Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

100 рецептів - що приготувати на вечерю швидко і смачно !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Лазанья з шинкою і сиром Рецепт лазаньї з шинкою і сиром простий, блюдо добре на смак, я дозволила...
  2. Хашлама з баранини
  3. Гарнір до смажених грибів
  4. Печеня зі шлунків курячих
  5. Печеня з картоплі
  6. Манти з картоплею і м'ясом
  7. Бісквітний рулет з заварним кремом
  8. Бефстроганов з свинини в мультиварці
  9. М'ясо по-французьки з цибулею і сиром
  10. Їжачки з гречкою
  11. Яловичина, тушкована в духовці
  12. Бефстроганов з яловичини в мультиварці
  13. Плов з тушонкою в мультиварці
  14. Телятина, тушкована в мультиварці
  15. Бутерброди з печерицями та сиром
  16. Баранина по-англійськи
  17. Омлет з цибулею і помідорами
  18. Хашлама з баранини по-вірменськи
  19. Фрикадельки з рисом
  20. Пиріжки на пару
  21. Омлет з сиром і помідорами на сковороді
  22. Салат "Великий театр"
  23. Фрикадельки з фаршу з рисом
  24. Медальйони з телятини
  25. Фрикадельки для дітей
  26. Печеня з індички з картоплею
  27. Рулет з курки з чорносливом
  28. Тарталетки з ананасом і сиром
  29. Баранина з томатом і курагою
  30. Овочеве рагу з бараниною
  31. Соковита свинина в духовці
  32. Яловичина з капустою в духовці
  33. Печеня з реберець з картоплею
  34. Пиріг "Бриль-Саварен"
  35. Яловичина по-угорськи
  36. Фарш для голубців
  37. Куряче філе в омлеті
  38. Бефстроганов з баранини
  39. Курячий рулет з овочами
  40. Чахохбілі з баклажанами
  41. Фрикадельки з гречкою
  42. Лазанья з баклажанами і грибами
  43. Фрикадельки з кролика для дітей
  44. Телятина в пароварці
  45. Равіолі в томатному соусі
  46. Фрикадельки по-іспанськи
  47. Квасоля з шинкою
  48. Бігус з яловичиною
  49. Зрази по-польськи
  50. Тартар з телятини
  51. равіолі грибні
  52. Баранина, тушкована з цибулею і помідорами
  53. Курячі зрази з сиром
  54. Биточки з свинячого фаршу
  55. Яйця, фаршировані шинкою
  56. Тарталетки з шинкою і сиром
  57. Мішечки з сиром і грибами
  58. Тушкована риба з рисом
  59. Печеня по-Ланкаширські
  60. рулет голландський
  61. Суп трьох принців (Самла Бей красата)
  62. Паста з яловичиною
  63. Тушпара
  64. Куряча грудка в омлеті
  65. Лазанья з грибами і шинкою
  66. Биточки з печінки яловичої
  67. Омлет з помідорами в мікрохвильовці
  68. Равіолі з рікоттою
  69. Рулет з пузаніни в духовці
  70. Кролик в фользі в духовці
  71. Кистибий з лаваша
  72. Курячий шніцель в духовці
  73. Рулет з рубленого м'яса
  74. Равіолі з сиром і грибами
  75. Фрикадельки з яловичини для дитини
  76. Шніцель "Нельсон"
  77. Манти з рубленого м'яса
  78. Биточки з фаршу і рису

Лазанья з шинкою і сиром

Рецепт лазаньї з шинкою і сиром простий, блюдо добре на смак, я дозволила собі додати трохи кабачка і не пошкодувала. Лазанья виходить ніжна, з насиченим грибним смаком. Рекомендую.

Шинка з рульки

Приготована по-домашньому шинка стане гордістю і окрасою вашого святкового столу. Таку шинку можна не тільки подавати на свято, але і використовувати в якості нарізки для бутербродів.

Хашлама з баранини

Хашлама з баранини - блюдо кавказької національної кухні, приготовлене в казані. Бараняче м'ясо гаситься в казані з іншими овочами. Виходить дуже насичене блюдо з великою кількістю соку!

Гарнір до смажених грибів

Гриби можна, в принципі, подавати з чим завгодно. Хочу поділитися своїм рецептом гарніру до смажених грибів - на цей раз це рис. Дивимося і на вус мотаємо!

Печеня зі шлунків курячих

Поспішаю поділитися з вами оригінальним рецептом приготування печені з шлунків курячих, яке просто не може вам не сподобається! Дуже ситне і ароматне, спробуйте обов'язково!

Печеня з картоплі

Приготування цієї страви не зажадає у вас багато часу. Рецепт простий, як і інгредієнти. На виході ви отримаєте смачне і ситне блюдо.

Манти з картоплею і м'ясом

Шалено смачні східні манти тепер і на вашому столі завдяки рецептом мант з картоплею і м'ясом - справжнім чоловікам сподобається це ситне блюдо. Готуємо вже зараз!

Бісквітний рулет з заварним кремом

Вельми простий, але неймовірно апетитний рецепт приготування бісквітного рулету з заварним кремом і лимонної ноткою може відмінною ідеєю для сніданку або обіду, а також святкового столу.

Бефстроганов з свинини в мультиварці

Замість того щоб просто смажити м'ясо, краще приготуйте соковитий бефстроганов з свинини в мультиварці, це зажадає не так багато часу і продуктів, зате блюдо вийде відмінна, я вам обіцяю.

М'ясо по-французьки з цибулею і сиром

Пропоную вашій увазі класичний рецепт м'яса по-французьки з цибулею і сиром, яке вже давно стало невід'ємною частиною російської кухні.

Їжачки з гречкою

Приготувати їжачки з гречкою було чудовою ідеєю, так як під рукою не було рису. Експеримент вдався на славу! Ось саме так народжуються нові страви, коли лінь йти в магазин і включається фантазія!

Яловичина, тушкована в духовці

Хочете дізнатися, як одним махом приготувати смачну вечерю для всієї родини? Для цього нам потрібно підсмажити яловичину, додати до неї картопля, цибуля і морквину і відправити все гаситися в духовку.

Бефстроганов з яловичини в мультиварці

Шалено смачна і ніжна варіація бефстроганов з яловичини в мультиварці в домашніх умовах! Дуже ніжне м'ясо виходить, а цього від жестковатой яловичини буває домогтися складно, правда? Пробуємо!

Плов з тушонкою в мультиварці

Плов з тушонкою в мультиварці - це не тільки дуже смачне і економічне блюдо, але і досить просте в приготуванні, та й часу воно у вас багато не відніме, в загальному, це дуже корисний рецепт.

Телятина, тушкована в мультиварці

Холодними осінніми вечорами якось особливо хочеться тепла і домашнього затишку, і кращий спосіб створити його - приготувати на вечерю ситну, ароматну і неймовірно смачну телятину, тушковану в мультиварці.

Бутерброди з печерицями та сиром

Скажу вам чесно, після таких бутербродів з печерицями та сиром ви навряд чи захочете їсти щось ще, адже вони виходять неймовірно ситними, і їх можна приготувати навіть замість обіду або вечері.

Баранина по-англійськи

Таке блюдо володіє приголомшливим смаком і сподобається всім без винятку, а особливо чоловікам, адже баранина по-англійськи виходить досить ситної, тому вона відмінно підійде для сімейної вечері.

Омлет з цибулею і помідорами

Добре і смачно поснідати з ранку - дуже важливо для будь-якої людини! Пропоную простий рецепт приготування омлету з цибулею, помідорами і сосисками. Швидко і дійсно просто, спробуйте!

Хашлама з баранини по-вірменськи

Хочу сказати, що хашлама з баранини по-вірменськи в домашніх умовах готується дуже просто, так що не бійтеся гучної назви! Зате, я впевнена, такого оригінального блюда ви ще не пробували!

Фрикадельки з рисом

Смачні, соковиті, а найголовніше - шалено ситні м'ясні фрикадельки стануть прекрасним блюдом на вечерю чи обід. Дивіться прямо зараз рецепт приготування фрикадельок з рисом!

Пиріжки на пару

Приготування пиріжків на пару - процес простий і дуже цікавий. Начинка використовується різна, але я віддаю перевагу пиріжки з м'ясом, капустою і цибулею. Виходить дуже ситно і смачно!

Омлет з сиром і помідорами на сковороді

Цей рецепт приготування омлету з сиром і помідорами на сковороді нагадує про сонячні літні дні. Виходить соковите, ситне і дуже красиве на вигляд страва. З таким-то сніданком удача не покине!

Салат "Великий театр"

Цей салат став відомим досить давно. Він дуже смачний і ситний, а також ідеально підходить для святкового столу. Готувати його можна з будь-якого м'яса на ваш смак. В даному рецепті - яловичина.

Фрикадельки з фаршу з рисом

Немає кращого фрикадельок, ніж з смачного м'ясного фаршу з ароматним соусом. Готуємо соковиті і ніжні фрикадельки з фаршу з рисом на нашу рецептом.

Медальйони з телятини

Хоча у кожної людини свої уявлення про вишуканість, думаю, смак цих медальйонів з телятини по достоїнству оцінить навіть самий прискіпливий гурман, давайте і ми спробуємо це витончене блюдо.

Фрикадельки для дітей

Діткам дуже корисно їсти соковите і ніжне м'ясо, тому побалуйте їх фрикадельки для дітей з нашим простим рецептом!

Печеня з індички з картоплею

Класичний рецепт печені з індички і картоплі. Нічого зайвого - все просто і легко. Готову страву дуже смачне і поживне. Спробуйте!

Рулет з курки з чорносливом

Дуже нехитрий рецепт приготування курячої грудки - разом з чорносливом, часником і зеленню. Таке блюдо може стати і закускою, і основним, і святковим на будь-якому столі.

Тарталетки з ананасом і сиром

Не любите важкі десерти або хочете побалувати дітей чимось смачненьким? Тоді рецепт приготування тарталеток з ананасом і сиром обов'язково варто взяти на замітку.

Баранина з томатом і курагою

Звичайно ж, щоб приготувати цю страву, вам доведеться трішечки попрацювати, але воно того варте! Баранина, тушкована з помідорами і курагою, виходить просто чудовою! Спробуйте, не пошкодуєте!

Овочеве рагу з бараниною

Смачне і ситне блюдо, яке послужить прекрасним обідом або вечерею. Овочі і м'ясо - безпрограшний варіант, вам обов'язково сподобається. Спробуйте.

Соковита свинина в духовці

М'ясо - це продукт, з якого можна приготувати найрізноманітніші страви. Якщо ви хочете побалувати домашніх або гостей соковитою свининою в духовці в домашніх умовах - це просто!

Яловичина з капустою в духовці

Любіть гарненько поїсти? Приготуйте дуже ситне і апетитне блюдо з яловичини, запеченої в духовці з капустою, картоплею, морквою і цибулею. Також блюдо підходить для святкового застілля.

Печеня з реберець з картоплею

Поспішаю вам розповісти, як зробити печеня з реберець з картоплею. Чому поспішаю? Та тому що свята скоро, а це блюдо ідеально підходить в якості гарячого на святковому застіллі! Спробуйте!

Пиріг "Бриль-Саварен"

Французький пиріг стане прекрасним доповненням до будь-якого святкового заходу. Легкий, ніжний і повітряний, він просочується ромовим соусом і подається зі свіжими ягодами і кремом.

Яловичина по-угорськи

Яловичина по-угорськи - блюдо змішаного типу. Це і суп і гуляш одночасно. Зовнішній вигляд страви пробуджує звірячий апетит і доставляє колосальне гастрономічне задоволення.

Фарш для голубців

Скільки б напівфабрикатів не купували, ніщо не зрівняється з домашньою їжею. Спасибі знайомому кухареві за цей рецепт - приготував голубці для дружини - сказала, це були дуже смачні голубці в її житті.

Куряче філе в омлеті

Ця страва я вперше спробував в гостях. Для себе трохи змінив рецепт, і, по-моєму, стало ще смачніше. Для омлету замість молока використовується майонез, що додає особливу пікантність.

Бефстроганов з баранини

У вас є баранина і ви не знаєте, що з неї приготувати? Тоді спробуйте зробити бефстроганов з баранини в домашніх умовах - чудове блюдо, яке вразить своїм смаком.

Курячий рулет з овочами

Взагалі, всередину такого рулету можна покласти будь-які овочі, але я пропоную вам найпростіший варіант з морквою і цибулею. Овочі надають курячому філе соковитість і роблять його дуже ніжним і м'яким.

Чахохбілі з баклажанами

Чахохбілі з баклажанами класичний, звичайно, не роблять, але завжди є варіанти улюбленої страви. Знайоме блюдо з курки можна урізноманітнити баклажанами і гостро-солодким соусом. Вийде по-новому!

Фрикадельки з гречкою

Такі фрикадельки з гречкою в домашніх умовах готуються досить просто і, що мені подобається, їх виходить багато! А такої смакоти, знаєте, не гріх і добавки попросити! Вже дуже апетитно!

