Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Салати на Новий рік 2019: рецепти з фото

  1. Святковий салат Свинка Пеппа на новорічний стіл 2019
  2. Салат Оселедець під шубою на новий рік 2019
  3. Закуски на новорічний стіл
  4. Вишукані салати з червоною рибою до свята
  5. Ніжні салати з кальмарами і креветками
  6. Недорогі новорічні салати з крабовими паличками
  7. Пікантні салати з корейської морквою на НГ
  8. Оригінальні салати з копченою куркою на свято
  9. Салати з сухариками на новорічний стіл
  10. Смачні салати з ковбасою до Нового року
  11. Салати з грибами для новорічного столу
  12. Прості новорічні салати з горошком
  13. Бюджетні святкові салати з кукурудзою
  14. Новорічний салат Кавунова часточка

Всіх з наступаючим Новим 2019 роком Жовтого Кабана! Рада поділитися з вами новорічними рецептами простих і смачних салатів з фото, згрупованих за складом інгредієнтів. Сюди додаю і нові салати , Які можна приготувати для святкового столу або фуршету.

Святковий салат Свинка Пеппа на новорічний стіл 2019

Салат Свинка Пеппа порадує своїм смаком і оформленням дорослих і дітей Салат Свинка Пеппа порадує своїм смаком і оформленням дорослих і дітей

В його основі - класичний рецепт салату Оселедець під шубою . На новий рік 2019 (наступаючий рік кабана) такий салат-символ року на святковому столі буде в тему.

Салат Оселедець під шубою на новий рік 2019

Свято - це привід підбадьорити кулінарну фантазію і подати звичні страви незвичайним способом. Новорічний стіл рекомендую сервірувати не тільки смачними, а й симпатичними стравами. Креативний підхід до оформлення вітається. Навіть горезвісну оселедець під шубою можна цікаво обіграти: загорнути її в лаваш, рулет, сервірувати за допомогою кільця, в стакани, тарталетки, креманки, подати у вигляді торта, порційних закусок , Бутербродів, канапе.

Закусочний салат-торт «Оселедець під шубою» Закусочний салат-торт «Оселедець під шубою»

Закуски на новорічний стіл

Підбірка святкових закусок до новорічного застілля Підбірка святкових закусок до новорічного застілля

Не забудьте в передноворічній метушні скласти список необхідних продуктів, підібрати оптимальне меню для застілля. моя колекція новорічних салатів з фото полегшить вам задачу пошуку смачних святкових частувань. Зверніть увагу на смачні листкові салати - на святковому столі вони виглядають особливо ошатно і апетитно.

Красиве новорічне оформлення салатів і закусок Красиве новорічне оформлення салатів і закусок

Вишукані салати з червоною рибою до свята

Для новорічного столу якнайкраще підходять саме салати з червоною рибою . Її ніжний смак облагородить будь-який салат. Головне, вибрати перевірені рецепти, в яких рибка гармонійно поєднується за смаком з іншими продуктами.

Традиційно, салати готують з солоною або маринованої червоною рибою - сьомгою, кетой, фореллю. Є в моїй скарбничці і рецепт з вареним лососем , Дуже оригінальний салатик в китайському стилі.

На новорічний стіл 2019 я пропоную вам приготувати наступні салати з червоною рибкою:

Ніжні салати з кальмарами і креветками

Любителі вишуканого смаку морепродуктів гідно оцінять смачні вишукані салати з кальмарами і креветками. Один з моїх улюблених салатів з морепродуктами Божественний включає в себе і креветки, і кальмари. Відварені і почищені морепродукти змішуються з вареним розсипчастим рисом, свіжим огірком і консервованою кукурудзою. Заправка - майонез. Дуже смачно!

Які ще салати з креветками і кальмарами можна приготувати на новорічний стіл 2019:

Недорогі новорічні салати з крабовими паличками

Одними з найпопулярніших в нашій країні стали салати з крабових паличок - їх готують з будь-якого приводу і у кожної господині свій фірмовий рецепт салату. І хоча в крабових паличках від справжніх крабів тільки одна назва, салати з ними все одно виходять смачними.

самий простий рецепт салату з крабовими паличками : Відварити і нарізати яйця, додати консервовану кукурудзу і крабочкі, заправити майонезом і посолити за смаком.

