Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Внуково припиняє обслуговування Sky Express

Московський аеропорт Внуково з 1 квітня повністю припиняє обслуговування літаків авіакомпанії Sky Express Московський аеропорт Внуково з 1 квітня повністю припиняє обслуговування літаків авіакомпанії Sky Express. Про це заявила прес-секретар аеропорту Олена Крилова.

"З нуля годин 1 квітня ми повністю припиняємо обслуговування Sky Express через що утворився боргу", - сказала Крилова.

Борг становить 207 мільйонів рублів. За словами джерела, переговори з керівництвом авіакомпанії поки ні до чого не привели, і у Sky Express немає графіка погашення заборгованості. Прес-секретар "Внуково" додала, що відповідні органи - Росавіація і транспортна прокуратура - про сформовану ситуацію поінформовані, відзначає РІА Новини .

Авіапарк Sky Express складають літаки Boeing 737-300 і 737-500, повністю в компонуванні економ-класу, говориться на офіційному сайті авіаперевізника. Партнерами з технічного обслуговування літаків повітряних суден є Lufthansa Technic і "Внуковський Авіаремонтний Завод 400".

Читайте: Понад 260 пасажирів не можуть вилетіти з Внукова в Чехію

Тим часом, напередодні Росавіація ініціювала проведення позапланової перевірки авіакомпанії Sky Express щодо дотримання ліцензійних умов та вимог з перевезення повітряним транспортом пасажирів і вантажів в зв'язку з інцидентом 27 березня, повідомляє " авіатранспортне огляд ".

Результати даної перевірки можуть стати підставою для застосування щодо недобросовісного перевізника відповідних заходів реагування, наголошується в повідомленні відомства.

Як раніше повідомлялося, два чартерні рейси Sky Express в чеське місто Пардубіце, запланованих станом на 06:00 і 13:30 27 березня, не вилетіли вчасно, оскільки авіакомпанія не отримала дозвіл на їх виконання від Росавіації. Всього було продано по 132 квитка на кожен з них. В результаті переговорів з авіаційними властями перевізнику вдалося отримати тимчасовий дозвіл і літаки вилетіли з Внуково з затримкою на 13 і 5,5 годин відповідно.

Росавіація не могла видати дозвіл на польоти без згоди регулярного перевізника на цьому маршруті - авіакомпанії "Трансаеро". Однак Sky Express стверджує, що "Трансаеро" оголосив про свою незгоду лише 27 березня.

У травні 2010 року Sky Express, також не маючи дозволу і допуску авіавлади, організувала і продала чартерні перевезення по маршруту Москва - Іракліон (Греція), нагадують " Відомості ".

Новости