Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі місця в Україні для любителів сноубордингу

  1. Кілька місць в Україні для сноубордингу

Якщо запитати у людини, який ніколи не стояв на лижах або не уявляє, що таке сноубординг, де в Україні гірськолижна траса, відповідь буде Буковель, Пилипець та Драгобрат. Але, любителі сноубордингу дуже добре знають, що і в інших містах країни є непогані траси.

Кілька місць в Україні для сноубордингу

Гірськолижний комплекс «Вишгора»

Молодший, приймає відвідувачів 10 років, але встиг полюбитися багатьом любителям сноубордингу. Знаходиться в м.Вишгород, біля Києва. Траса для сноубордистів 350 м з трамплінами та перешкодами.

Існує два под'емкі, один для професійних лижників і сноубордистів, інший більш повільний для великих компаній, сімей з дітьми.

Існує два под'емкі, один для професійних лижників і сноубордистів, інший більш повільний для великих компаній, сімей з дітьми

фото Facebook

Гірськолижний курорт в Харкові «Альпійська долина».

Два спуску по 400 м, кілька бугельних підйомників, спеціальна траса для катання на надувних санках і велика безкоштовна парковка для відвідувачів. Використовується штучне «засніження», кататися можна з грудня до квітня. Єдиний мінус у тому, що спорядження досить мало, тому радимо брати своє. До речі, про спорядження.
Не шкодуйте гроші на одяг. Необхідно купити термобілизну і лижний костюм, що не промокає, легкий, теплий і Вам не потраплятиме сніг під нього. Далі черевики для сноуборда, Вам повинно бути в них дуже зручно і тепло. купити черевики для сноуборда Stuf в інтернет магазині Unisport.ua дуже просто Вам допоможуть з вибором і порадами. Одяг Ви зможете підібрати в будь-якому спортивному магазині або спеціалізуються на гірськолижній одязі. Сноуборд ж Вам допоможу підібрати відповідно до Ваших вимог.

Сноуборд ж Вам допоможу підібрати відповідно до Ваших вимог

фото Unisport.ua

Київ. Протасов Яр

Багато киян та гостей міста проводять вихідні в Протасовому Яру. За 20 років існування це місце стало віддушиною і радістю для кожного, хто життя не уявляє без сноубордингу. Сноу-парк, інструктаж, нічні катання, спуски для початківців і для досвідчених - все це Вам запропонують в Протасовому Яру. Як правило, спуски відриті для відвідувачів до 22.00, але щосуботи з 22.30 до 4.00 Ви можете кататися всю ніч. При цьому ресторан працює до 5 ранку, щоб у Вас була можливість виїхати на першому метро.

При цьому ресторан працює до 5 ранку, щоб у Вас була можливість виїхати на першому метро

фото Gora

«Водяники» в Черкаській області.
На території гірськолижного комплексу присутні 1 червона траса, 1 синя, 1 зелена. Один підйомник крісельний і один бугельний сноутюбінг; сноуборд-парк; інструктори, прокат спорядження. Траси освітлюються.

фото vodyaniki.com

Водяники мало, ніж поступаються курорту Буковель. Тут Ви зможете не тільки покататися але і відмінно відпочити. Адже передбачені не тільки ресторани і готелі для відпочиваючих, але також ви зможете замовити баню і відмінно попаритися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости