Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Холодильне обладнання

Морозильна скриня ELCOLD  Elcold Frysere Horbo ApS - ларі вищого класу, виконані відповідно до вимог до кліматичному класу «4+» (температура зовнішнього середовища до + 38 ° С), мають внутрішній алюмінієвий випарник для збільшення холодильної потужності, оброблені зовні білим пластиком

Морозильна скриня ELCOLDМорозильна скриня ELCOLD

Elcold Frysere Horbo ApS - ларі вищого класу, виконані відповідно до вимог до кліматичному класу «4+» (температура зовнішнього середовища до + 38 ° С), мають внутрішній алюмінієвий випарник для збільшення холодильної потужності, оброблені зовні білим пластиком. Внутрішнє оздоблення скринь з пластифікованої сталі вищої якості, товщина стінок, 70 мм, використовується холодоагент R404A. Завдяки застосуванню агрегату Danfoss ларі можуть навіть в жаркий період підтримувати задану температуру. Температурний режим, в якому працюють ларі, -18 / -25 ° С.

Морозильні ларі серії EL - це ларі з глухою (металевої) кришкою, призначені для зберігання продуктів, перш за все, в складських ділянках магазинів, на підприємствах громадського харчування, для зберігання продуктів, чутливих до потрапляння прямого сонячного світла.

Моделі CSG - морозильні ларі, призначені для зберігання, торгівлі морозивом та іншими замороженими продуктами.

Серія СХ - морозильні ларі новітнього дизайну для зберігання, торгівлі морозивом та іншими замороженими продуктами.

ШАФА ХОЛОДИЛЬНИЙ ДВОКАМЕРНИЙ УНІВЕРСАЛЬНИЙ ШХ-2К

Шафа холодильна двокамерний призначений для зберігання і продажу харчових продуктів на підприємствах торгівлі і громадського харчування та ін .: в холодильній камері - охолоджених, в низькотемпературній камері - заморожених.
Умови, терміни зберігання швидкопсувних продуктів повинні відповідати зазначеним на упаковці.
У місці установки шафи температура навколишнього повітря від плюс 12 до плюс 30 ° С і відносній вологості до 80%. При температурі навколишнього повітря вище 30 ° С коефіцієнт робочого часу може доходити до 0,95.
Температура в корисному об'ємі холодильної камери повинна бути від 0 до 7 ° С, в морозильній камері від мінус 12 до мінус 5 ° С.
Оптимальна робота шафи (стабільна задана температура в камерах шафи, найменший витрата електроенергії, коефіцієнт робочого часу до 0,75) здійснюється при температурі навколишнього повітря до плюс 25 ° С. При більш високій температурі необхідна установка кондиціонерів.
Холодильник двокамерний може бути виготовлений: обидві камери низькотемпературні, або обидві камери холодильні. Зовнішні листи панелей виготовлені з листового металу обробленого антикорозійним покриттям і пофарбованого, або нержавіючої сталі.


ВАТ "Торгмаш", Республіка Білорусь

Холодильні шафи POLAIRХолодильні шафи POLAIR

Холодильні шафи POLAIR виготовлені на європейському обладнанні за сучасними професійним технологіям, проходять 100% контроль якості, доброзичливі до навколишнього середовища.
Шафи POLAIR створені з урахуванням вимог і побажань вітчизняних споживачів - мають широкий модельний ряд, працюють надійно навіть в жорстких кліматичних умовах, зручні в експлуатації, прості в обслуговуванні.
Професійні холодильні шафи POLAIR це:
Рівномірний холодопостачання продуктів на всіх полицях завдяки динамічній системі охолодження
Герметичність внутрішнього простору гарантує монолітний корпус і оснащення двері еластичним ущільнювачем з ПВХ із магнітною вставкою
Максимальна термоізоляція внутрішнього обсягу за рахунок застосування пінополіуретану
Внутрішні і зовнішні поверхні з оцинкованої сталі з полімерним покриттям або з нержавіючої сталі марки AISI 304 відповідають всім санітарно-епідеміологічним вимогам

з металевими дверима
Холодильні шафи з металевими дверима POLAIR призначені для зберігання, охолодження і заморожування продуктів.

cо скляними дверима
Холодильні шафи зі скляними дверима POLAIR створені для демонстрації і продажу охолоджених напоїв і продуктів.

Холодильні вітрини НарочьХолодильні вітрини Нарочь

Модельний ряд вітрин "Нарочь" призначений для невеликих супермакетів і магазинів невеликого формату. Серія дозволяє монтувати вітрини із зовнішнім або вбудованим холодильним агрегатом. У лінійці присутні моделі з динамічної та статичної системою охолодження.
Моделі: Нарочь 150 ВН, Нарочь 150 ВВК, Нарочь 180 ОВ, Нарочь 120 ВН, Нарочь 180 ВН, Нарочь 120 ВС, Нарочь 150 ВС, Нарочь 180 ВС, Нарочь 240 ВС, Нарочь УН 90 ВС, Нарочь 150 ВСН, Нарочь 180 ВСН холодильні вітрини «Двіна» Модельний ряд вітрин Нарочь призначений для невеликих супермакетів і магазинів невеликого формату

Холодильні вітрини "Двіна" призначені для зберігання і торгівлі м'ясними, ковбасними, молочними та кондитерськими виробами.

Стандартна комплектація:

  • Компресор «Aspera».
  • Контролер «ELIWELL».
  • Автоматичне розморожування (ТЕНи).
  • Обігрів бічних і передніх стекол - пени.
  • Пінополіуретанова ізоляція корпусу, боковин, стільниці.
  • Подвійний склопакет.
  • Стільниця і внутрішній корпус з декоративною нержавіючої сталі.
  • Шторки з оргскла.
  • Підсвічування внутрішнього обсягу.
  • Кошики для викладки, покриті пластизолів.
  • Верх світильника у вигляді полиці для викладки.
Холодильні шафи «Дніпро»

Холодильну шафу Дніпро є самим універсальним видом обладнання. Він добре підходить і для зберігання продуктів, і для демонстрації і продажу практично будь-якого виду товару і при необхідності фактично замінює і вітрину, і гірку, і бонет. А завдяки простому і сучасному дизайну, а також невеликою займаної площі це обладнання легко вписується в проект магазину будь-якого формату.

Виробник ІООО «Брімстон-Бел», Республіка Білорусь

Детальніше...

Спліт-системиСпліт-системи

Спліт-система - холодильна машина, що складається з двох роздільних блоків:

  • компресорно-конденсаторний блок,
  • воздухоохладитель.

Блоки з'єднуються мідними трубками в теплоізоляції і кабелем живлення і управління. Їх можна розташовувати на відстані один від одного. Завдяки цьому спліт-системи використовуються для камер, товщина стін і висота стель яких не дозволяють встановити моноблоки.
У спліт-системах POLAIR застосовуються герметичні поршневі компресори та інші комплектуючі провідних європейських виробників.
Спліт-системи POLAIR Standard - лінія практичних комерційних спліт-систем, середньо- і низькотемпературних надійних, функціональних, простих в експлуатації.

Новости