Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель у Львові «ІРЕНА» - недорогий готель Львова. Готель у Львові біля залізничного вокзалу

Якщо ви плануєте відпочинок у Львові або ділову поїздку і підшукуєте затишний готель з оптимальною поєднанням ціни і якості - Апарт-готель «Ірена» стане для вас ідеальним вибором. Готель знаходиться недалеко від центру міста, в тихому, історичному районі Львова, всього в 10 хвилинах ходьби від Львівського залізничного вокзалу. Готельний комплекс розташовується в старовинній будівлі XIX століття, нещодавно відреставрованому зі збереженням архітектури та стилю сецесія.

Готель «Ірена» є чудовим місцем для роботи і відпочинку, оскільки поєднує в собі домашній затишок, першокласний сервіс і витончений стиль. В інтер'єрах готелю присутні риси вишуканого аристократизму: зручні меблі, теплі тони, велика кількість світла і вільного простору. Одночасно в готелі «Ірена» можуть комфортно розміститися 50 осіб. Гостям пропонуються затишні номери, оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку у Львові. Більшість номерів - це двокімнатні апартаменти з міні-баром та індивідуальної кухнею, де кожен гість зможе приготувати за своїм бажанням будь-які страви. Для зручності гостей на кожному поверсі готелю є кулер з питною водою, яку можна використовувати без обмеження для приготування напоїв. Якщо під час перебування у Львові ви не хочете обтяжувати себе кухонними проблемами, в готелі «Ірена» є чудове затишне кафе європейської та української кухні. Для проведення ділових зустрічей, конференцій, семінарів, тренінгів та презентацій надається світлий конференц-зал (зимовий сад) на 30 місць, а також кімната на 15 персон, де можна провести ділових переговори. У всьому готелі «Ірена» діє безкоштовний Wi-Fi, цілодобово працює служба прийому і розміщення гостей.

Номери.

Номерний фонд готелю «Ірена» у Львові складається з 26 комфортабельних номерів.

Одномісний номер «стандарт». В кожному номері є ліжко «queen bed» або розсувний диван з можливістю додаткового місця, телевізор із супутниковим та ефірним телебаченням, телефон, Wi-Fi, санвузол з душовою кабіною, туалетні аксесуари.

Двомісний номер «стандарт». Номер оснащений великим двоспальним ліжком «king bed», тумбочками, столиком із стільцями, гардеробною шафою, телевізором із супутниковим та ефірним телебаченням, телефоном, Wi-Fi, а також санвузлом з душовою кабіною та туалетними аксесуарами.

Двомісний номер «студіо». Складається з великої кімнати, укомплектованої одним двоспальним ліжком «king bed» або двома окремими ліжками «twin bed», тумбочками, столом зі стільцями. У номері є телефон, телевізор із супутниковим та ефірним телебаченням, Wi-Fi, міні-бар, санвузол з душовою кабіною і туалетними аксесуарами. Також в номері є кухня для самостійного приготування їжі, обладнана мікрохвильовою піччю, холодильником, електрочайником і набором посуду.

Апартаменти «напівлюкс-студіо». Кожен номер складається з передпокою та кімнати, де є двоспальне ліжко «king bed» або два окремі ліжка «twin bed», приліжкові тумбочки, розкладний диван, телевізор із супутниковим та ефірним ТБ, міні-бар, телефон, Wi-Fi, фен, санвузол з душовою кабіною, туалетні аксесуари. В апартаментах є обладнана кухня з посудом.

Ціни на 2019 рік.
Категорія номера Вартість Одномісний номер «стандарт» 550-650 грн. Двомісний номер «стандарт» 800 грн. Двомісний «студіо» 900 грн. «Напівлюкс студіо» (апартаменти) 950-1000 грн. Додаткове місце 250 грн.

Ціни вказані за номер на добу.

СПЕЦПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Програма «Нарада» - надаються знижки на проживання та харчування за умови оплати не менше 10 номерів класу «студіо»:
  • 30% знижка на оренду конференц-залу «зимовий сад» на 30 персон і / або кімнату переговорів на 15 місць;
  • безкоштовне користування обладнанням: Flipchart, LCD-телевізором, екраном, DVD-програвачем;
  • 10% знижка на номери класу двомісний «студіо» та «напівлюкс студіо»;
  • 10% знижка на вартість кави-брейка і обіди (за спеціальним меню).
  • Програма «Нарада» діє на один захід і не поширюється на програму «Постійний клієнт».

