Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Реєстрація на рейс Ютейр онлайн у Внуково: електронна реєстрація через інтернет

  1. Можливості реєстрації перед вильотом
  2. Процедура реєстрації на території Внуково
  3. Кіоски самообслуговування у Внуково
  4. Електронна реєстрація без спеціального терміналу

Перед будь-яким авіаперельотом пасажир повинен пройти процедуру реєстрації. Необхідна реєстрація не тільки пасажирів, але і кількості багажу, взятого на борт авіалайнера. Облік точної кількості мандрівників і їх поклажі необхідний для їх правильного розподілу в літаку під час авіаперельоту.

У кожної авіакомпанії свої правила по проходженню реєстрації перед посадкою на літак. Але майже у всіх авіаперевізників можна придбати авіаквитки в паперовому або електронному варіанті. Незалежно від виду проїзного документа, кожен пасажир повинен пройти реєстраційну процедуру. Після закінчення реєстрації туристу видається посадковий талон, який підтверджує можливість здійснити авіапереліт на конкретному рейсі.

Авіакомпанія Ютейр є великим і популярним авіаперевізником, що здійснюють міжнародні рейси та авіаперельоти всередині країни. Пасажири, які придбали квитки у цього авіаперевізника, цікавляться про можливість проходження онлайн реєстрації для вильоту з аеропорту Внуково .

Можливості реєстрації перед вильотом

Реєстраційна процедура в стінах аеропорту є найбільш відомою і популярною серед відвідувачів Внуково. Цей спосіб поступається електронної реєстрації, яку пасажири можуть пройти самостійно, і не виходячи з дому. Не всі туристи довіряють видачі посадкових талонів за допомогою інтернету, але цей спосіб має певні переваги.

Для пасажирів Внуково, які вирішили придбати авіаквиток у компанії Ютейр, пройти онлайн-реєстрацію можна декількома способами:

  • за допомогою офіційного сайту авіаперевізника або аеропорту;
  • через сторонні ресурси в інтернеті;
  • за допомогою мобільного додатку;
  • в терміналі, розташованому на території аеропорту Внуково.

В останньому випадку проходження електронної реєстрації відбувається пасажиром самостійно, а не за допомогою співробітників аеропорту або авіакомпанії.

Якщо ви не довіряєте інтернету або не вмієте користуватися сучасними гаджетами, можете звернутися до співробітників аеровокзалу. Реєстрація перед вильотом здійснюється на спеціальних стійках.

Процедура реєстрації на території Внуково

Якщо ви ставитеся до пасажирів, які віддають перевагу отримувати талон на посадку звичним способом, то приїжджайте в аеропорт за 2-3 години до вильоту літака. Якщо ваш шлях до Внуково проходить через все місто, враховуйте можливість пробок, що збільшує час в дорозі. Спізнюватися на реєстрацію не можна, інакше ви не зможете зробити авіапереліт. Навіть якщо ви приїдете в аеропорт до вильоту авіалайнера, але по закінченню реєстрації, в літак вас не пустять.

Щоб не блукати на території повітряної гавані, заздалегідь дізнайтеся про потрібному терміналі відправлення літака. У разі міжнародного вильоту, потрібно пам'ятати про митний огляд, а також про паспортний контроль, передбаченому для будь-якого типу рейсу. Ці процедури вимагають додаткового часу, тому приїжджайте в аеропорт завчасно.

Реєстрація в аеропорту Внуково починається в різний час: має значення маршрут авіаперельоту. Досвідчені мандрівники знають, що процедура видачі посадкового талона в більшості аеропортів починається за 1,5-2 години до вильоту літака. Але часто у Внуково туристи можуть пройти реєстраційну процедуру за 12 годин до відправки авіалайнера. І не забувайте взяти з собою необхідні документи, потрібні для здійснення авіаподорожі. Дізнатися про точне списку документів можна на офіційному сайті Ютейр .

Пасажирам міжнародних рейсів реєстрація на літак авіакомпанії Ютейр доступна за 3 години до вильоту. Цього часу цілком вистачить для мандрівників, які приїхали на територію аеровокзалу завчасно.

За 40-45 хвилин від відправки авіалайнера закінчується реєстраційна процедура в аеропорту Внуково. Це правило відноситься і до внутрішніх, і міжнародних авіаперельотів. Якщо ви приїдете в аеропорт пізніше цього часу, на літак вас не пустять через відсутність посадкового талона. Почати повторну реєстрацію для тих, хто запізнився пасажирів співробітники авіакомпанії не можуть.

