Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відмінний відпочинок: круїз по Волзі з Москви

  1. Маршрути
  2. Скільки коштує круїз по Волзі?
  3. Що подивитися
  4. Теплоходи і каюти
  5. Круїзний сезон
  6. харчування
  7. Дрес-код
  8. Як забронювати круїз по Волзі
  9. Річковий круїз по Волзі з Москви - відео

Круїз по великої російської річці, матінці-Волзі - відмінний спосіб познайомитися з мальовничими пейзажами і стародавніми російськими містами на її берегах. Свіже повітря, тихий шелест хвиль, романтичний настрій і дивовижні місця чекають всіх, хто відправиться в подорож по волзьких просторах.

Які сюрпризи чекають гостей круїзного теплохода? Давайте дізнаємося разом!

Маршрути

Круїз по великої російської річці, матінці-Волзі - відмінний спосіб познайомитися з мальовничими пейзажами і стародавніми російськими містами на її берегах

Круїзи на теплоході по Волзі починаються з різних міст Росії. Найцікавіші і змістовні круїзні маршрути, що беруть початок в Москві. Насичена культурна програма, огляд історичних пам'яток, відвідування відомих місць, яскраві емоції і нові враження зроблять подорож незабутньою.

Тури на теплоході по Волзі мають різну тривалість:

  1. Тури вихідного дня: Москва - Углич - Москва, Москва - Твер - Москва, Москва - Мишкін - Москва. Теплохід відходить від причалу в п'ятницю ввечері, повертається ввечері в неділю.
  2. Річкові круїзи на 6-14 днів. Москва - Санкт-Петербург - Москва. Передбачена екскурсія на острови Кижи і Валаам.
  3. Тур тривалістю 16 днів. Москва - Перм - Москва.
  4. Найтриваліше подорож по Волзі на теплоході. Тривалість - 3 тижні. Маршрут - Москва - Астрахань - Москва.

Кожен тур по-своєму цікавий. Можна відпочити від шуму міст, подихати свіжим повітрям, сповна насолодитися мальовничими краєвидами російських просторів.

Скільки коштує круїз по Волзі?

На ціну квитка впливає:

  • тип теплохода: рейсовий або туристичний;
  • тривалість туру;
  • розташування каюти на теплоході;
  • тип каюти (люкс, напівлюкс, одно-, двох- або чотиримісна);
  • наявність ілюмінатора і зручностей, «начинка» каюти;
  • дата виїзду: початок, закінчення або пік круїзного сезону;
  • замовили ви каюту з сніданком або без нього.

Ціна туру на 3 дні починається від 5100 крб. з людини. Середня вартість круїзу вихідного дня на комфортабельному туристичному теплоході становить 10000 руб. Вартість туру на 6 днів: від 10200 руб. до 29000 руб. за 1 людину.

Заощадити допоможе відмова від сніданку в каюті. Замініть його відвідуванням буфету. Досвідчені мандрівники радять не замовляти екскурсії на теплоході, а самостійно оглядати міста. Ви сумніваєтеся, чи зможете самі по карті відшукати ваші пам'ятки? Відправляйтеся на екскурсію в складі організованої групи.

Інформаційна дошка мандрівника:

Інформаційна дошка мандрівника:

Правила провозу багажу в літаку

Як оформити Французьку візу самостійно

Коли справа стосується відпочинку, не хочеться довіряти нікому, крім як самому собі. оформляйте візу самостійно , А стаття допоможе уникнути всіх можливих помилок.

Курорти Туреччини з піщаним пляжем

Піщані пляжі Туреччини ваблять туристів з різних куточків планети. //www.lifejourney.club/strana/turciya/turciya-peschanie-plyazhi.html

Що подивитися

Екскурсії по містах Росії, в тому числі, і належить до «Золотому кільцю», дозволять глибше пізнати історію, побачити унікальні храми і собори, яким вже кілька століть, оглянути експонати етнографічних музеїв і придбати сувенір на пам'ять.

Давайте знайомитися з цікавими місцями.

Углич

Углич

Древній російське місто. Екскурсійна програма включає: відвідування Углицького кремля, кількох церков, музею тюремного творчості і галерею ляльок.

Рибінськ

Місто простягнувся вздовж річки на 20 км. Буде цікаво оглянути дрвенерусскій собор, кілька музеїв, споруди 19 століття.

плесо

Серед визначних пам'яток - будинок-музей Левітана, музей етнографії, сувенірний магазинчик, виставка народної творчості.

Ярославль

Старовинний російський місто з величними храмами і соборами, численними церквами, музеями та сувенірними крамничками. Пам'ятник світового значення - стародавня церква Іоанна Богослова вразить своїм оздобленням.

Мишкін

Типовий купецький містечко зі збереженими будівлями 19 століття. Тиха провінція з розміреним способом життя і туристами, що порушують спокій городян. Огляньте унікальні експозиції етнографічного музею. Загляньте в музей Миші.

Кострома

Іпатіївський монастир, Богоявленський собор, довгі торгові ряди, храми і споруди 19 століття змушують туристів схилитися перед древніми зодчими. Їх творіння унікальні.

Нижній Новгород

З берега Волги видно Високий кремлівський пагорб, старовинні церкви, Михайло-Архангельський собор, в якому похований легендарний Мінін. У Благовіщенському монастирі мандрівників чекає ароматний хліб, який печуть тут.

Казань

Туристи відвідають храми різних конфесій. У місті цікаві татарські, російські, мусульманські будівлі, Казанський кремль.