Що примітно, крабові палички є досить недорогим продуктом і салати з ними виходять цілком доступними, бюджетними. В умовах економічної кризи такі прості рецепти стають актуальними. А тепер моя добірка салатів з крабовими паличками акурат до святкового столу :

Пікантні салати з корейської морквою на НГ

салати з гострою морквою по-корейськи вже не рідкість для святкового столу. Любителі пікантних салатів з перчинкою оцінять наявність на новорічному столі корейської моркви. Пропоную подивитися рецепти оригінальних і смачних святкових салатів, в складі яких є гостра морквина:

Оригінальні салати з копченою куркою на свято

Здавалося б, найпростіший курячий салат можна обіграти по-новому. Абсолютно нове «звучання» салат отримає при заміні вареної курки на копчену. Спробуйте приготувати новий оригінальний салат на новорічний стіл з копченою куркою , Приємно здивуйте своїх гостей.

Пропоную наступні рецепти смачних салатів на основі копченого курячого м'яса:

Салати з сухариками на новорічний стіл

Любителі похрумтіти напевно просто обожнюють салати, в складі яких присутні сухарики! Спеціально для вас я зібрала підбірку рецептів оригінальних салатів з сухариками .

Зазвичай для салатів використовують вже готові покупні сухарики типу Кіріешек. Можна приготувати сухарики і вдома, використовуючи улюблений хліб і спеції за смаком. Сушити сухарики можна в духовці на низькій температурі.

А ось і мої улюблені рецепти салатів з сухариками:

Смачні салати з ковбасою до Нового року

Ситні новорічні салати можуть бути приготовлені не тільки на основі м'яса . Спробуйте купити якісну ковбаску чи шинку і приготувати на Новий рік салати з ковбасою . Наприклад, нежирна Докторська ковбаса стане відмінною основою для всіма улюбленого Олів'є .

Якщо не хочете готувати на новорічний стіл 2019 блюда зі свининою, то в моїх рецептах сміливо замінюйте свинину на будь-яке інше м'ясо або шинку з курки / яловичини.

Хочете більше нових оригінальних салатів з ковбасою, тоді дивіться мою добірку рецептів:

Салати з грибами для новорічного столу

Мариновані грибочки - печериці, опеньки, лісові гриби - це прекрасна основа для приготування пікантних святкових салатів . Коли я купую мариновані печериці для салатів, то намагаюся вибирати ті, що продаються цілими, а не порізаними. Різані печериці набагато гірше за якістю, ніж цільні. Ну а тепер мої улюблені салати з маринованими грибами :

Прості новорічні салати з горошком

Консервований зелений горошок - відмінний інгредієнт для салатів. З горошком можна приготувати як прості салати типу вінегрету , Так і незвичайні святкові, в тому числі до новорічного столу. Один з найпопулярніших новорічних салатів - Олів'є, теж містить в своєму складі горошок. Існують і інші смачні салати з горошком , Дивіться самі:

Бюджетні святкові салати з кукурудзою

Не поступаються за популярністю салатів з горошком салати з консервованою кукурудзою. Додана в салат кукурудза надає приємні смакові нотки і соковитість будь-якої страви. Пропоную звернути увагу на наступні рецепти салатів з кукурудзою :

Дивіться також:

Пісні новорічні салати


Новорічний салат Кавунова часточка

Дуже смачний і ефектний салатик, рецептом якого я вже ділилася на сторінках цього кулінарного блогу. До складу кавуновий часточки входять наступні продукти:

  1. куряче м'ясо (або шинка зі свинини з яловичиною);
  2. свіжі помідори;
  3. маслини;
  4. свіжі огірки;
  5. сир;
  6. майонез.

Докладний рецепт святкового салату Кавунова часточка дивіться тут .

Салат Кавунова часточка з куркою і помідорами Салат Кавунова часточка з куркою і помідорами

Рекомендую тематичні добірки салатів: пісні салати Прості і смачні рецепти святкових салатів рецепти Олів'є З пекінською капустою новорічне оформлення На швидку руку З червоною рибою З крабовими паличками З копченої куркою святкові закуски З креветками на день народження Салати на 14 лютого Салати на 23 лютого Салати на 8 березня нові салати

Новости