Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Внуково в Москві, квитки на чартерні рейси, квиток в Хургаду і з Хургади, авіаквитки в Шарм Ель Шейх, Стамбул, Москва | Квиток Квитки на чартер ціна Єгипет, Хургада, Туреччину, Москва, Пітер, авіаквитки на регулярні та чартерні рейси до Єгипту, Туреччини, Болгарії, Таїланд. Хургаду, Шарм Ель Шейх, Анталію, Анталію, Москву, Санкт Петербург, Пітер СПб, Єкатеринбург, Нижній Новгород і Казань, Самару, Бангкок

Адреса: vnukovo.ru | Онлайн-табло

Аеровокзальний комплекс московського аеропорту Внуково утворюють три пасажирські термінали. Квиток. Авіа квитки на чартерні рейси до Хургади, Анталію

ВНУКОВО: VKO

Термінал А в даний час здійснює обслуговування обмеженого числа прибувають і вилітають внутрішньоросійських рейсів, термінал В здійснює обслуговування пасажирів міжнародних рейсів, термінал Д - пасажирів більшості внутрішніх російських рейсів.

Реєстрація та оформлення багажу вилітають міжнародними рейсами пасажирів починається за два з половиною години і закінчується за 30 - 40 хвилин до вильоту Вашого рейсу.

На першому рівні міжнародного терміналу В Вам буде необхідно пройти митний контроль, реєстрацію квитків і багажу, і паспортний контроль перед тим, як потрапити в зону вильоту. Перед вильотом Вашого рейса Ви зможете зробити покупки в магазинах безмитної торгівлі, посидіти в одному із затишних кафе, де Вам будуть запропоновані напої, легкі страви та закуски.

Пасажирів, які подорожують з немовлятами та дітьми, і чий рейс затримується, завжди будуть раді бачити в кімнаті матері і дитини, розташованої в терміналі В. У кімнаті є зручні дитячі колиски, пеленальні столи та ігрові зони. Слід звернути увагу на те, що для допуску до кімнати Вам і Вашій дитині спочатку буде необхідно пройти короткий медогляд в медпункті, розташованому в терміналі Д.

Міжнародний аеропорт Внуково - один з найбільших авіатранспортних комплексів Росії, займає 3-е місце в країні за кількістю обслуговуваних пасажирів. Аеропорт Внуково - член європейського відділення Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe).

Загальна пропускна здатність аеровокзалів Внуково - 6800 пасажирів на годину. Щорічно в аеропорту обслуговується близько 120 тис. Рейсів, що виконуються більш ніж 200 авіакомпаніями Росії, країн СНД і далекого зарубіжжя.

Аеродромний комплекс Внуково своєму розпорядженні двома пересічними злітно-посадочними смугами: ВПП довжиною 3000 м і 3060 м; ширина смуг - 60 м. Пропускна здатність двох ВПП - 45 злетів / посадок на годину. Режим роботи аеропорту - 24 години на добу.

За класифікацією ICAO аеродрому Внуково присвоєно II категорія, що дозволяє забезпечувати злети і посадки повітряних суден в умовах обмеженої видимості. Аеропортовий комплекс Внуково відрізняється найбільш вигідним географічним положенням серед аеропортів Московського авіаційного вузла, зокрема, максимальної близькістю до столиці - аеропорт розташований в 11 км.від МКАД і 27 км.від центру Москви.

Аеропорт Внуково розташовується на найбільш високою - 205 м. Над рівнем моря, що дає Внуково додатковий пріоритет при несприятливих погодних умовах, наприклад, при утворенні туману.

Міжнародний аеропорт Внуково забезпечений найбільш розгалуженою і високотехнологічної мережею транспортних комунікацій серед аеропортів московського авіаційного вузла. Пасажири можуть дістатися до аеропорту за трьома шосе - Київському, Мінському і Боровському, і швидкісної залізничної магістралі, що сполучає Внуково з Київським вокзалом Москви.

Швидкісні електропоїзди підвищеної комфортності, які вирушають з Київського вокзалу, за 35 хвилин доставляють пасажирів безпосередньо до авіатермінали, де в серпні 2005 року була відкрита перша в країні підземна залізнична платформа. З пуском же в експлуатацію першої черги нового Терміналу А, пасажирам, які приїжджають в аеропорт на поїздах компанії "Аероекспрес", була надана можливість переходу з залізничної станції безпосередньо в будівлю Терміналу.

З пуском же в експлуатацію першої черги нового Терміналу А, пасажирам, які приїжджають в аеропорт на поїздах компанії Аероекспрес, була надана можливість переходу з залізничної станції безпосередньо в будівлю Терміналу

Маршрутна мережа аеропорту Внуково включає близько 450 напрямків регулярних і чартерних польотів, що забезпечують основний пасажиропотік Внуково, і більше 450 напрямків ділової авіації. Карта польотів з аеропорту охоплює більшість регіонів Росії, а також країни ближнього зарубіжжя, Західної Європи, Азії та Африки.

Сьогодні аеропорт Внуково вступив в фазу активного розвитку і має реальні перспективи стати найбільшим авіатранспортних вузлом Москви і провідним транзитним центром між Європою і Азією. Реалізована в даний час за підтримки Уряду Москви великомасштабна програма капітального будівництва і реконструкції, розрахована до 2015 року, націлена на перетворення аеропортового комплексу Внуково в конкурентоспроможний авіатранспортний центр міжнародного значення.

Кращі ціни на квитки з Внуково в Хургаду, Шарм-Ель-Шейх, Анталію, Бангкок, Пхукет. З Хургади, Шарм-Ель-Шейха, Анталії, Бангкока у Внуково.

Квитки на чартерні рейси з оплатою через Інтернет

Купити квиток на чартер з вильотом з Внуково. Бронювання і оплата авіаквитків онлайн

Новости