Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель «Волзька Перлина»

  1. Як дістатися:
  2. Схема проїзду:
  3. Нумерний фонд:
  4. Харчування:
  5. Історія готелю:
  6. Недоліки готелю:

Район: в центрі міста   Клас: 3 зірки   Адреса: Центральна Волзька набережна, готель розташований на воді   http://www

Район: в центрі міста   Клас: 3 зірки   Адреса: Центральна Волзька набережна, готель розташований на воді   http://www Район: в центрі міста
Клас: 3 зірки
Адреса: Центральна Волзька набережна, готель розташований на воді
http://www.riverhotel-vp.ru
Телефони адміністрації: +7 (4852) 72-77-17,73-12-73
Середня вартість проживання: 2500-7500 рублів

«Волзька перлина» - затишний і комфортабельний тризірковий готель на воді. З вікон готелю можна нескінченно милуватися волзьких ландшафтом. Річка зачаровує і заспокоює, відволікаючи від міської суєти. Таке розташування, відмінний сервіс та смачна їжа зроблять перебування в готелі незабутнім.

Як дістатися:

Від залізничного вокзалу «Ярославль-Московський» та автовокзалу їдете на тролейбусі № 9, або автобуса № 1, або на одному з маршрутних таксі - № 71, 72, 73, 76, 91 - до зупинки «Вулиця Першотравнева». Далі пішки по вулиці Кірова, через провулок Радянський або Народний, доходите до Волзької набережній, де і розташований цей готель.

Від залізничного вокзалу «Ярославль-Головний» автобусом № 20 або тролейбусом №1 доїхати до зупинки «Червона Площа». Після буде зручно дійти пішки до будівлі готелю, розташованого на Волзької набережній, по вулиці Першотравневій.

Від Річкового вокзалу можна швидко дістатися пішим ходом до місця розташування готелю на Волзької набережній. Йти потрібно в сторону Стрілки - в цьому місці річка Которосль впадає в Волгу.

Схема проїзду:

Нумерний фонд:

Своїм відвідувачам «Волзька перлина» пропонує 8 одномісних, 23 двомісних номери, 6 номерів «люкс» і просторий пентхаус.

Дизайн інтер'єру номерів оформлений під старовину: стіни кімнат обшиті дерев'яною вагонкою, тканинне оформлення за рахунок дорогих матеріалів відмінної якості, на стінах картини з ярославського пейзажами та архітектурними пам'ятками. У спальнях з односпальними і двоспальними ліжками світло і затишно, а в вітальні ви зможете прийняти як друзів у невимушеній обстановці, так і провести ділову зустріч, як з іноземцями у яких є закордонні паспорти від ІНРЕМІ Груп , Так і з будь-якими іншими діловими партнерами.

Кожен номер обладнаний кондиціонером, сейфом і міні-баром. У кожному номері також встановлено: телефон, телевізор, підключений до супутникової антени, є доступ в Інтернет через WiFi. Деякі номери на першому поверсі мають вихід на веранду.

У готелю своя парковка, ресторан, гаряча фінська сауна, масажний кабінет, екскурсійне бюро, прогулянковий катер. Парковка, сніданок і доступ в Інтернет входять у вартість кожного номера.

Харчування:

Наданий сніданок - «шведський стіл» в готельному ресторані. За окрему плату тут можна і пообідати і повечеряти, шеф-кухарі запропонують гурманам різноманітні і смачні страви. На вечір в ресторані можна замовити банкет. Для приємного проведення часу до послуг відвідувачів також літнє кафе та лобі-бар.

Вартість проживання (1 доба):

Поселення в номер - о 13.00, покинути номер необхідно в 12.00.

Стандартний номер мансардного типу 2 500 руб Одномісний стандартний 3 200 руб Двомісний стандартний 4 200 руб Двомісний номер підвищеної комфортності 5 000 руб Двомісний номер підвищеної комфортності з видом на Волгу 5 200 руб Люкс 5 300 руб Люкс з видом на Волгу 6 700 руб Пентхауз 7 500 руб

Історія готелю:

Відкрита «Волзька перлина» в 2005 році. З 2006 року готель входить в Російську Готельну Асоціацію (м.Москва). Орган з сертифікації продукції та послуг "Володимир-Тест» в тому ж році присвоїв готелі статус «3 зірки». У 2007 році, беручи участь в XI щорічному міжнародному конкурсі «Лідери туріндустрії», готель стає його лауреатом в розділі «Якість обслуговування - готель». У 2008-му готель входить до Єдиного Федеральний Реєстр туроператорів з реєстровим номером ВТ 011958. І також отримує заслужену перемогу в конкурсі «100 кращих товарів Росії».

Недоліки готелю:

  • Розташований по сусідству з досить шумному районом міста;
  • Не дуже зручний під'їзд до самого готелю;
  • У холодну пору року через близькість до води в номерах може бути холодно;
  • Вартість добового проживання відносно висока;
  • По неділях через часто проводяться банкетів та інших святкових заходів ресторан закривається для вільного відвідування постояльцями готелю.

Якщо вас цікавить світова історія - ви обов'язково повинні побувати в Греції. Саме тут знаходиться колиска світової культури, де зосереджені найвідоміші скарби стародавнього мистецтва і наукових відкриттів. Тури в Грецію дозволяють детально познайомитися з найдавнішими пам'ятниками історії і творами мистецтва, дізнатися багато нового. Читати статтю повністю .

Новости