Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Харкова біля залізничного вокзалу: огляд економ-варіантів

Харків = величезний, сучасний, динамічно розвивається мегаполіс, який радує туристів великим вибором готелів. Тут можна знайти прийнятний варіант тимчасового житла, виходячи з власних смакових переваг і фінансових можливостей. Hotels24.ua підібрав дванадцять хороших готелів Харкова біля залізничного вокзалу за прийнятною вартістю і вирішив познайомити Вас з ними. Харків = величезний, сучасний, динамічно розвивається мегаполіс, який радує туристів великим вибором готелів

У Харкові, в районі, що характеризується зручною транспортною розв'язкою, знаходиться чудовий міні-готель «Марго», який відділяє від залізничного вокзалу всього триста сорок метрів. В готелі представлено п'ять затишних номерів категорій «двомісний стандарт», «класичний», «люкс», інтер'єр яких оформлений в стилі ампір. Номери в готелі обслуговуються. Гості зможуть безкоштовно користуватися Wi-Fi і автопарковкою, а також, при необхідності, замовити трансфер в аеропорт або з аеропорту. Від готелю до станції метрополітену «Південний вокзал» відстань складає всього один кілометр.

Адреса: Харків, вулиця Полтавський шлях, будинок 65

Недалеко від залізничного вокзалу (на відстані 461-го метра), розташований міні-готель «Рилєєв», що займає площу 1118 кв / м. У ньому налічується дев'ять номерів.

До послуг туристів представлені номери = «стандарт» і «стандарт твін», «покращений в новому корпусі» і «сімейний», «комфорт» і «напівлюкс двомісний», «делюкс» і «напівлюкс тримісний».

У кожній кімнаті є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Номери оформлені в англійському стилі, укомплектовані плазмовими телевізорами і кондиціонерами. У готелі передбачена кухня, обладнана усією необхідною, для приготування їжі, технікою.

Постояльці зможуть користуватися сервісом пральні та автостоянкою, відвідувати баню на дровах, обладнану басейном, масажний кабінет. Від міні-готелю до аеропорту відрізок шляху становить десять кілометрів. Готель від стадіону «Металіст» відділяє п'ять кілометрів. При необхідності, можна замовити послуги трансферу в аеропорт, а також з аеропорту.

Адреса: Харків, провулок Рилєєва, будинок 18А

Адреса: Харків, провулок Рилєєва, будинок 18А

В районі Панасівка, на відстані 1,2 кілометра від залізничного вокзалу і 2,6 кілометрів від центральної площі мегаполіса, працює чотиризірковий готель «Капуста Хотів». У готелі налічується сорок два номери, є конференц-зал. Туристи можуть вибрати для проживання двомісний або тримісний «стандарт», «напівлюкс» та «сімейний» номер, а також зупинитися в номері «люкс».

Кімнати в готелі дуже затишні. Вони обслуговуються. Номери укомплектовані ліжками, письмовими столами і плазмовими телевізорами. У номерах передбачена система кондиціонування. У «напівлюксових» і «люксових» номерах є телефони.

Постояльці зможуть харчуватися в ресторані, розташованому на першому поверсі. В меню ресторану представлені страви домашньої національної та європейської кухні. Приємно провести час можна також в барі Kohl.

Для автомобілів гостей обладнана стоянка. При необхідності, постояльцям надаються послуги трансферу. При готелі працює пральня та салон краси. Від станції метрополітену «Південний вокзал» готель відділяє 1,4 кілометра, а від міжнародного аеропорту - 13 кілометрів.

Адреса: Харків, вулиця Копилівська, будинок 27

На відстані 1,9 кілометрів від залізничного вокзалу, поблизу станцій метрополітену «Історичний музей» і «Радянська», знаходиться гостьовий будинок Compliment. У готелі налічується дев'ять номерів. Туристи можуть забронювати номери наступних категорій - «стандартний студіо» та «класичний студіо», а також вибрати для проживання «покращений номер студіо». Кімнати укомплектовані двоспальними ліжками та іншою сучасною меблями, телевізорами та холодильниками. Постояльці зможуть користуватися феном.

У гостьовому будинку є доступ до безкоштовного інтернету. Готувати їжу постояльці зможуть на невеликій кухні, оснащеної електрочайником і мікрохвильовою піччю. В санвузлах готелю знаходяться просторі душові кабіни. Холодна, гаряча вода подається безперебійно, як вдень, так і вночі.