Лазанья з баклажанами і грибами

Перед вами досить простий рецепт лазаньї з баклажанами і грибами, а також м'ясним соусом. Це дуже ситне і апетитне блюдо для всієї родини, яке можна подати навіть на святковий стіл.

Фрикадельки з кролика для дітей

Кролик, як і індичка, - нежирні і гіпоалергенні продукти, так що можете запросто приготувати фрикадельки з кролика для дітей в домашніх умовах! І смачно, і просто, і дітям подобається! Раджу!

Телятина в пароварці

Теляче м'ясо досить часто готують в пароварці, я ж пропоную вдосконалити рецепт і приготувати телятину, загорнуту в тісто. Блюдо виходить що треба! Красиве, ситне і дуже смачне!

Равіолі в томатному соусі

Равіолі в томатному соусі, та й в соусі взагалі набувають зовсім інший смак. Зазвичай равіолі можуть бути досить прісними, а ось соус відразу все прикрашає і блюдо стає закінченим і смачним!

Фрикадельки по-іспанськи

Хочу поділитися з вами приголомшливим рецептом приготування фрикадельок по-іспанськи! Здавалося б, дивне поєднання м'яса, м'яти, квасолі і помідорів, але ви просто спробуйте, дуже смачно виходить!

Квасоля з шинкою

Пропоную вам незвичайне, але від цього не менш смачна страва - квасоля з шинкою в домашніх умовах у вигляді салату.

Бігус з яловичиною

Бігус з яловичиною будемо готувати простим, але смачним способом, використовуючи свіжу і квашену капусту, а також чорнослив і копченості. Повірте, цей незвичайний смак сподобається всім любителям смачної їжі

Зрази по-польськи

Взагалі, зрази готують і в Україні, і в Росії, і в Литві, і в Білорусії ... Ось і поляки теж знають толк в цій страві, як виявилося! Із задоволенням поділюся класичним рецептом зраз по-польськи!

Тартар з телятини

Багато хто вважає, що тартар це тільки лише соус, але насправді таку ж назву має вишукане французьке блюдо з сирого м'яса, яке подається з сирим яєчним жовтком, його то ми і приготуємо.

равіолі грибні

Равіолі грибні можуть бути справжнім шедевром, якщо додати кілька незвичайних компонентів і злегка змінити смак звичних продуктів. Подавати равіолі потрібно обов'язково з соусом і тертим сиром.

Баранина, тушкована з цибулею і помідорами

Якщо ви все ще думаєте, що баранина вимагає тривалого маринування, щоб трохи розм'якшиться і позбутися від запаху, - ви помиляєтеся! Розповім, як зробити баранину, тушковану з луком і помідорами!

Курячі зрази з сиром

Приготуйте чудові курячі зрази з сиром, обіцяю - вийде дуже добре! Зрази підійдуть на обід, вечерю або свято. Дуже зручно і практично, рекомендую!

Биточки з свинячого фаршу

Биточки завжди були одним з найулюбленіших і найпоширеніших у нас м'ясних страв. Кожна господиня готує биточки по-своєму, я, наприклад, завжди роблю їх з свинячого фаршу.

Яйця, фаршировані шинкою

Фаршировані м'ясом яйця ідеально підійдуть для фуршету, прекрасно поєднуються з білим вином! Рецепт приготування - простий. Пробуйте!

Тарталетки з шинкою і сиром

Чому б іноді не побалувати себе і гостей смачними, ароматними тарталетки ... Та й готуються вони швидко, і враження залишать найкраще.

Мішечки з сиром і грибами

Мішечки з відбивною з сиром і грибами виходять дуже смачні, ситні й ароматні. Відмінна закуска для святкового столу. Приготуйте, не пошкодуєте.

Тушкована риба з рисом

Ще один варіант приготування риби, який порадує і шанувальників рису, і шанувальників риби в цілому. Щоб зробити цей кулінарний шедевр у домашніх умовах, нам знадобитися не більше 2 годин.

Печеня по-Ланкаширські

До вашої уваги - класичний рецепт спекотного по-Ланкаширські. Ланкашир - це графство у Великобританії і там роблять дуже смачне печеня з баранини з капустою і овочами. Спробуйте, дуже смачно!

рулет голландський

Не знаю точно, звідки це блюдо отримало свою назву, однак рецепт приготування рулету голландського досить простий і вельми цікавий. Виходить ситна, апетитна і пікантна закуска.

