи можна уявити собі літо без дитячих оздоровчих таборів? Звичайно, ні.

На мальовничому березі річки Псел біля села Омельник Полтавської області Кременчуцького району, в змішаному лісі розташовується дитяча країна - оздоровчий табір Сонячний На мальовничому березі річки Псел біля села Омельник Полтавської області Кременчуцького району, в змішаному лісі розташовується дитяча країна - оздоровчий табір "Сонячний". Товариство з обмеженою відповідальністю виділяє кошти, щоб створити всі умови для повноцінного відпочинку і оздоровлення дітей. Веселий дитячий шум, усміхнені обличчя, дитяча щирість і безпосередність - візитна картка табору "Сонячний".

Офіційний сайт дитячого табору www.ivushka.com.ua/camp

Протягом тридцяти років влітку тут відпочивали і відпочивають більше тисячі дітей віком від 6 до 16 років. Табір працює влітку 4 зміни по 21 дню. Для комфортабельного відпочинку дітей створені всі умови:

  • шість затишних двоповерхових корпусів з холодною і гарячою водою (корпусу оснащені душовими кімнатами, туалетами, кімнатами особистої гігієни для дівчаток);
  • пляж (оснащений водяною гіркою, кабінками для перевдягання, пляжними грибками, фонтанчиком з питною водою);
  • велика світла їдальня;
  • клуб;
  • спортивна та ігровий майданчики (оснащені надувним батутом).

З дітьми працюють досвідчені вихователі та вожаті. Діти перебувають під медичним наглядом лікарів-педіатрів з дитячих поліклінік міста. Кожен день з дітьми проводяться різноманітні заходи: "Стартінейджер", "День іменинника", "Фабрика зірок", "Конкурс відеокляпов", "Сорочинський ярмарок", "Модельне агентство", "Караоке на майдані", "День табору", "Веселі старти ", спортивні змагання, ігрові дискотеки і багато-багато цікавого. До всього в організації дозвілля бере участь Палац культури "Нафтохімік" а саме: виступи ансамблів спортивно-естрадного та естрадно-бального танцю, циркового колективу, драматичного театру.

Діти в таборі забезпечені п'ятиразовим збалансованим харчуванням. Щодня в раціоні свіже м'ясо, овочі, фрукти, соки та ін. Все продукти сертифіковані, їх постачанням займається комбінат громадського харчування "Нафтохімік".

У період зимових канікул табір працює з 28 грудня по 15 січня. До послуг дітей: каток, лижі, санчата, басейн, Новорічний ранок, відеофільми, дискотеки.

Контактні телефони:
8 (0536) 76-82-15 - начальник табору;
8 (0536) 76-82-15 - бухгалтерія.

Приїжджайте до нас на відпочинок за незабутніми враженнями!

Приїжджайте до нас на відпочинок за незабутніми враженнями

А хто його не любить?
Чи можна уявити собі літо без дитячих оздоровчих таборів?

Новости