    Програма лояльності «Постійний клієнт» дає можливість юр. і фізособам накопичувати протягом року бонуси за проживання і отримати статус постійного клієнта. Стати учасником програми можна шляхом подачі анкети (особисто або через сайт готелю) і отримання особистого номера. Умови програми:
  • дію програми поширюється на всіх клієнтів, які отримали знижку в 2012 році;
  • бронювання проживання у Львові тільки через офіційний сайт готелю www.irenahotel.com.ua або за телефонами (032) 239-58-94, 239-51-74, 067-670-19-80, 095-153-43-06;
  • отримання картки постійного клієнта при проживанні в готелі протягом року:

  • 10 діб - знижка 5%;
    20 діб - знижка 10%;
    30 діб - знижка 15%.
  • безкоштовний ранній заїзд (до 14:00), якщо номер вільний;
  • безкоштовний пізній виїзд (до 24:00) в усі дні, крім суботи за умови попереднього запиту і наявності вільного номера.

  • Програма «Тиждень у Львові» триває протягом року і дає можливість отримати безкоштовно 1 добу проживання в готелі (при оплаті проживання в номері «напівлюкс студіо» терміном на 6 діб - 7 добу надаються безкоштовно). Ця програма не поширюється на гостей, які проживають у львівському готелі «Ірена» з урахуванням знижок програм «Постійний клієнт» і «Нарада».
    Харчування.

    У затишному кафе готелю «Ірена» гостям запропонують страви європейської та української кухні. Вас чекають смачні континентальні сніданки, а також ситні бізнес-ланчі. Можливе приготування страв за індивідуальним замовленням.

    Конференц-сервіс.

    Готель пропонує в оренду конференц-зал у Львові «Зимовий сад» і кімнату переговорів. Обидва приміщення оснащені бездротовим інтернетом і всім необхідним обладнанням (дошка «Flipchart» з блокнотом, телевізор, відеомагнітофон, екран). До усуги гостей - бізнес-центр, паркінг біля готелю, кафе-бар з українською і європейською кухнею, де в перерві між справами можна спробувати запашну каву з домашньою випічкою або бізнес-ланч.

    «Зимовий сад» знаходиться у внутрішньому критому дворику готелю і розрахований на 30-35 чоловік. Його загальна площа - 54,7 м². Вартість оренди конференц-залу у Львові - 1000 грн. в день.

    Кімната переговорів розташована на першому поверсі готелю, розрахована на 12-15 осіб. Підходить для невеликих нарад, тренінгів і семінарів. Загальна площа - 22,4 м². Вартість оренди кімнати переговорів у Львові - 500 грн.

    При бронюванні більше 10 номерів «Студіо» - надаються знижки на проживання та харчування, оренду конференц-залу і устаткування (безкоштовно).

    Водопостачання.

    Холодна і гаряча вода цілодобово.

    Опалення.

    Автономне опалення.

    Послуги.
    • Цілодобовий прийом і розміщення гостей.
    • Зберігання багажу.
    • Послуги прасування.
    • Цілодобова охорона і трансфер при попередньому замовленні.
    • Організація екскурсій по Львову за домовленістю.
    • Послуги Бізнес-центру 24 години.
    • Безкоштовний інтернет Wi-Fi.
    інфраструктура:
    • кафе-бар;
    • конференц-зал «зимовий сад» на 30 місць;
    • кімната переговорів на 15 осіб;
    • парковка.
    Сезонність роботи.

    Готель у Львові «Ірена» працює цілий рік.

    Адреса та контакти:

    Готель «Ірена»

    Львівська область, м Львів, вул. Стороженко, 21.

    тел .: +38 067 670-19-80 , +38 (032) 239-58-94 , 239-51-74

    Електронна пошта: [email protected]

    Офіційний сайт: www.irenahotel.com.ua

    Будь ласка, повідомте, що телефонуєте з сайту «Дороговказ» (dorogovkaz.com).

    Новости