Клієнтам авіаперевізника Ютейр пройти реєстрацію у Внуково можна в терміналі А, що знаходиться на другому поверсі аеропорту. Кожна авіакомпанія має свої стійки для здійснення реєстрації пасажирів, тому знайти представників Ютейр не складе труднощів. Цей авіаперевізник піклується про клієнтів, розташувавши кілька стійок для видачі талонів про прийом багажу. Хоча багато авіакомпаній виконують ці дії на одній стійці.

Кожна стійка UTair призначена для певних цілей:

  • Туристи, які вирішили відправитися за межі Росії, але не в країни Євросоюзу, реєструються на стійках 051-070.
  • Стійки, починаючи з номера 074 і закінчуючи 077, приймають мандрівників, які вирушають до країн Євросоюзу.
  • Тим, хто пройшов електронну реєстрацію, необхідно відвідати стійку під номером 078 для здачі пасажирського багажу.
  • Стійки 079 і 080 призначені для реєстраційних процедур мандрівників, які купили квитки в салони бізнес-класу.

Якщо у Внуково відбулася зміна стійок UTair, про це можете дізнатися на спеціальних інформаційних табло, розташованих в будівлі аеропорту, а також на офіційному сайті авіакомпанії. Пасажири Ютейр проходять інші процедури контролю також на другому поверсі, де і розташовані виходи на посадку.

Кіоски самообслуговування у Внуково

Для зручності мандрівників на території аеропорту знаходяться спеціальні кіоски. У них пасажири можуть пройти реєстрацію самостійно, не вдаючись до допомоги співробітників авіакомпанії або аеровокзалу. Проходження реєстраційної процедури через термінал є одним з різновидів електронної реєстрації.

Спеціальні кіоски оснащені необхідним обладнанням і доступом до інтернету. Пасажир може зробити реєстрацію і вибрати вподобані місця в салоні авіалайнера. До того ж відбувається істотна економія часу, адже немає необхідності стояти в довгих чергах біля реєстраційних стійок.

Знайти електронні термінали пасажири можуть недалеко від стійок UTair, також на другому поверсі терміналу А. Ще кілька кіосків самообслуговування знаходяться на цокольному поверсі терміналу, поруч з входом в аеропорт Внуково.

Перевагою електронної реєстрації через термінал є можливість отримання посадкового талона за добу до дати вильоту літака. Закінчується видача талонів на посадку в спеціальних кіосках за 40-45 хвилин, як і звичайна процедура на спеціальних стійках.

Хто може скористатися електронним терміналом?

У число цих пасажирів входять:

  • мандрівники, які купили електронний авіаквиток;
  • туристи без тварин;
  • пасажири, які не супроводжують інвалідів або чужих дітей до 14 років;
  • ті, кому не потрібні додаткові послуги авіакомпанії.

Електронна реєстрація без спеціального терміналу

Пройти необхідну процедуру обліку мандрівники можуть в стінах будинку або офісу. Для цього потрібен доступ до інтернету і пристрій для виходу у всесвітню павутину. Електронна реєстрація доступна пасажирам за допомогою спеціальних додатків або на різних сайтах.

Видача посадкових талонів в електронному вигляді починається за добу до вильоту, а закінчується за 40-45 хвилин. Після завершення реєстрації пасажири авіакомпанії Ютейр повинні самостійно роздрукувати квитанцію на посадку. Деякі рейси, що виконуються відомим авіаперевізником, можуть вимагати додаткових умов реєстрації. Але про це можна дізнатися на офіційному сайті Ютейр.

Для зручності пасажирів аеропорту Внуково на території аеропорту розташовані апарати, що дозволяють роздрукувати талон на посадку зі смартфона, планшета і іншого мобільного пристрою.

Існують обмеження для деяких категорій пасажирів, які не можуть отримати електронні квитанції на посадку. Крім тих, хто потрапляє в список обмежень по реєстрації через термінал, до них відносяться:

  • пасажири, для яких необхідні особливі умови сервісу;
  • туристичні компанії, склад яких більше 9 осіб;
  • пасажири чартерних або вахтових напрямків;
  • мандрівники код-шерінгових рейсів;
  • пасажири рейсів з пересадками.

Якщо ви не входите в список тих, кому заборонена електронна реєстрація, використовуйте сучасний зручний і швидкий спосіб. Електронна реєстрація дозволяє істотно економити особистий час і сприяє вибору кращих пасажирських місць в салоні літака.

Реєстрація та посадка на літак в аеропорту для новачків

Хто може скористатися електронним терміналом?

Новости