Суп трьох принців (Самла Бей красата)

Суп носить таке горду назву невипадково, в ньому присутні м'ясні і рибні інгредієнти, а також птиця. Виходить дуже незвичайний і ситний супчик з різними видами м'яса, риби і овочами!

Паста з яловичиною

Ах, це поєднання італійської пасти, соковитою яловичини і сиру! Відразу попереджаю - така смакота, що неможливо зупинитися.

Тушпара

Тушпара - це такий вид пельменів по-казахському. Класичний рецепт приготування тушпари передбачає використання конини або верблюжатини, але тут використовується баранина.

Куряча грудка в омлеті

Запечена в духовці курятина під омлетной масою виходить дуже ніжною і соковитою. Обов'язково спробуйте, вона стоїть ваших зусиль.

Лазанья з грибами і шинкою

Ділюся з вами відмінним рецептом приготування лазаньї з грибами і шинкою. Виходить ситне і дуже ароматне блюдо, яке має здатність зводити з розуму всіх, хто його спробує! Рекомендую!

Биточки з печінки яловичої

Урізноманітнити домашнє меню зовсім нескладно. Потрібно тільки придбати хороший шматочок яловичої печінки і озброїтися моїм рецептом. Смачна страва гарантовано!

Омлет з помідорами в мікрохвильовці

Омлет - це універсальне блюдо, яке відмінно підійде і для сніданку, і для обіду і для вечері. Готувати його просто і легко, впорається навіть холостяк. А з мікрохвильовкою ще легше.

Равіолі з рікоттою

Равіолі з рікоттою - національне італійське блюдо, яке можна порівняти з варениками з сиром. Тісто місить еластичне, тільки равіолі мають дещо іншу форму, зазвичай прямокутника.

Рулет з пузаніни в духовці

Пропоную вашій увазі злегка специфічне, але дуже смачна страва. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати рулет з пузаніни в духовці, тоді цей рецепт для вас.

Кролик в фользі в духовці

М'ясо кролика це не тільки смачний, але і дуже корисний продукт, а готувати його простіше і краще за все в фользі, я завжди роблю його саме так, і мяско кожен раз виходить приголомшлива.

Кистибий з лаваша

Кистибий - татарське національне блюдо, такі собі млинці з картопляною начинкою. У цьому рецепті все гранично просто. Лаваш готувати не потрібно, адже ми беремо вже готовий продукт.

Курячий шніцель в духовці

Побалуйте себе чудовим блюдом, яке готується швидко і просто! Йдеться про знаменитого курячому Шніцелі. Блюдо готується в духовці, запечіть до красивої золотистої скоринки. Дуже смачно!

Рулет з рубленого м'яса

Хочете приготувати дивно соковиту, смачну і апетитну закуску? Тоді зверніть увагу на простий рецепт рулету з рубленого м'яса з сиром зеленню і ароматними спеціями.

Равіолі з сиром і грибами

Равіолі з сиром і грибами - відмінне ласощі для всієї родини. У равіолі зазвичай квадратна форма. Є навіть спеціальні пристосування для ліплення равіолі, але можна обійтися качалкою і виделкою.

Фрикадельки з яловичини для дитини

Впевнена, з цим простим рецептом фрикадельок з яловичини для дитини впораються навіть початківці господині. Блюдо виходить дуже смачне і ситне - і дорослим, і маленьким гурманам сподобається!

Шніцель "Нельсон"

Свинячі шніцелі запікаються з рубаним м'ясом під сиром. Дуже колоритне і смачна страва. Можна сміливо готувати на святковий стіл і дивувати гостей! А найважливіше - готуються шніцелі дуже швидко!

Манти з рубленого м'яса

Ситні, смачні манти з соковитим м'ясом - ось, що сподобається всім любителям м'ясних страв! З рецептом мант з рубленого м'яса ви приготуєте їх просто і без особливих труднощів!

Биточки з фаршу і рису

Якщо вам потрібно нагодувати всю сім'ю смачно і ситно, а в холодильнику тільки трохи фаршу, ви можете додати до нього рис, вівсянку, часник і зелень, приготувати биточки і запекти їх з овочами під соусом.

Краща подяка - процитувати запис <3

Дуже ніжне м'ясо виходить, а цього від жестковатой яловичини буває домогтися складно, правда?
Чому поспішаю?

Новости