Автопаркування є платною. Гостям пропонують скористатися послугами трансферу і доставки їжі в номер, сервісом пральні. Від гостьового будинку Сomplimente до аеропорту відрізок шляху становить дванадцять кілометрів.

Адреса: Харків, провулок Кравцова, будинок 13 в

На відстані 1,9 кілометрів від залізничного вокзалу Харкова, дев'ятисот метрів від станції метрополітену «Наукова» розташований міні-готель Kharkovlux. Від нього до площі Свободи добиратися всього десять хвилин.

У готелі налічується вісім житлових кімнат. Гості можуть вибрати як номер «стандарт», так і «апартаменти» з безкоштовним Wi-Fi, в вартість проживання в яких входить сніданок.

Гостям при заселенні видають тапки. Номери укомплектовані плазмовими телевізорами, зручними ліжками з ортопедичними матрацами, шафами-купе з дзеркалами.

У номерах передбачена система кондиціонування, є індивідуальні ванни або душ. Харчуватимуться гості зможуть в кафе, що працює в міні-готелі. Також гостям запропонують відвідати бар.

Гості, які прибули на авто, зможуть його залишити на безкоштовній, що знаходиться під охороною, парковці. За доплату можна замовити трансфер, а також розміститися з домашнім вихованцем, за умови, що той має невеликі розміри. Від міні-готелю Kharkovlux до аеропорту відстань становить п'ять кілометрів.

Адреса: Харків, вулиця Клочківська, будинок 115

П'ятсот тридцять три метри відокремлює хостел Attic від залізничного вокзалу Харкова. Від Attic до станції метрополітену «Південний вокзал» пішки йти всього п'ять хвилин.

У хостелі налічується чотирнадцять номерів. Гості можуть орендувати односпальне ліжко в загальному номері, покращений одномісний номер, а також покращений двомісний номер з одним ліжком.

Кімнати оснащені також тумбами, в них є доступ до Wi-Fi (інтернетом постояльці зможуть користуватися безкоштовно). У номерах передбачена система кондиціонування, є санвузол, оснащений душовою кабіною.

Самостійно готувати їжу постояльці зможуть на кухні загального користування. Вона обладнана усією необхідною побутовою технікою - плитою, мікрохвильовкою і холодильником.

У хостелі є спільний зал, укомплектований диванами. У ньому знаходиться книжниці і телевізор. Гості зможуть користуватися феном і праскою, пральною машиною, камерою схову. На території хостелу обладнано автопарковку. Від хостелу Attic до автовокзалу відстань становить 5,2 кілометра.

Адреса: Харків, вулиця Рилєєва, будинок 60

В історичному центрі міста Харкова працює затишна, тризірковий готель «Асотел», яка налічує двадцять три комфортабельних номери. До станції метрополітену «Історичний музей» від неї добиратися всього п'ять хвилин.

На відстані 1,9 кілометра від готелю знаходиться залізничний вокзал. Гості можуть вибрати для ночівлі номери наступних категорій = «стандарт» і «стандарт» з роздільними ліжками, «напівлюкс» та «комфорт» з двоспальним ліжком, номер «студіо з терасою» і двокімнатний «люкс».

Зупинившись в готелі, гості отримують доступ до безкоштовного Wi-Fi. У готелі «Асотел» є конференц-зал, а на території готелю обладнано автостоянку.

Адреса: Харків, провулок Кравцова, будинок 8

В чудовому мегаполісі, недалеко від станції метрополітену «Історичний музей», розташований по-домашньому затишний хостел Bunker light. У ньому налічується шість номерів. Гість може зупинитися шестимісному номері (чоловічому або жіночому), вибрати для проживання «стандарт тримісний».

Кімнати укомплектовані двоярусними ліжками, столами, стільцями і шафами. У номерах передбачені плазмові телевізори, за якими транслюється супутникове TV.

У хостелі Bunker light можна готувати їжу самостійно на міні-кухні загального користування. Вона оснащена мікрохвильовкою і холодильником, електричним чайником і плитою, а також необхідними столовими та посудом.

За запитом, постояльцем видається праска та фен. У хостелі є доступ до безкоштовного інтернету (встановлений Wi-Fi роутер). Хостел Bunker light від центру мегаполісу видалений на відстані 2,1 кілометра. Від нього до парку і набережної йти всього п'ять хвилин.

