Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чим закушують віскі - основні продукти і страви


За традицією такий благородний напій як віскі вживається без закуски, але останнім часом шотландці воліють доповнювати цей алкоголь незвичайними закусками. Ця традиція швидко поширилася по світу.

Представники Ірландії і Шотландії люблять закусити віскі сьомгою і устрицями, сирами різних сортів, тунцем, копченим лососем, м'ясом або дичиною, запеченими в духовці і навіть шоколадом. Але все не так просто, як може здатися. Справжні цінителі вважають, що віскі взагалі не вимагає закуски. Інші прихильники цього напою вважають, що певні продукти дуже добре поєднуються з цим напоєм.

тут https://onapitkah.info/article/chem-zakusyvat-viski/ ви знайдете докладні поради про викусиваніі віскі, а поки зупинимося на найголовніших. Найпоширенішими закусками для віскі є сири і фрукти, але на ділі продуктів, які разом з віскі по-новому розкривають і свій смак, і смакові якості напою, неймовірно багато.

  • М'які сорти віскі ідеально поєднуються з різноманітними морепродуктами.
  • Ірландський або шотландський віскі відмінно доповнить копчений лосось, а ще сьомга або форель.
  • Хорошою закускою під віскі з морепродуктів стане смачний коктейль з морських гребінців і невеликих креветок, обсмажених на грилі зі спеціями і маслом, а ще свіжі устриці з лимонним соусом і петрушкою.
  • Американський віскі або скотч прийнято закушувати закусками, типовими для цієї держави (бекон, соковита яловичина, сир Чедер), так як скотч має дуже насиченим смак.
  • Для бурбона хорошим доповненням стануть солодкі чизкейки, виноград, гіркий шоколад і навіть зефір маршмеллоу.
  • Віскі з Японії добре доповнюють саме страви японської кухні, тому суші, роли, а ще соєвий рис тофу ідеально відтіняють весь смаковий букет напою.
  • Правильною закускою під віскі по праву називають і сирну тарілку. При цьому краще зробити вибір на користь солодкуватий і м'яких вершкових сирів з фруктовими нотками.
  • У нашій країні люди звикли закушувати віскі шашликом, що буде досить правильним рішенням, тому що смак віскі відмінно поєднується з прожареним і ароматним шматочком свинини або курки.
  • У безлічі країн цей напій прийнято подавати з тонкими скибочками сухої ковбаси від кращих місцевих м'ясників, канапе з копченою рибою, вершковими сирами та різними фруктами.
  • Непогано відтіняють смак віскі такі спеції як базилік і чебрець, тому їх можна додавати в ті страви, які будуть на столі з напоєм.

Кожен гурман може сам вибрати для себе те поєднання віскі і закуски, яке найкращим чином для нього розкриє прекрасний смак цього благородного напою.


Інші статті:
Переваги і недоліки будинків з бруса
Ключові особливості каркасних будинків
Оренда будівельної техніки
Алюмінієві гребні гвинти Yamaha
Отримання кредиту в Барнаулі

Новости