Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путівник по містах і країнах: фотографії міст і країн, розповіді про поїздки, поради туристам, фото мандрівників, пам'ятки з усього світу.

Збірники місць Rutraveller

Збірок місць 540 Місць в збірниках 5 890 Лайко 3 353 Країн зі збірниками 125
  • Мені подобається! 2

    Нічне життя Владивостока розбурхує уяву пафосними столичними пабами, креативними арт-барами і тематичними клубами, де можна почути все - від мелодій дискотеки 80-х до тонкого змішання джазу і блюзу. Від RuTraveller - карта найпопулярніших нічних клубів і барів міста ....

  • 0 коментарів

Нічне життя Владивостока розбурхує уяву пафосними столичними пабами, креативними арт-барами і тематичними клубами, де можна почути все - від мелодій дискотеки 80-х до тонкого змішання джазу і блюзу. Від RuTraveller - карта найпопулярніших нічних клубів і барів міста.

Бар FC - цікаве і затишний заклад з комфортним інтер'єром, виконаним в теплих тонах. Це місце буде ідеальним для різних зустрічей.
Концепція бару тісно переплітається з концепцією журналу Face Control. Інтер'єр закладу виконаний з використанням фотографій міста і модних людей з архіву журналу.
Меню бару багате різними закусками і напоями.

Нічний клуб "Bonnie & Clyde" розташований на вулиці селищних, на першому поверсі центру відпочинку і розваг "Олександрія". Це стильне сучасне розважальний заклад, розрахований, головним чином, на молодь. Концепція клубу пропонує новий формат проведення нічного дозвілля - відпочинок по уїк-енди.
Нічний клуб "Bonnie & Clyde" буквально вражає тим, наскільки його приміщення просторі і продумані до найдрібніших деталей. Тут багато закритих і відкритих зон, обладнаних зручними м'якими диванами, 50-метрова барна стійка, величезний танцпол і сцена з новітнім світло-музичним обладнанням. Спеціальні системи мікроклімату, встановлені в клубі, здатні впоратися при будь-якій кількості гостей, що дозволяє всім комфортно себе почувати протягом усього вечора. Персонал дуже доброзичливий, вклубе панує приємна дружня атмосфера.

Спорт-бар "Бункер" у Владивостоці - це відмінне місце для зустрічей і спілкування любителів спорту. Місце, де добре проводити час з людьми різного віку, влаштовувати вечірки, ділові зустрічі і відзначати знаменні події.
Розташувавшись на зручних диванах, можна спостерігати прямі супутникові трансляції провідних хокейних, футбольних чемпіонатів, Ліги Чемпіонів та Кубку УЄФА, а також інші не менш захоплюючі спортивні події з світу боксу, тенісу, волейболу та баскетболу. До послуг відвідувачів - великий і просторий більярдний зал, а постійні гості проводять час не лише за більярдом але і за грою в нарди, шахи або просто біля бару.

Нічний клуб "SanRemo" - це не має аналогів двоповерховий шоу-клуб, загальною місткістю 600 чоловік. Два танцполу, професійне музичне та світлове обладнання, можливість виконання караоке. Це ідеальне місце для проведення днів народження, дівич-вечорів / парубоцьких, корпоративних вечорів, будь-яких інших святкових заходів.
Нічний клуб "SanRemo" запрошує всіх бажаючих розслабитися в затишній атмосфері. Це клуб, який користується популярністю серед активних і цікавих людей. До послуг гостей - модний дизайн інтер'єру, потужний звук, відмінні світлові ефекти, відмінний танцпол і широкий вибір розваг. Ще одна деталь, яка характеризує багатогранність караоке-клубу "SanRemo" - це велика кількість найрізноманітніших закусок і страв російської, європейської, японської кухні.

