Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Водні екскурсії по річках і каналах Санкт-Петербурга

  1. Катання по річках і каналах Петербурга У теплу пору року не тільки туристи, а й місцеві жителі віддають...
  2. Замовлення екскурсій на річковому трамвайчику

Катання по річках і каналах Петербурга

У теплу пору року не тільки туристи, а й місцеві жителі віддають перевагу екскурсії по річках і каналах в Петербурзі. Компанія «Супутник» пропонує вибрати один з маршрутів для приємного проведення часу на борту катера.

Новий сезон навігації відкриється 10 квітня 2019 року, повідомляє прес-служба СПб ДБУ «Мостотрест». Розводка мостів на Неві розпочнеться 10 квітня, а на рукавах Неви - по 20 квітня.

Водні екскурсії в Санкт-Петербурзі

Загальна протяжність річок і каналів «Північної Венеції» становить близько 300 км. Різноманітні маршрути відкривають чудову можливість помилуватися архітектурою палаців, набережних, скованих гранітом, міццю розвідних мостів,

Оглядовий тур по пітерським річках і каналах на катері занурить вас в нетипову для більшості мегаполісів атмосферу. Ви відчуєте особливе поєднання витонченості, краси, брутальності, виражені в архітектурному ансамблі, який формувався сотні років. Дізнаєтеся історію міста, пройдете під арками Зимової канавки, відчуєте унікальність кожного пейзажу.

На водній прогулянці по річках і каналах Петербурга вас чекають чудові види головних визначних пам'яток:

  • Кам'яні набережні Крюкова каналу, річок Мийка, Фонтанки, Неви;
  • Зимового, Мармурового палацу;
  • Петропавлівської фортеці;
  • Василівського острова;
  • Величного Ісаакіївського собору;
  • крейсера Аврори ;
  • Символічного Чижика-пижика, улюбленця місцевих жителів, а також гостей.

Кам'яні набережні Крюкова каналу, річок Мийка, Фонтанки, Неви;   Зимового, Мармурового палацу;   Петропавлівської фортеці;   Василівського острова;   Величного Ісаакіївського собору;   крейсера Аврори   ;   Символічного Чижика-пижика, улюбленця місцевих жителів, а також гостей

У процесі поїздки по пітерським каналах, ви познайомитеся не тільки з головними визначними пам'ятками, розташованими в центральній частині міста, а також побуваєте в затишних, тихих куточках околиці. Вартість водних екскурсій по місту залежить від тривалості маршруту, програми заходу. Багатогодинні розширені круїзи включають огляд Адміралтейства, підводного човна, живописного острівця Нова Голландія, інших популярних пам'яток.

Детально про кожному маршруті ви можете дізнатися, залишивши заявку на сайті «Супутника» або зв'язавшись з технічним відділом. Наші менеджери підберуть для вас найбільш привабливий маршрут. А якщо ви вже ознайомилися з річковими прогулянками, то у нас для вас є цікава автобусна екскурсія по Петербургу і Ленінградській області з відвідуванням найпопулярніших місць і пам'яток.

Замовлення екскурсій на річковому трамвайчику

Культурно-історичний потенціал Петербурга невичерпний. Тематика, запропонованих на сайті екскурсій - багатогранна, що дозволяє вибрати найбільш прийнятний варіант. Наші гіди - це місцеві жителі, несамовито закохані в своє місто. Ці обдаровані люди вміють не тільки зацікавити, захопити, пожартувати, можливо заінтригувати. Їх емоційна подача інформації западає в душу, залишає приємні спогади про річковий прогулянці. Багато туристів залишають позитивні відгуки про свої враження.

5 причин забронювати квиток на екскурсію по річках і каналах на «Супутнику»:

  1. великий вибір
  2. можливість замовити індивідуальний денний вояж
  3. харизматичні екскурсоводи
  4. зручні способи оплати через інтернет або термінали стільникового зв'язку
  5. економія особистого часу з гарантією місця на теплоході
  6. можливість скасувати круїз за 72 години до початку з поверненням оплати.

Навігація сайту зрозуміла і проста. Заповніть електронну форму, вказавши особисті, контактні дані, виберіть дату, брешемо круїзу, дізнайтеся скільки коштує тур і переведіть оплату, насолоджуйтеся водної прогулянкою по Санкт-Петербургу. Групові заявки бажано оформляти за 14 днів. Ми подбаємо, щоб ваше дозвілля був комфортним і захоплюючим.

Новости