Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Річкові круїзи по Волзі в 2019 році з Санкт-Петербурга - розклад, бронювання, знижки та спеціальні тарифи / Астрахань, Нижній Новгород, Плесо, Ростов-на-Дону, Казань, Волгоград в круїзі

  1. Розклад річкових круїзів по Волзі з Санкт-Петербурга в 2019 році
  2. Круїзи по Волзі з Санкт-Петербурга
  3. Як відправитися в круїз по Волзі з Санкт-Петербурга
  4. Теплоходи підвищеної комфортності

Волга - найбільша річка Європи і одна з найбільших річок в світі. Річка, що стала символом і уособленням Росії. Тут Ви зможете побачити всі грані країни - тихі невеликі міста з дерев'яними будиночками, в яких бабусі п'ють чай у самоварів; сучасні мегаполіси з найцікавішими музеями; унікальні давньоруські міста з фортецями та монастирями; Казань - уособлення тисячолітньої толерантності та спільного співіснування християн і мусульман; міста-пам'ятники військовим боям, в тому числі і Волгоград (Сталінград)

Розклад річкових круїзів по Волзі
з Санкт-Петербурга в 2019 році

У період ранніх продажів круїзів на 2019 рік діють максимальні знижки раннього бронювання, а саме:

  • по 29 грудня 2018 року (включно) - 12%.
  • по 20 січня 2019 року (включно) - 6%.
  • по 31 березня 2019 року (включно) - 5%.

Групам туристів від 25 осіб і постійним клієнтам знижки від 3% і інші бонуси

Круїзи по Волзі з Санкт-Петербурга

Круїзи по Волзі - захоплююча подорож, в процесі якого можна помилуватися красивою російською природою, спостерігати, як поступово пейзажі середньої смуги змінюються класичними південноросійськими, побачити старовинні приволзькі міста і познайомитися з їх історією і архітектурою.

Однак «довгі» круїзи з Санкт-Петербурга організують нечасто. Такі подорожі не користуються підвищеним попитом. Причини не тільки у високій вартості, але і в тому, що багато мандрівників вважають тривалий плавання утомливих і не готові провести на лайнері більше 5-7 днів. Тому круїзні фірми розділили маршрути на три сектори:

  • СПб - Москва;
  • Москва - центр;
  • Москва - Волга (до Астрахані).

Як відправитися в круїз по Волзі з Санкт-Петербурга

Кризові з Санкт-Петербурга до Астрахані мало. Нашим туристам, які хочуть зробити плавання по великої російської річці, ми пропонуємо транзитний переїзд до столиці з подальшою посадкою на судна волзького напрямки.

Теплоходи підвищеної комфортності

На маршруті від Москви до Волги запущені сучасні теплоходи підвищеної комфортності. Це не нові судна, але вони відреставровані, повністю перероблені аж до перегородок і палуб і забезпечують мандрівникам рівень комфорту, повністю відповідає європейським стандартам.

Кожна каюта має власний балкон-терасу, звідки можна милуватися краєвидами, які відкриваються під час плавання. Приміщення повністю ізольовані, кожна кімната оснащена всіма необхідними зручностями і нагадує, скоріше, хороший готельний номер, ніж спартанські каюти, які були на круїзних лайнерах радянських часів.

Варто відзначити, що подібних судів поки занадто мало, і використовують їх переважно для обслуговування іноземних туристів. Придбати путівку можуть і громадяни Росії, але слід бути готовим до того, що екскурсійна програма буде проводитися іноземною мовою (як правило, англійською).

Багато наших співвітчизників воліють комфортне проживання, нехай і на шкоду пізнавальній програмі. Крім того, якщо збирається група, то керівництво судноплавної компанії охоче йде назустріч мандрівникам і надає російськомовного гіда.

Але навіть поїздка з англомовним гідом подарує вам безліч нових позитивних вражень. Високий рівень комфорту цілком окупить деякі прогалини в пізнавальній програмі. А тим, хто хоч трохи володіє англійською, випаде чудова можливість мовної практики.



Новости