Нічний клуб "Selfie" знаходиться в історичному центрі Владивостока, де зосереджено більшість популярних ресторанів, і нічних клубів. Однак, від більшості розважальних закладів його відрізняє особлива концепція, заснована на бездоганному стилі і якості. На першому поверсі розмістився затишний ресторан, а на другому - модний бар для активних людей, які розуміють толк в нічних розвагах.
"Selfie" - це абсолютно унікальне місце, в якому поєднуються самітність і наближеність до гучного потоку міського життя. Вдень це затишне кафе, в якому можна насолодитися спокійною релаксуючою атмосферою поспілкуватися і провести ділову зустріч. А у вечірній час заклад перетворюється в простір для проведення вечірок у вузькому колі, урочистих ювілеїв або корпоративів. Якість страв, обслуговування і дизайн - все тут знаходиться на вищому рівні.

"Shisha Bar" з повним правом може претендувати на звання самого затишного бару Владивостока, і акцент тут зроблений на високий рівень сервісу і високу якість кухні. Тут можна покуштувати вишукані блюда арабської і традиційної європейської кухні, розташуватися в VIP-кабінках, оснащених найкращою системою караоке і послухати музику у виконанні кращих діджеїв Владивостока.
Затишний інтер'єр, оформлений в арабському стилі, дозволяє розслабитися вже з перших хвилин перебування в барі, а смак і аромат страв просто заворожують відвідувачів. Творці закладу намагаються виконувати свою роботу максимально якісно і відносяться до кожного клієнта з любов'ю, приділяючи увагу всіляких дрібниць. У барі "Shisha" можна розслабитися і на якийсь час забути про всі проблеми, насолоджуючись фірмовим кальяном і рівнем важливого, швидкого обслуговування.

"Moore Bar" - це один з популярних нічних клубів Владивостока. Він розташований на Светланской вулиці в центральній частині міста. Це місце, в якому поєднуються галасливі і запальні вечірки, прекрасна музика і чудові страви європейської та азійської кухні.
Стильний і приємний інтер'єр, великий вибір напоїв, професійний звук, музика у виконанні кращих діджеїв міста, а також високу якість і вишуканий смак страв - все це налаштовує на відмінному відпочинку. Бар користується великою популярністю серед молоді, тут регулярно проводяться творчі програми, тематичні вечірки, різноманітні конкурси, концерти та інші розважальні заходи.

Клуб "Cuckoo" розташований у Фрунзенському районі Владивостока, на самому початку Океанського проспекту. Його двері відкриті для всіх, хто віддає перевагу комфортному відпочинку в затишній атмосфері, хто любить відпочивати "по повній" і насолоджуватися запальною музикою.
Клуб "Cuckoo" - етоместо, в якому поєднується відмінна обстановка і позитивний персонал. Стильний інтер'єр, якісні світло і звук і багатий вибір розважальних програм - все це спонукає до якісного відпочинку. До послуг відвідувачів - відмінний танцпол, різноманітне меню, чудові напої та атмосфера доброзичливості та позитиву. Це відмінне місце для того, щоб розслабитися і зарядитися енергією.

Нічний клуб "Вініл" - це перший і єдиний диско-клуб у Владивостоці, який з повним правом носить звання одного з самих запальних, самих танцювальних і найвеселіших клубів міста. Він знаходиться в центрі Владивостока, неподалік від головного залізничного вокзалу.
Девіз закладу "Вперед у минуле!" відчувається тут буквально в кожній деталі - інтер'єр, музичне оформлення та меню створюють відчуття занурення в атмосферу радянського періоду. Музична програма складена виключно з хітів 80-х і 90-х років ХХ століття, а кожні вихідні проводяться розважальні шоу програми, розіграші та лотереї. Одне з безперечних достоїнств "Винила" - це його чудова кухня, основу якої складають знамениті страви радянської кухні: курчата табака, салат олів'є і багато іншого - різноманітність страв вас приємно здивує.