Від залізничного вокзалу хостел відокремлює два кілометри, а від автовокзалу - 2,1 кілометр.

Адреса: Харків, провулок Троїцький, будинок 1

На відстані одного кілометра від Південного вокзалу, в старому районі міста розмістився готель «Бюджет», в якому налічується всього три номери, укомплектовані телевізорами, які мають індивідуальними санвузлами з душовими кабінами.

У кожен номер передбачений окремий вхід з двору. Біля готелю є місця для парковки автомобілів. Постояльці зможуть користуватися Wi-Fi безкоштовно. Можливе розміщення з домашніми тваринами.

Не може не порадувати той факт, що в готелі гаряча і холодна вода подається без перебоїв, на протязі дня і ночі. Від готелю до найближчого магазину відрізок шляху становить п'ятсот метрів, а до кафе = 1,1 кілометр. Від аеропорту готель відділяє дванадцять кілометрів. Відстань до площі Свободи - 4,7 кілометрів, а до найближчої станції метрополітену - один кілометр.

Адреса: Харків, вулиця Семінарська, будинок 20

У центрі Харкова, на відстані 1,9 кілометрів від залізничного вокзалу і двохсот метрів від станції метрополітену «Історичний музей», знаходиться чотиризірковий готель Yellow Unlimited, в якій налічується одинадцять затишних номерів з усіма зручностями і безкоштовним доступом до Wi-Fi. Кімнати обслуговуються. У вартість проживання в деяких з них включено сніданок.

В готелі цілодобово працює стійка реєстрації, надаються послуги пральні. Власний автомобіль гості зможуть залишити на парковці. Передбачено автономне гаряче водопостачання, опалення. Від готелю Yellow Unlimited до аеропорту відстань становить сім кілометрів.

Адреса: Харків. Вулиця Римарська, будинок 24г

Вулиця Римарська, будинок 24г

У Харкові, на відстані 1,4 кілометра від залізничного вокзалу, розташований чудовий дизайн-хостел «Супутник», що займає приміщення площею 100 кв / м і нараховує чотири номери.

Гості можуть для ночівлі вибрати чотиримісний або восьмимісний номер. Кімнати обслуговуються. У хостелі є доступ до безкоштовного Wi-Fi. У багатомісних номерах спальне місце закривається шторкою. Біля кожного з них розташована розетка. Також передбачено індивідуальне освітлення і ящик для зберігання особистих речей.

Номери хостелу «Супутник» оснащені системою кондиціонування. У хостелі знаходиться загальна кімната, укомплектована м'якими меблями і телевізором. Постояльці зможуть самостійно готувати їжу на оснащеної холодильником, мікрохвильовою піччю, кавоваркою і посудом, кухні. Обладнана також барна стійка.

У хостелі є два санвузли, пральна машина. На території «Супутника» виділені паркувальні місця для автомобілів. Від хостелу до центральної Павлівської площі відстань становить чотириста метрів. Відрізок шляху від «Супутника» до станції метрополітену «Центральний ринок» незначний - всього шістсот метрів.

Адреса: Харків, вулиця Конторська, будинок 9 квартира 3

На відстані 1,2 кілометра від Південного залізничного вокзалу Харкова, розташовані апартаменти «Володарська». Квартири знаходяться на третьому поверсі житлового будинку по вулиці Кошірская. Гості можуть орендувати один з восьми номерів категорії economy, standart, best з безкоштовним Wi-Fi.

У кожному з них передбачено плазмовий телевізор, обладнана кухонна зона з вбудованою побутовою технікою, є індивідуальний санвузол. Постояльці зможуть користуватися мікрохвильовою піччю і електричним чайником, холодильником і набором посуду. Від апартаментів до найближчого кафе відстань невелика - двісті метрів, а до магазину - двадцять п'ять метрів. Поблизу будинку розташована платна парковка для авто. Від квартир «Володарська» до центру міста відрізок шляху становить чотири з половиною кілометри, а до автовокзалу - 5,6 км.

Адреса: Харків, вулиця Кошірская, будинок 12

Адреса: Харків, вулиця Кошірская, будинок 12


Який готелі в Харкові біля залізничного вокзалу віддати перевагу - вирішувати Вам! Зупинивши вибір на одному з перерахованих вище варіантів, Ви, гарантовано, отримаєте гідні умови проживання і європейський сервіс!


Читайте ще:

Новости