Астрахань

Гостей захоплюють Астраханський кремль, Успенський собор, Кремлівська дзвіниця, експонати кількох музеїв різної тематики, зимовий сад-дендрарій в Жовтневому кінотеатрі,

Чебоксари

Столиця Чувашії лежить на 7 пагорбах. Туристів зацікавлять Троїцький монастир, старовинна церква, будинок Зелейщікова, численні пам'ятники архітектури.

Теплоходи і каюти

Комфорт під час подорожі - запорука хорошого відпочинку. Не скупіться, вибирайте спеціально обладнаний круїзний теплохід і каюту зі зручностями. Економія може вийти боком. Якщо для вас важливіше комфорту знайомство з історичними пам'ятками, вирушайте в плавання на рейсовому теплоході. Вартість туру істотно знизиться.

Круїзний теплохід обладнаний всім необхідним для повноцінного відпочинку по Волзі на теплоході. На гостей чекає міні-кінотеатр, бібліотека, басейн, бар, насичена розважальна програма. У вартість путівки входить: ціна проживання, триразове харчування, постільні приналежності, дискотека, відео-салон, культурні заходи, екскурсії. На деяких сучасних теплоходах є солярій, спа-зона.

Порівняйте наявність меблів і обладнання в напівлюксі і двох'ярусної каюті без зручностей:

  • напівлюкс на головній палубі: каюта - однокімнатна (бувають і двокімнатні). Є шафа для одягу, ліжко і 2 приліжкові тумбочки, шафа, журнальний столик, душ + туалет, розетка, холодильник, 2 вікна. Вартість - близько 25000руб .;
  • двох'ярусна каюта без санвузла: верхнє і нижнє спальне місце, стіл, стілець, шафа, ілюмінатор. Вартість - близько 10200 руб.

Круїзний сезон

Найбільш сприятливий час для подорожі по Волзі на теплоходе- з травня по вересень. Коли відправитися в круїз? Все залежить від того, чого ви чекаєте від подорожі:

  • ви мрієте позасмагати під яскравим сонцем на палубі теплохода і насолодитися красою пейзажів? Ваш час - липень-серпень. За вашим бажанням екскурсійна програма може бути скоригована (замість екскурсії ви продовжите ніжитися на сонечку);
  • якщо вас приваблює огляд визначних пам'яток, а спеку ви терпіти не можете - вирушайте в тур в травні або вересні. Ціна путівки буде нижче, ніж в розпал літа.

харчування

На круїзному судні харчування включено у вартість туру. Залежно від класу теплохода, туристам надають можливість знизити вартість путівки і їсти в буфеті.

Ті, хто вже подорожує не в перший раз, радять харчуватися на березі під час екскурсій. Так виходить набагато дешевше.

Дрес-код

Одяг та взуття для подорожі повинна бути зручною. Вибирайте натуральні тканини. Обов'язковий головний убір. Продумайте, що надіти на голову, щоб вітер не забрав вашу капелюх або кепку. Не забудьте про купальнику і сонцезахисних окулярах.

Врахуйте: на багатьох круїзних теплоходах проводяться святкові заходи, концерти, тематичні вечори. Серед побажань організаторів до зовнішнього вигляду: нарядні сукні (можна в підлогу) для жінок і костюми для чоловіків.

З собою візьміть: предмети особистої гігієни, зарядку для телефону, міні-аптечку, карту міст, якщо вирішили оглядати пам'ятні місця самостійно.

Як забронювати круїз по Волзі

Сучасні технології та наявність Інтернету у більшості громадян дозволяють вибирати круїзні тури по Волзі, переглядати розклад рейсів, бронювати квитки через електронну систему. Сайти компаній, що займаються організацією турів по Волзі, надають громадянам всю необхідну інформацію для організації поїздки.

Компанія «Річфлот» пропонує росіянам і гостям країни здійснити захоплюючу подорож по великій річці. Ви зможете вибрати тури різної тривалості і тематики.

На їхньому сайті можна познайомитися з:

  • програмою турів;
  • вартістю різних типів кают для дорослих і дітей;
  • знижками для різних категорій мандрівників;
  • датою і часом відправлення теплоходів.

Електронна система бронювання дозволить:

  • підібрати і купити тур на зручне для вас час;
  • оплатити вартість поїздки в режимі он-лайн;
  • оформити проїзні документи в електронному вигляді.

Бувалі мандрівники рекомендують бронювати путівки на теплохід заздалегідь, поки є можливість підібрати найбільш зручні каюти за помірну ціну.

Річковий круїз по Волзі з Москви - відео

Щоб отримати всю повноту відчуттів від круїзу по Волзі, пропонуємо вам подивитися відео.

Круїз на теплоході по Волзі - відмінний варіант відпочинку. Тури по річках Росії можна рекомендувати як закоханим парам, так і сім'ям з дітьми. Якщо ви втомилися від суєти і шуму - немає кращого варіанту, ніж відпочити від світу серед красот навколишньої природи на свіжому повітрі. Дні народження, корпоративи, весілля, зустрічі шкільних друзів доречно провести саме на круїзному судні. Яскраві враження та гарний настрій гарантовано.

Можливо, ви вже подорожували по Волзі на теплоході. Поділіться своїми спостереженнями і дайте парочку корисних порад тим, хто збирається в свій перший круїз.

Які сюрпризи чекають гостей круїзного теплохода?
Скільки коштує круїз по Волзі?
Ви сумніваєтеся, чи зможете самі по карті відшукати ваші пам'ятки?
Коли відправитися в круїз?

Новости