"Salon Karaoke DJ Bar", розташований на Прикордонної вулиці у Владивостоці - це відмінне місце для відпочинку. Діджей-караоке бар з затишним інтер'єром, в якому можна відпочити дружньою компанією, відсвяткувати день народження або провести корпоратив.
У меню представлені страви європейської та міжнародної кухні. Стильний інтер'єр зі зручними диванами, сценою і м'яким світлом сприяє гарному настрою. Щовечора для відвідувачів проводиться розважальна програма за участю кращих вокалістів міста Владивостока, які не тільки виконують сольні номери, а й із задоволенням підспівають гостям в караоке.

"Rock & Jazz club Zabriskie Point" - це одне з найпрестижніших і в той же час демократичних закладів міста Владивостока. Гримуча суміш класики і сучасного, року та денсу, солідності і безтурботності. У стінах клубу знаходять масу задоволення найрізноманітніші люди, яких об'єднує музика.
"Rock & Jazz club Zabriskie Point" відомий не тільки в Росії, але і у всьому світі, адже за його стійкою бували такі легендарні музиканти як: Scorpions, Nazareth, Deep Purple, Slade, Smokie, Gorky Park, Машина Часу, в клубі бували і перші особи держави. Протягом багатьох років він тримається на плаву і не втрачає популярності завдяки абсолютно неповторній атмосфері і декільком секретам: вишуканої кухні, затишного інтер'єру, доброзичливому персоналу. І звичайно, головний секрет - море гарної музики. Поєднання цих факторів і зробило клуб по-справжньому культовим місцем, місцем зустрічі друзів.

Музичний клуб-ресторан "Cat & Clover" - це одне з популярних місць відпочинку жителів Владивостока, де відвідувачі можуть насолодитися відмінною кухнею і щоденною музичною програмою. Напрямки найрізноманітніші - джаз, блюз і рок-музика, а обладнання відповідає найвищим вимогам. Цінова політика тут розумна і демократична.
У клубі "Cat & Clover" кілька залів, кожен з яких відрізняється своїм неповторним інтер'єром і рівнем комфорту. Головний зал - музичний - в ньому немає звичних м'яких зон, але є оригінально оформлена 10-метрова барна стійка, прекрасний танцпол і чудово обладнана сцена. Розміститися тут можуть до 75 осіб. До головного залу примикає невеликий пивний зал з м'якими диванчиками, розрахований на 30-40 осіб, крім того, в "Cat & Clover" є ще і два закритих залу з дуже цікавим інтер'єром і затишною обстановкою. Найголовніша відмінність клубу від багатьох інших - всі зали оснащені величезними моніторами, на яких можна спостерігати трансляцію з головного залу.

Бар "Мумій Троль" знаходиться в історичній частині міста і є об'єктом будь-якого «гостьового маршруту», що йде від центру міста до моря. Відкрився бар в вересні 2011 року.
Мумій Троль Music Bar витриманий в дусі класичного музичного пабу, але виразно побудований на сучасний лад. Головні акценти в інтер'єрі зроблені на широку тридцятип'ятиметрової барну стійку, невеликий танцпол і затишну сцену.
Щомісяця в барі виступають зірки: «Сансара», «Брати Грім», Олег Чубикін, Іван Панфіlove, «Чичеріна», IOWA, «Ундервуд», Omar Torrez band, «Воплі Відоплясова», «Бахит-компот», «Горностай» , «Старий приятель», «Пригоди Електроніка», Найк Борзов, «Смислові Галюцинації» Федір Фомін, легенда "MTV RUSSIA" Олександр Анатолійович, Aeronautica, Дельфін, Лінда, група "МУМІЙ ТРОЛЛЬ".

  • Мені подобається! 2

    Нічне життя Владивостока розбурхує уяву пафосними столичними пабами, креативними арт-барами і тематичними клубами, де можна почути все - від мелодій дискотеки 80-х до тонкого змішання джазу і блюзу. Від RuTraveller - карта найпопулярніших нічних клубів і барів міста ....

  • 0 коментарів

Інші збірники місць - 540

Новости