Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Казанський вокзал в Москві

Казанський вокзал це один з дев'яти залізничних вокзалів Москви . Казанський вокзал є одним з найбільших в Європі. Це один з найбільш завантажених вокзалів Москви за кількістю обслуговуваних пасажирів. Дістатися до Казанського вокзалу найзручніше на метро .

на метро

Казанський вокзал розташований на відстані приблизно три кілометри на північний схід від Кремля і Червоної площі, і на відстані приблизно 600 метрів від Садового кільця. Будівля вокзалу розташоване на Комсомольській площі, між вулицями Новорязанське, Каланчевская і Краснопрудная. (Комсомольську площу іноді називають площею трьох вокзалів.) Станція метро Комсомольська має вихід безпосередньо до будівлі вокзалу.

Казанський вокзал обслуговує поїзди далекого прямування, які прямують у східному, південно-східному і південному напрямках від Москви. Наступні в східному напрямку потяги йдуть через Муром і Казань (далі в напрямку Єкатеринбурга). Потяги, що прямують в південно-східному напрямку, йдуть через Рязань. З вокзалу відправляються також приміські поїзди в міста Московської області. Вокзал обслуговує також поїзди міжнародного сполучення, що прямують до Узбекистану, Киргизії, Казахстану.

З Казанського вокзалу відправляються поїзди, що прямують в міста: Адлер ( Сочі ), Анапа , Астана, Владикавказ, Воронеж, Грозний, Єкатеринбург, Йошкар-Ола, Казань , Курган, Магнітогорськ, Махачкала, Нижній Новгород, Новоросійськ, Омськ, Пенза, Ростов-на-Дону, Рязань, Самара, Саранськ, Тольятті, Ташкент, Ульяновськ, Уфа, Чебоксари, Челябінськ.

Якщо ви хочете доїхати до популярного курорту Сочі та інших курортів Чорноморського узбережжя на поїзді, то вам слід прямувати на Казанський вокзал.

Будівництво сучасної будівлі Казанського вокзалу почалося в 1913 і закінчилося в 1940 роках. Вежа Казанського вокзалу стилізована під вежу Казанського кремля (кремля міста Казань). Вінчає вежу шпиль з драконом, який був зображений на стародавньому гербі міста Казань.

  • Казанський вокзал Москви розташований за адресою: Комсомольская площа, 2.
  • Ви можете уточнити розташування вокзалу на карті Москви .
  • Найближча станція метро: Комсомольська .

Тут ви можете   вибрати і замовити екскурсію Тут ви можете вибрати і замовити екскурсію .

Недалеко від Казанського вокзалу в Москві розташовані:

На вокзалі є зал очікування для пасажирів, камери схову (будьте уважні при користуванні). У будівлі вокзалу і поруч з ним є кілька кафе і ресторанів.

Дістатися від Казанського вокзалу до Кремля і Червоної площі найзручніше по червоній лінії метро до станцій Охотний ряд або Бібліотека імені Леніна.

до аеропорту Шереметьєво можна дістатися на Аероекспрес від Білоруського вокзалу (станція метро Білоруська) або на автобусах від станцій метро Планерна або Річковий вокзал.

до аеропорту Домодєдово можна дістатися залізницею з Павелецького вокзалу.

До аеропорту Внуково можна дістатися на Аероекспрес з Київського вокзалу , Або на автобусах від станцій метро Південно-Західна або Жовтнева.

Вас може також зацікавити:   готелі поруч з   Казанським вокзалом в Москві Вас може також зацікавити: готелі поруч з Казанським вокзалом в Москві.

Залізничні квитки в Москву і з Москви (в тому числі Сапсан, Ластівка) можна купити не виходячи з дому, онлайн.Расположеніе вокзалу вказано на мапі внизу сторінки.

Новости